IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2017, 00:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 Temmuz Venüs İkizler Burcunda - Fiziksel değil zihinsel çekim dönemi




Venüs 5 Temmuz itibari ile İkizler burcunda geçecek ve 1 Ağustos tarihine kadar da bu burçta seyahatine devam edecek. Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir. Düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, edebi ve düşünsel kalitesi yüksek ortamlar yaratır.

Venüs 5 Temmuz itibari ile Boğa burcundan çıkıp artık İkizler burcunda seyahat etmeye başlayacak ve 1 Ağustos tarihine kadar da bu burçta seyahatine devam edecek. Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir. Düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, edebi ve düşünsel kalitesi yüksek ortamlar yaratır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Venüs İkizler burcundayken bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. İkizler ticaretin gezegeni sayılan Merkür'ün yönettiği bir burç olduğu için ve yine bu tarihlerde Venüs'ün yönettiği Boğa burcunda yer alacağı için parayla ve para piyasaları ile ilgili konularda ikili durumlar ve bir anlamda istikrarsız inişler ve çıkışlar görebiliriz. Venüs bu burçta ilişkileri, sosyalleşmeyi, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır. Yeni iş anlaşmaları yapmak eğitimlere katılmak istersiniz. Kardeşlerle, komşularla, yakın akrabalarla, okul arkadaşları veya öğretmenlerle daha sık görüşebilirsiniz. Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz.
Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Edebi çalışmalar için güzel bir hazırlık ve planlama dönemi olabilir. Zihninizde nasıl yazacağınızı gayet güzel bir biçimde planlayabilirsiniz. Ancak bazen yazmaktan çok anlatmak daha cazip gelebilir. Bu dönem kurulacak ilişkiler, Boğa döneminde olduğu gibi kalıcı, istikrarlı, güvenilir değil aksine yüzeysel ve pek de derine inilmek istenmeyecek ilişkiler olabilir. Duygusal sorumluluklardan kaçan kişilerle çok daha fazla karşılaşabiliriz. Eğer bu dönem birini elde etmek, birini etkilemek istiyorsanız zekanızı ön plana çıkarmanız gerek. Tam tersi olarak, bu dönem fiziksel beğenilerden çok insanların zekasına karşı hayranlık duyabilir, zekalarına aşık olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin merak duygusunu sürekli canlı tutmanın bir yolunu bulmanız gerek açıkçası. Bu dönemin belki de en iyi taraflarında biri, ilişkilerde objektif ve tarafsız olmak çok daha kolay olacaktır. Bu yüzden mevcut ilişkilerdeki sorunlar daha olay akıl yolu ile çözümlenebilir.

Pek tabii ilgi alanlarımız, hoşlandığımız konular, sevdiğimiz şeylerde çok kalıcı olmayabilir veya çok çabuk fikir değiştirebiliriz. Mesela bugün yapmaktan keyif aldığımız konuları ertesi gün hiç yapmak istemeyebiliriz. Bunu birilerini beğenirken de yapabiliriz. Birini çok beğenebilir ama ertesi gün o kadar heyecan duymayabiliriz. Bu yüzden ikili ilişkilerde tutulması zor sözler vermemeye dikkat etmekte fayda var. Birden fazla kişiye aynı süreçte ilgi duyabiliriz. Yine özel hayatımızda biraz daha özgür olmak isteyeceğimiz, hesap vermek istemeyeceğimiz, özgürlük alanlarımızı belki biraz daha genişletme arzusunda olacağımız bir süreç bizleri bekliyor. Bu dönem sosyal olmak, arkadaşlarla takılmak, yeni insanlar tanımak, insanlar hakkında bilgi toplamak, dedikodudan çok daha fazla keyif almak, seyahatlere çıkmak, hobimiz olan bir konuda eğitim almaya başlamak, her türlü reklam, tanıtım, halkla ilişkiler faaliyetleri için de en uygun süreçtir.

Bedenimizi genç gösterecek uygulamalardan daha fazla faydalanmak, cilt bakımları yaptırmak, yeni kremler denemek, el, parmak ve tırnak bakımına daha çok özen göstermek, nail artlar, french ojeler yaptırmak, kalıcı ojeler yaptırmak, detokslar yapmak, gitar veya piyano kurslarına başlamak, yeni besteler yapmak, şarkı sözleri yazmak için en güzel süreçtir. Paranızı bu dönem daha çok, kitaplara, eğitimlere, yolculuklara , entelektüel zevkleriniz harcayabilirsiniz. Aşk konusunda bu dönem özellikle İkizler, Yay, Kova ve yükseleni bu olanlar için diğer burçlara nazaran çok daha şanslı bir dönem sizleri bekliyor olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5, astroloji, aşk, burclar, burcu, cekim, değil, dolunay, dönemi, fiziksel, ikizler, , okul, temmuz, venüs, yengec, zihinsel


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOÇ BURCUNDA VENÜS RETRO'SU (4 MART-15 NİSAN) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Şubat 2017 01:37
Venüs Koç Burcunda (3 Şubat – 3 Nisan) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ocak 2017 15:55
VENÜS KOVA BURCUNDA! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Aralık 2016 12:35
Venüs Balık Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Ocak 2012 22:47
Venüs-Balık Burcunda Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ocak 2012 08:28