IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2017, 19:59   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2017 Yaz Şarkıları Hitlerine Göre Burçların Tercihleri




Türkiye’nin en prestijli müzik kanallarından olan Kral Müzik, yazın trend parçalarının yine nabzını tutuyor. Kulüplerde, radyolarda, plajlarda dinlediğimiz bazı parçalar çoktan dilimize pelesenk oldu. Temmuz ayının en çok çalınan Türkçe Pop şarkıları ve sanatçılarına göre burçların hangi parçaları defalarca dinlediğini biliyor musunuz?

Koç Burcu

Koç burçlarının bu yaz hit parçaları Bengü – Kuzum


Ateş grubu burçlarının en birincisi, en heyecanlısı olan Koç burçları çabuk sıkılırlar. İlişkide heyecan onlar için önemlidir ve genelde ilişkileri içinde mücadele içinde olmaktan hoşlanırlar. Bir insanı kaybetme korkuları varken daha fazla severler. Gözleri de oldukça karadır. Bu yaz sık sık iniş çıkışlar yaşayacak Koç burçları Bengü ile eğlenmeye devam edecekler. Koç burçları birinci olmayı çok severler ama şimdilik en sevdikleri parça listenin beşinci sırasında yer alıyor.

Boğa Burcu

Boğa burçlarının bu yaz hit parçaları Ozan Doğulu feat Demet Akalın – Kulüp


Hayatın tadını çıkartmayı herkesten daha iyi bilen, neşesi yerine geldi mi, hareket etmeye başladı mı oturmayan, eller havada, tabir-i caizse “giderli” parçaları en fazla söylemeyi seven Boğa burçları tabi ki; bu yaz da kulüplerden çıkmıyorlar. Sevdi mi tam seven, vazgeçti mi de tam silen Boğa burçları Demet Akalın ile mesaj vermeye devam ediyorlar.

İkizler Burcu

İkizler burçlarının bu yaz hit parçaları Hande Yener – Bakıcaz Artık


Kolay kolay bağlanamayan, bulunduğu yerden hızla sıkılan, dili zihin enerjisine yetişemeyen entelektüel insanların burcu olan İkizler burçları, bu yaz çok çalışıyorlar. Değil aşka meşke kimseye söz veremezler. Ruhları hercai. Tatil yapmıyorlar mı, birden fazla. Bu sebeple bir limandaki sevgililerine diğer limandan ancak mektup gönderebilirler. Siz onlara gönderirseniz de ulaşır mı, Bakıcaz Artık!

Yengeç Burcu

Yengeç burçlarının bu yaz hit parçaları Edis – Çok çok


Bir Yengeç burcunun sevgiden, ilgiden ne kadar hoşlandığını bilmeyen yoktur. Onlar sert gözüken kabuklarına rağmen aslında kumrular gibi hep çift dolaşmak isterler. Herkesle de bunu yapamazlar. Ancak kendilerine çok değer verdiklerine inandıkları insanlar ile beraber olurlar ve mutlaka da kendilerine fiziksel olarak da yakıştırmak isterler. Çoğu Yengeç burcunun romantik anlamda şanslı olduğu bu yaz çağrılarına kulak vermek lazım. Alın onları yanlarınıza.

Aslan Burcu

Aslan burçlarının bu yaz hit parçaları Hadise – Şampiyon


On iki burç kusura bakmamalı ama “Yaz” denince iki burç akla gelir biri Yengeç burcu diğeri de Aslan burcudur. Tüm sene söylenecek hit parçalar hep onların sezonunda çıkar. Aslan burçlarının tüm yaz ayları boyunca enerjileri çok yüksektir. Yöneticileri Güneş ‘in enerjisini de tepelerine aldıklarında tüm dikkatleri üzerlerine toplarlar. Plajların da kulüplerin de en güzelleri ve en yakışıklıkları onlardır. O zaman Şampiyonlara Hadise’den Şeker!

Başak Burcu

Başak burçlarının bu yaz hit parçaları Tarkan – Yolla


Genel anlamda Tarkan parçaları her burcun diline pelesenk olsa da “Yolla” bu yaz Başak burçlarının en sevdiği parça. Bozulan düzeni yeniden kurmayı başarabilen, ortada bir maraz varsa hemen analiz edip çözen Başak burçları için melankoli bile bundan ibaret olacaktır. Siz ne yaparsanız yapın, onlar bir çözüm üretirler.

