IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2017, 00:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay!




9 Temmuz Pazar günü Oğlak burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay'da hem Plüton hem de Mars etkili olacağından, kanlı ve zor bir Dolunay olacağa benziyor. Cesaret gerektiren işlerde korkusuzca atılımlar yapabilirsiniz. Her konuda kanınızın son damlasına kadar savaşacak ve mücadeleden kaçmayacaksınız!

Merhaba Arkadaşlar;
9 Temmuz Pazar günü saat sabah 6 civarı Oğlak burcunun 18. derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’da hem Plüton hem de Mars etkili olacağından, kanlı ve zor bir Dolunay olacağa benziyor. Astrolojide esas olan sembolleri doğru bir şekilde okuyabilmektir. Bu yüzden bu Dolunay döneminde, Oğlak sembolizmini doğru bir şekilde analiz ediyor olmak oldukça önem kazanacaktır. Şimdi sizlere bu sembol ve anlamından bahsedeceğim…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oğlak burcu astrolojide hükümetler, inşaat sektörü, düzen ve sistem kurmak, toplumsal prestij, sağlıkta dişler, kemikler, yaptırım gücünü elinde tutan kişiler, yargıçlar, iktidar partisi, Genelkurmay Başkanı, komutanlar, mühendisler, anıtlar, müzeler, tarihi eser yerler, tarihi eserler, eski yapılar, eski binalar, köklü kurumsal firmalar sembolizmi arasında yer alır. Bunların yanı sıra Oğlak burcunda disiplin, kurallar, sıkı çalışma, özveri, iş hayatı, mesafeli olma, yalnızlık, cimrilik, katı olmak gibi temaları da içermektedir. Demek ki bu Oğlak Dolunay zamanı, aslında yeni bir iş kurmak, işe odaklanmak, disiplinli çalışmak, kendimize çeki düzen vermemiz gereken konularda gerekli adımlar atmak, ciddiyetle halledilmesi gereken işlerin üzerine gitmek, iş hayatına ve para kazanmaya odaklanmak için iyi bir süreç olabileceğini düşünmek pek de yanlış olmaz. Bireysel anlamda bu Dolunay döneminde daha çok iş odaklı harekete geçebilir, projeler üretebilir, şirket kurabilir, iş hedeflerimizi belirleyip bununla ilgili aksiyonlar almak için çok ama çok uygundur. Keza sağlık olarak kemik ölçümü yaptırmak, diş tedavisine başlamak veya diş için kontrollere gitmek için de gayet uygundur arkadaşlar!
Dolunay sürecinde sorumluluklarımız artabilir, sorumluluklarımızı yerine getirmek için daha çok çalışmamız gerekebilir. İş ve kariyer ile ilgili konular çok daha ön planda olacaktır. İş hayatımıza ilişkin gelişmeler yaşayabiliriz. Bir takım olaylara karşı daha ciddi, kuralcı ve mesafeli yaklaşabiliriz.

Dolunay sürecinde sorumluluklarımız artabilir, sorumluluklarımızı yerine getirmek için daha çok çalışmamız gerekebilir. İş ve kariyer ile ilgili konular çok daha ön planda olacaktır. İş hayatımıza ilişkin gelişmeler yaşayabiliriz. Bir takım olaylara karşı daha ciddi, kuralcı ve mesafeli yaklaşabiliriz. Duygularımız ikinci planda kalacaktır. Duygusal meseleleri halletmek, masaya yatırmak için pek uygun bir dönem değil. Yaptığımız işlerde daha mükemmeliyetçi olabiliriz. Pratik çözümlerle hayatımızı kolaylaştırabiliriz. Sosyal olmak yerine daha yalnız kalmaya meyilli olabiliriz. Görevlerimize sıkı sıkıya bağlı kalabiliriz. Hatta bu süreçte fazla işkolik olabiliriz. Duygularımızı göstermekte zorlanabileceğimiz için karşımızdaki kişiler bizleri biraz daha soğuk olarak algılayabilir. Kontrol mekanizmamız her zamankinden daha güçlü bir şekilde çalışabilir. Duygular bu kadar geri planda iken melankoliye daha elverişli olabiliriz. Sağlıkla ilgili kemikler, dişler, cilt, deri hassas olabilir. Dikkatli olmakta yarar var. Cilt, tırnak bakımı yaptırmak, dişler için kontrolden geçmek için ideal zamanlardır. Bu dönem tuz vücudumuzda daha çok zarar verir. Kullandığımız tuz miktarına da dikkat etmeliyiz.

