IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2017, 16:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
MART AYI YERYÜZÜNE NE TAŞIYOR?




Şubat ayının dolu dolu gündeminden sonra, aynı hızla yaşayacağımız bir mart ayı bizi bekliyor. 4 Mart’ta başlayıp 15 Nisan’a kadar yaklaşık 41 günlük bir süreçte Koç burcunda gerilemeye başlayacak olan Venüs uzun soluklu evliliklerde ve ilişkilerde var olan sorunları gündeme getirmeye hazırlanıyor.

Venüs, geri giderken bireylerin aşk hayatında normalde yapmayacakları, kendilerine uygun olmayan tercihler yapmalarına neden olabilir. Bu yüzden yeni bir ilişkiye başlamak ya da evlilik kararı almak için bu süreç pek uygun olmayacaktır. Ayrıca Venüs, maddi konuları da yönettiğinden ve bu süreçte Uranüs ile iletişim kuracağından, maddi konulardaki sürpriz gelişmeler bütçe planlarını bozabilir. Bu tarih aralığında maddi sorumluluk almaktan olabildiğince uzak durmakta fayda var. Değer yargıları üzerinde etkin olacak bu süreç, bireylerin kafasının içerisinde ‘değer- değmez’ gibi ayrımlar yapmalarının önünü açacaktır. Ayrıca geçmişten bu yana bireylerin iletişimi kopardığı, kırgınlık yaşadığı insanlar tekrardan karşılarına çıkabilir. Bazı ilişkiler onarılırken, yıpranmış ilişkiler için keskin ve belirleyici bir süreç olabilir.

Kalbi olan herkes Venüs’ten payına düşeni alacak

Sevgiyi aşkı temsil eden Venüs şehvetli bir burçta geri giderken, kalbi olan tüm canlıları adeta hizaya sokacak. Aşkın, ilişkilerin en yoğun günlerden geçeceği mart ayında sevgi teması yeni bir kimlik kazanacak. Gök kubbe, mart ayının ilk günlerinde itibaren bazı tarihleri direkt hedef alıyor. Eğer 2000 -2003 yılları arasında evlendiyseniz ve Güneş burcunuz Koç veya Terazi ise mart ayının ilk günlerde sınavlara tabi tutulabilirsiniz. Yalnızları sevindirecek Venüs Retro’su ilişkisi yeni bitmiş birisiyle sürpriz bir birlikteliğe başlayabilir, Leyla ile Mecnun’u aratmayacak duyguların içinde kendinizi bulabilirsiniz. Mart ayında ateşten gömlek giyen gökyüzünün en donanımlı ve yapıcı gezegenleri dünyanın bir ucundan bir ucuna aşkın ve sevginin uğradığı deformasyonu da ortaya serecek. Bu dönemde yalnız biriyseniz aniden bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Venüs kalbiniz ile egonuzun yerini değiştirirken, çevrenizdeki insanların davranışlarına da anlam vermekte güçlük çekebilirsiniz. Eğer ailenizde 1961 – 1969- 1977 veya 1985 doğumlu kişiler var ise bu dönemde onları anlamakta güçlük çekeceksiniz.

Ne mi olacak?
  • Sorunlu birliktelikler, evlilikler hızını alamayıp sert bir duvara çarpabilir. Önlemini almak isteyen sıyrıklarla kurtulabilirken, hakimiyeti kaybetmeyen hazin sonu görecek.
  • Yılın ilkbahar ışıkları toprağa düşerken kendini kandıranlar sert yüzleşmeler yaşayabilir. Mart ayının gündemi içinde bu durum her ne kadar olumsuz gibi olsa da uzun vadede güzel sonuçlar doğuracaktır. Bir insanın kendini tanıması, bilmesi kimseye kaybettirmez.
  • Uzay ve gökyüzü olaylarını gündemimize taşıyacak olan mart ayı, yeniliklere kapalı olan zihinlerin sınırlarını zorlayacak.
  • Tutkunun zirve yapacağı bu ay, sanat, yaratıcılık ve ikili ilişkilerin hızını sonuna kadar arttırırken, topluma mâl olmuş kişilerin ani hastalık ve ölümlerini de gündeme getirecek.
  • Hayal kırıklıkları rafa kalkmayacak hatta yerine yenileri eklenecek ancak metanetle kabul edildikten sonra meyvelerini de vermeye başlayacak.
  • Bu ay çevrenizdeki insanların yaşamlarına, özel hayatlarına dair aldıkları kararları şaşkınlık içinde dinleyebilirsiniz. E bir yerden başlamak gerek değil mi?

Ben baştan söyleyeyim; ŞAŞIRMAYIN!

Mart ayında dünyanın aslında ne kadar da küçük olduğunu fark edebilirsiniz. Beklenmedik karşılaşmalar, umulmadık telefonlar, hayatta işim olmaz dediğiniz insanlarla diyaloglar gerçekleşebilir. Gökyüzünün düellosu bizi de içine katmaya meraklı! Zaten yeterince bulanık olan zihinler kendisini daha büyük bir karmaşanın içinde bulurken aslında bekledikleri aydınlanmayı da yavaş yavaş yaşayacaklar. Bugün aklım karıştı, yarın düzelecekmiş gibi düşünmeyin. Uzun vadede yaşadığınız her şeyin bir sebebi olduğunu fark edecek, aslında ucuz atlattığınızı fark edeceksiniz.

İyi niyet her zaman kazanır. Aklınızla, kalbinizi bir tutmak da zorlanacağınız bu ay sınavınız kalbinizden olsa da işin sonunda aslında mantığınızın da sizi desteklediğini göreceksiniz.

Astrolog Zeynep Turan

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, astroloji, burclar, gezegenler, mart, mart ayı yeryüzüne ne taşıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kasım Ayı Yeryüzüne Ne Taşıyor? Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 30 Ekim 2016 21:08
KORUYUCU MELEĞİNİZ HER AN SİZİNLE... KADERİNİZİ TAŞIYOR... Vesaire Aşk ve Sevgi Köşesi 0 24 Kasım 2014 12:28
cebrail aleyhisselamın yeryüzüne hızla inişi xena İslamiyet 0 16 Eylül 2014 17:01
Başbakan yeryüzüne Halife olarak gönderildi.. Düş Haber Arşivi 5 08 Kasım 2013 17:38