Terazi Burcu

Terazi burçlarının bu yaz hit parçaları Erdem Kınay feat Merve Özbay – Boynun Borcu


Uzun süredir ilişkilerde marazlar yaşayan ve hayal kırıklığına uğrayan Terazi burçları, bu yaz biraz daha arabesk olabilirler. Bazı Terazi burçları da sonunda aradıkları kişiyi buldular ve ona sonuncu olduğunu haykırmak istiyorlar. Bu ikiye bölünmüş iki Terazi grubu da işler kötü giderse “kal demezler ölseler de”…

Akrep Burcu

Akrep burçlarının bu yaz hit parçaları Berkay – Yaz


Bir Akrep burcunun sevme ve bağlanma kapasitesini anlatabilecek terim daha üretilememiştir. İçlerine karışabildiğiniz de, o duvarlarının içinde ne kadar derinlikler olduğuna inanamazsınız. Sizin için her şeyi yapabilecek bu insanları üzdüyseniz, bu şarkıyı da hak etmişsiniz demektir. Sizi mutsuz edecekler bu yaz.

Yay Burcu

Yay burçlarının bu yaz hit parçaları İlyas Yalçıntaş – Gel be Gökyüzüm


Yay burçları uzun süredir sevdiklerinden uzakta olmak durumunda kaldılar. Beraber zaman geçiremediler ve onları özlediler. Ateş grubu burçları özleme, özlemeye kolay kolay dayanamazlar. Şimdi beraber olabilseler de bu yaz, bu şarkıdan vazgeçemeyeceklerdir.

Oğlak Burcu

Oğlak burçlarının bu yaz hit parçaları Buray – Mecnun


Oğlak burçları, hayatlarının büyük bölümünde ciddi değişimler yaşıyorlar ve birçok Oğlak burcu uzun bir aradan sonra aşkın tadını çıkartıyor. Yazı sevgilileri ile tatilde veya eşleri ile balayında geçirecek olan Oğlak burçlarının herkesten biraz daha romantik olmaya hakları var artık. Uzun süredir yüzleri gülmeyen bir kısım Oğlak burcu için de yaz mevsimi hala taze.

Kova Burcu

Kova burçlarının bu yaz hit parçaları Ersay Üner – Tatlım Tatlım


Aslında Kova burçlarının bu yaz hit parçası Tarkan – Beni Çok Sev. Çünkü birçok Kova burcu sevilmenin ve ilgi görmenin tadını çıkartıyor ve bu ilgi hiç bitmesin istiyorlar. Ancak diğer taraftan hem çok romantik hem de çok duygulu olan bu parça, fazla dinlediklerinde Kova burçlarını sıkabilir. Hayatlarında yeni başlangıçlara yer açacak Kova burçları, yerine daha az hit ama kolay dinlenen Tatlım Tatlım’ı seçeceklerdir.

Balık Burcu

Balık burçlarının bu yaz hit parçaları Kenan Doğulu – İlk Adımı Sen At


Son birkaç ilişkilerinde hayal kırıklıkları yaşayan Balık burçları, artık eskisi kadar kendilerini açmak istemiyor, kırılmaktan korkuyorlar. Ancak aşkın çanları da öyle bir çalmaya başladı ki; çoğu Balık burcunun tam manası ile ayakları yere basmıyor veya basmayacak. Durumlarını da daha iyi anlatan bir parça olamazdı herhalde.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2017, burclar, hit, tercih, yaz, Şarkıları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Doğum Sayılarınıza Göre 2017 Numerolojik Rehberiniz Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 11 Ocak 2017 14:51
Burçlara göre Astroaromaterapi yöntemleri, Burçların Astrolojik Aromaterapi yöntemler Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 04 Temmuz 2012 10:57
Yeni oje tercihleri YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Mart 2009 19:53
ÖSS Tercihleri Başladı.. Kan YGS ve LYS'ye Hazırlık 1 09 Ağustos 2008 09:15