Dolunay zamanında Ay/Uranüs etkileşiminin duygusal anlamda bağımsızlık ihtiyacını, isyankar, saldırganlık, anne ile çatışma, duygusal istikrarsızlık, sabırsız duygusal çıkışlar gibi etkileri vardır. Özellikle iş hayatında patronlarla veya birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizi yönetirken biraz daha dikkatli olun. Ani, öfkeli ve sabırsız çıkışlar emeklerinizi birden heba olmasına neden olabilir. Herhangi bir iş girişiminiz olacaksa iyice tartmadan, düşünmeden, hesap kitap yapmadan dürtüsel ve aniden başlamayın. Risk alırken dikkatli olun. Sağlık olarak da hafta boyunca tansiyon, kan dolaşım sistemine dikkat edin!

MÜCADELEDEN KAÇMAYIN!

Dolunay esnasında Ay ve Güneş; Mars ve Plüton ile kontak halinde olacaklar. Bu gerçekten çok ama çok zorlayıcı etkilere sahip! Cesaret gerektiren işlerde korkusuzca atılımlar yapabilirsiniz. Her konuda kanınızın son damlasına kadar savaşacak ve mücadeleden kaçmayacaksınız! Çıkar ve kişilik çatışmalarından uzak durmakta fayda var. Kimseyle maddi çıkar çatışmasına girmeden, enayi yerine de konmadan işleri halledin. Bu birkaç gün şiddet, cinsel içerikli konu ve temalar çok gündeme gelebilir. Bu birkaç gün her şeyi kontrol etmeye fazlaca çalışacağız ve belli ki hırs yapacağız. Ama dikkat edin, hırsların kurbanı olmayın! Bu birkaç gün mesleki ve iş konusunda da basarili gelişmeler söz konusu olabilir. İş başvuruları, terfi, iş görüşmeleri, şirket kurmak için de harika bir zamandır. Kaba saba, dangıl dungul olmamaya özen gösterin. Kaba saba insanlardan zinhar uzak durun! Başınıza iş almayın sakın! Bu birkaç gün hayatınızda hoşunuza gitmeyen konu ve tema her ne ise bunu değiştirmek dönüştürmek için gücü, kuvveti kendinizde bulacaksınız.
Dolunay esnasında Ay ve Güneş; Mars ve Plüton ile kontak halinde olacaklar. Bu gerçekten çok ama çok zorlayıcı etkilere sahip! Cesaret gerektiren işlerde korkusuzca atılımlar yapabilirsiniz. Her konuda kanınızın son damlasına kadar savaşacak ve mücadeleden kaçmayacaksınız!

