IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Temmuz 2017, 09:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay




9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay

Koç Burcu ♈


Güneş Yükselen ve Ay burcu Koç olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak burcunda gerçekleşecek Oğlak Dolunayı, ile Yöneticiniz patronunuz ya da aile büyüklerinizden biri ile otorite konumunda biri ile çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu enerji altında herhangi bir güç haklı çıkma üstün gelme mücadelesine girmemelisiniz. Üzülen ve zarar gören taraf siz olabilirsiniz.



Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen ve Ay burcu Boğa olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Yayıncılık, yazarlık ya da reklamcılık alanlarında bir iş ile uğraşıyorsanız, 9 Temmuz’da gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile yüksek bir stresle karşılaşabilirsiniz. Zamanla ilgili kısıtlamalar ve muhatap olduğunuz baskın karakter de birinin söylemleri ile gerilebilirsiniz. Sizlere önerim öfkeyle ya da alınganlık ile hareket etmemeniz . Gerçek şu ki, herkesin birbirine ihtiyacı var. Dürüstlüğünüzden ödün vermeden taleplerinizi ifade etmenin uzlaşmacı bir yolunu bulmalısınız. Oğlak Dolunayı ile birlikte, İnançlarına daha fazla bağlı hissedebilir ve kendi doğrularınızı daha da geliştirmenin yollarını bulabilirsiniz.



İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen ve Ay burcu İkizler olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile finansal konularda önemli bir karar almak zorunda kalabilirsiniz. Ortağınız varsa onun yaptığı yanlışlardan dolayı ödemelerden sorumlu tutulabilir ve beklenmedik ödemeleri karşılamak zorunda kalabilirsiniz. Bazen, özgürlüğe ulaşmak için sorumluluk almak gerekir zor olsa da bunu yaptığınıza değecektir. Oğlak Dolunayı ile çok daha ciddi hissedebilir ve ciddi bir sorunlar için kökünden bir çözüm bulmaya odaklanabilirsiniz. Derin araştırmalar yaparak önemli bilgiler öğrenerek zarar ettiğiniz konuları lehe çevirebilirsiniz.



Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yengeç olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Karşıt burcunuzda gerçekleşecek Dolunay, evlilik hayatınız süregelen ilişkiniz de krizlere neden olabilir. Duygusal olarak kendinizi bezgin hissedebilir kendi içinizde hesaplaşmalar yaşayabilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları halledebilir olgunlukla sakinlikle iletişim kurmayı başararak aşk hayatınızı iyileştirebilirsiniz. Bekar Yengeçler sizlerde hayatınızdaki biri ile yakınlaşabilir duygusal bir beraberliğin içinde yer alabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa bu Dolunay ile birlikte her şey daha da zorlaşabilir ve ilişkinizden uzaklaşabilirsiniz.



Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı iş arkadaşınız veya çalıştığınız biriyle sıkıntı yaşayabilirsiniz. Diplomatik olmalı ve bir başkası yüzünden kendinizi sıkıntılı bir sürecin içine sokmamalısınız. Dolunay enerjisini olumlu yönde değerlendirmeli iş projelerinizi tamamlamalı işinizle ilgili sorunları çözüme kavuşturmalısınız. Ayrıca zararlı bir alışkanlığınızdan vazgeçebilir ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı deneyebilirsiniz.



Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen ve Ay burcu Başak olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile birlikte sevdikleriniz ile yaşadığınız sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz maddi ve manevi olarak. Bir hobiniz size yeni kazanç kapılarını aralayabilir ve artık umursamadığınız sizin için anlamını yitiren birinden vazgeçerek sorunlu bir arkadaşlık ya da ilişkinize son noktayı koyabilirsiniz. Sevilen biriyle daha yakınlaşmak veya birinden uzaklaşmak Oğlak dolunayının getirileri arasında sizler için. İş ve eğitsel konularda yaratıcı bir projeyi bitirmek ya da vazgeçmek te bu sürecin yansımaları arasında. Duygusal olarak daha olumlu düşünceler ile hareket edeceğiniz enerjiler hakim olmaya başlıyor sizler için.



Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ve Ay burcu Terazi olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile ev ve aileyle ilgili sorunları halledebilir, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve özel yaşamınızda köklü bir başlangıcın temelini atarak hayat arkadaşınız olacak kişiyi hayatınızın merkezine taşıyabilirsiniz. Bu dolunayda duygusal olarak daha sakin olabilmek için desteğe ihtiyacınız olabilir öfke kontrolü yapmakta zorlanabilir en ufak bir konuya bile gereğinden fazla tepki verme eğilimi içinde zorluklar çıkaran taraf olabilirsiniz. Ailenizden biri size ihtiyaç duyabilir ve onun yaşadıklarından dolayı bir akrabanız ile stresli tartışmalar yaşayabilirsiniz. Olan biteni anlamadan kimsenin avukatlığına soyunmamalısınız En iyisi, kenarda durmanız ve olanı biteni anlamaya çalışarak sabırlı davranmanız olacaktır.



Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen ve Ay burcu Akrep olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile çok sayıda küçük projeyi tamamlayabilir, yeni bir fikirleriniz için kısa vadeli planları sonuçlandırarak maddi rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Tutkun olduğunuz konulara odaklanabilirsiniz bu enerji ile. Özel yaşamınızda Duygularınızı ifade etmeyi kolaylıkla başarabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konu ise kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler olmalı. Oğlak Dolunayı ile kardeş ya da kardeşleriniz ile iletişim kurmakta her yönden zorlanabilir ve kırıcı durumlar ile karşılaşabilirsiniz.



Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen ve Ay burcu Yay olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı ile maddi meseleler ile ilgilenebilir zekice hamleler ile krizleri çözüme kavuşturabilirsiniz. İnandığınız gibi yol aldığınız takdirde başarılı olabileceksiniz. Bu enerji ile Başkalarının sizin hakkınızda düşündükleri şeylere karşı daha hassas davranabilirsiniz. Başkalarından kaynaklı sürekli gelen bir gelir ile ilgili sorunlar yaşanabilir bu gelir akışını devam ettirmek için çok çalışabilirsiniz, ancak pekte beklediğinizi bulamayabilir güven sarsıldığı için girişimlerinizi sürdürmeme kararı da alabilirsiniz.



Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen ve Ay burcu Oğlak olanlar,

Bugün, saat 07:07 burcunuzda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Son 4 yılda ektiğiniz her şeyi biçtiğiniz bir zaman daha tutkulu daha kararlı olduğunuz her şeyin maddi manevi ödüllerini alabilirsiniz. İkinci bir iş ya da ek iş düşünceniz varsa burcunuzda gerçekleşen Dolunay enerjisi ile harekete geçmelisiniz.. Bu ek iş sayesinde zevkinize göre gelirinizi de ciddi şekilde arttırabileceksiniz. Bu dönemde yapmanız gereken ekip projeleri varsa herkes karşılıklı işbirliği ve saygı ile sorunsuz bir şekilde birlikte çalışacaktır.



Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen ve Ay burcu Kova olanlar,

Bugün, saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunayı sizleri gergin kılabilir pek çok konuda sizden beklenmeyen bir merak içinde olabilirsiniz. Bu durum pek çok kişi tarafından rahatsız edici bulanabilir ve bir anda büyük sorunlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Merakınızı kendinizi geliştirebileceğiniz alanlarda değerlendirmeli başkaları ile ilgili konularda bilip bilmeden fikir yürütmemelisiniz. Dolunay enerjisi ev kazalarına ve sakarlıklara karşı da dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri.



Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen ve Ay burcu Balık olanlar,

Bugün; saat 07:07 Oğlak burcunda oluşacak Dolunay gerçekleşecek.

Oğlak Dolunay’ı ile bir arkadaşınızla ya da ticari iş birliği alışveriş içinde olduğunuz bir grupla önemli bir işi tamamlayabilirsiniz. İş finansal ortaklık gibi konularda Dolunay günü gördüğünüz rüyaların anlamlarını anlamaya çalışmanız evrenin bir hediyesi olabilir sizler için. Özel yaşamınızda bekar bir Balık burcu mensubuysanız yeni tanıdığınız kişiye duyduğunuz anlık ilgi karşı tarafı gereğinden özel hissettirebilir ve iyi niyetinize rağmen zarar görebileceğiniz hızla başlayıp hızla biten bir ilişki yaşayabilirsiniz.

Şenay Yangel

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
9, burÇ, burclara, burcunda, dolunay, etkiler, etkisi, oğlak, temmuz, yangel, şenay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:38
12 OCAK YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY Dream Günlük Burç Yorumları 0 03 Ocak 2017 13:03
14 KASIM BOĞA BURCUNDA DOLUNAY Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:07
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Balık Burcunda Dolunay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ağustos 2012 22:27