IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2017, 20:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcuna Göre Metebolizmanı Güçlendirecek Çay Önerileri




Bazılarımız yeniliklere çok açığız, bazılarımızsa her duyduğumuzu hemen denemiyoruz. “Çayını Burcuna Göre Seç, Metabolizmanı Güçlendir” başlığını görür görmez tepki koyanlardasınız bir dakikanızı rica ediyorum. Kendinize bir şans verin.Peki burçlara göre çay önerileri nelerdir?

Tüm canlılar, Ay’ı kendilerine üremek, yön tayin etmek gibi yaşamsal fonksiyonlar için kullanıyorlar. Biz de kendi iyiliğimiz için gezegensel etkileri kullanabiliriz. Her burcun sahip olduğu özelliklere ve bedende temsil ettiği bölgelere göre zayıf ve güçlü tarafları vardır. Burcumuza göre metabolik zayıflıklarımızı tamamlamak için bazı bitkilerden faydalanabiliriz.

Koç Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerileri
Böğürtlen Çayı: Böğürtlen yapraklarından veya kurutulmuş böğürtlenden demlenen çay Koç burçlarının metabolizmasını canlandıracaktır.

Boğa Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerileri:
Ada Çayı: Günde en fazla 3 bardak içilmesi önerilen Ada çayı Boğa burçlarının metabolizmasını canlandıracak, sık sık karşılaştıkları Boğaz problemlerine iyi gelecektir.

İkizler Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerileri:

Fesleğen veya Lavanta Çayı: Bu çay hareket enerjisi fazla olan ve yorulan İkizler burçlarının metabolizmasına iyi gelecektir.

Yengeç Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Papatya Çayı: Duygularını içine hapseden Yengeç burçları için Papatya çayı bir kurtarıcı niteliğindedir. Günde 3 bardağı geçmemek gerekir.

Aslan Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Rezene Çayı: Aslan burçlarının tempolarını biraz yavaşlatacak, uyku problemlerini çözecek bu çay metabolizmalarına çok iyi gelecektir. Yoğun tempolu günlerde 2-3 bardağı geçmemek gerekir.

Başak Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Isırgan Otu Çayı: Isırgan otu hem bağışıklık sistemini güçlendirir hem de sinir sistemine çok iyi gelir. Başak burçları sabahtan kaynattıkları bu çayı tüm güne yayarak içebilirler. Soğuk olarak da tüketilebilir.

Terazi Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Kiraz sapı Çayı: Terazi burçlarının bazı mide ve hazımsızlık problemlerine iyi gelecek bu çay aynı zamanda vücutlarındaki fazla ödemi de atmalarına yardımcı olarak metabolizmalarına fayda sağlayacaktır.

Akrep Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Yaban mersini çayı: Yaban mersini çayı Akrep burçlarının problemli olduğu idrar yolları ve mesane problemlerinin önlenmesinde oldukça faydalıdır. Akrep burçlarının çay tercihlerini bu yönde kullanmaları metabolizmalarına fayda sağlayacaktır.

Yay Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Oğul otu çayı: (veya Melisa çayı) Oğul otunu aktarlarda rahatlıkla bulabilirsiniz. Ancak uğraşmak istemezseniz normal Melisa çayını da tercih edebilirsiniz. Melisa çayı kasları gevşeterek çok çalışıp yorulan Yay burçlarının metabolizmalarının dinlenmesine yardımcı olacaktır.

Oğlak Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Üzüm çayı: (Frenk veya ardıç üzümü) Paketli çaylarda bulması zordur. Aktarlarda bulabilir veya kendiniz üzümlerin suyunu sıkıp biraz su ile karıştırarak içme suyu haline getirebilirsiniz. Oğlakların hızlı yaşlanma cilt problemlerine çok iyi gelecektir.

Kova Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
At kuyruğu veya Mısır püskülü veya Böğürtlen çayı: Kova burcuna ait dolaşım problemlerine ve varislere çok iyi gelecek olan bu çaylar Kova burcunun kendini daha iyi hissetmesini sağlayacaktır.

Balık Burcu için metabolizmayı güçlendirecek çay önerisi:
Biberiye çayı: Balık burçlarının sinirlilik halini atmasına ve panik/korku duygularından uzaklaşmalarına yardımcı olur. Çayın tüketimi Balık burçlarının gündelik hayatta kendilerini daha iyi hissetmelerine yardımcı olur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcuna, cay, güçlendirecek, göre, metebolizma, önerileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcuna Göre Anneler Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Kasım 2011 17:37
Burcuna Göre Gelinliğini Seç Hesna Burçlar, Fallar ve Kehanetler 6 15 Temmuz 2010 20:57