Sigarayı bırakmak için harika zamanlar olabilir. Kendinize yeni kurallar koyabilir, hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Cesaret gerektiren işlerde korkusuzca atılımlar yapabilirsiniz. Özellikle iş ile ilgili konularda olabilir. Sadece gereksiz yere muhalefet olmaktan uzak durun. Size muhalefet olanlara da stratejik ve akıllıca hamleler yapın, kafanızı kullanın. Güç ve iktidar savaşlarından uzak durun. Güç savaşları, egosantrik davranışlar, çıkar çatışmaları olabilir. Aşırı baskıcı ve komutan edasında davranmak, emirler vermek ve dediğim dedik bir tavır sergilemek ilişkileri olumsuz etkileyecektir. Bazen siz istediğiniz kadar sakin ve ete süte dokunmadan durun, çevrenizden biri bu davranışları sergileyerek canınızı sıkabilir. Kaba, hoyrat ve kavgacı tavırları olan kişilerden uzak durmayı tercih ediniz. Risk taşıyan, kanuni olmayan, başınıza iş açabilecek birlikteliklere, çatışmalara ve güç savaşlarına girmemek veya böyle kimselere bulaşmamak çok akıllıca olacaktır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Hayatınızda bitirmek, sona erdirmek istediğiniz ne varsa harekete geçin! Bu ikili libidonun artması demektir, bol bol sevişin. Enerjinizi atacak aktiviteler yapın. Koşun, zıplayın veya spor yapın. Bu hafta ekonomik birtakım zor gelişmeler olabilir. Depremler, yangınlar artabilir. Volkanik tetiklenmeler söz konusu olabilir. Terör konusu sert bir şekilde gündeme gelebilir. Savaş meseleleri sert bir şekilde gündeme gelebilir, bu konularda harekete geçilebilir. Kontrol dışı gelişmeler meydana gelebilir veya patlamalar olabilir. Öfkenize hakim olun! Krizleri fırsata çevirin. Sorun çıkarmak yerine sorunları çözen tarafta olmaya bakın.
9 Temmuz Pazar günü saat sabah 6 civarı Oğlak burcunun 18. derecesinde bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay'da hem Plüton hem de Mars etkili olacağından, kanlı ve zor bir Dolunay olacağa benziyor.

KANLI DOLUNAY’IN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Bu Dolunay, Türkiye'nin 7. evinde gerçekleşecek. Uluslararası anlaşmalar, sözleşmeler, uluslararası ilişkiler, diplomatik ilişkiler bu Dolunay’ın ilgileneceği konular içinde olacak. Bu konularda önemli adımlar atılabilir. Özellikle Türkiye'nin sınır komşuları ile ilgili ilişkilerde gerginlikler meydana gelebilir. Terör olaylarında artışlar olabilir. Ünlülerle ilgili önemli boşanma haberler gündeme gelebilir. Kaçakçılar, suçlular, hatta kaçak suçlularla ilgili çok fazla haberler okuyabiliriz. Diplomatik ilişkilerin aslında büyük bir ciddiyetle yeniden gözden geçirilmesi gereken bir zaman dilimindeyiz. Yeniden diplomatik ilişkilerde yanlış bilgi akışı, bilgilerin oynanması, yanlış iletişim, yanlış anlama yüzünden sorunlar oluşabilir. Uluslararası alanda yapılan ticari faaliyetler, anlaşmalar, sözleşmelerin geçici bir süre askıya alınabilir. Ülkeler arası verilen bir takım sözler tutulmayabilir.
Hektar hektar yanan ormanlar artık daha fazla yanmaz.

Özellikle Mars/Plüton kontağı, komşu ülkelerle diplomatik ilişkilerde veya ticari ilişkilerde yine isyankar, düşüncesizce çıkışlar ve ilişkilerin zedelenmesine neden olabilir. Halkı zor durumda bırakacak gelişmeler, devletlerin, hükümetlerin çatışmaları söz konusu olabilir. Ekonomik olarak da büyük ve riskli yatırımlar için pek uygun bir zaman diliminde olunmadığına işaret etmektedir. Ekonomik olarak koşullarında stres yaratıcı olduğunu, özellikle bu stresin diplomatik ilişkiler ile ilgili olabileceğini göstermektedir.

Astrolojide Yengeç/Oğlak aksı daha çok güvenlikle ve güvenlik duygusu ilgilidir. Umuyorum ki güvenlik duygusunu zedeleyecek durumlarda meydana gelmez. Hektar hektar yanan ormanlar artık daha fazla yanmaz. Özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşünün sona ermesi aslında tam da bu Dolunay zamanına denk düşmektedir. Umuyorum ki adalet kortejine çirkin bir saldırı, üzücü bir olay meydana gelmez.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
9, astroloji, burÇ, burclar, dolunay, kanlı dolunay, oğlak, oğlak burcu, pazar, temmuz, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
11 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay Dream Günlük Burç Yorumları 1 10 Nisan 2017 10:36
12 OCAK YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY Dream Günlük Burç Yorumları 0 03 Ocak 2017 13:03
14 ARALIK İKİZLER BURCUNDA DOLUNAY Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Aralık 2016 10:28
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Balık Burcunda Dolunay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ağustos 2012 22:27