IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2017, 20:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Boşanmaya Yatkın Burçlar Hangileridir?




Kadınların maddi özgürlüklerini kazanmaları ile birlikte boşanma oranları da giderek artıyor. Modern çağda, ne kadın ne de erkek zorla evliliği sürdürmek istemiyor. “Aman ağzımızın tadı bozulmasın da” lafları geçmişte kaldı. Hayatı giderek zorlaşan ve çalışmaktan arta kalan zamanlarını en mutlu şekilde geçirmeye çalışan insanoğlunun sabrı eskisi kadar fazla değil. Evlilik ve boşanma konuları popüler hale geldiği, bir çok danışan Astroloğuna aynı soruları sormaya başladığı için, son yıllarda burçların boşanma trendleri üzerine bir çok araştırma yapıldı. Hala sürmekte olan bir çok araştırma da mevcut. Boşanmaya yatkın burçlar hangileridir sorusunun cevabı net olmasa da burçlar hakkında kanıtlanmış bazı özellikler biliniyor.
Boşanmaya Yatkın Burçlar

Koç Burçları Boşanmaya Yatkındırlar!

Koç burçları çok çabuk aşık olurlar ve aynı hızda aşklarını tüketirler. Onların heyecanlarını sabit tutmak çok zordur. Yeteri kadar yüreklendirilmediklerinde de, fazla ilgi gördüklerinde de sıkılırlar. Diyelim ki aşık oldu, emin oldu ve evlendi. Belli bir süre kendini partnerine adayacaktır. Partneri için yaşam tarzından, giyim tarzına her şeyini değiştirebilir. Ancak maalesef bu bir süreçtir. Koç burcunun heyecanı sürekli canlı kalmazsa, gözü dışarıya kayar. Konzervatif bir burç olmadığı için de kolaylıkla boşanabilir.

İkizler ‘de Boşanmaya Yatkın Burçlar Arasındadır!

Flörtöz bir yapısı olmasına rağmen İkizler burçları ile sevgili olmak bile bir marifetken, onlarla sevgili kalabilmek ayrı bir marifettir. Herhalde evlenmeye ikna olmalarının ve evli kalabilmelerinin de ne kadar büyük marifet olduğunu tahmin edebilmişsinizdir. Bir İkizler burcu ile evli kalabilmek lunapark trenine benzer, sürekli inişleri ve çıkışları vardır. Sürekli merakının uyandırılması gerekir ve maalesef evlilikte bir süre sonra iki taraf da birbirinin her şeyini bileceği için, merakın bittiği yerde bir İkizler burcu da olmayacağı için, boşanma kaçınılmaz olacaktır. Araştırmalara göre İkizler burcu boşanmaya en yatkın burçtur.

Yay Burçları Boşanmaya Yatkındırlar!

Karşıt burçları olan İkizler burçları gibi Yay burçları da çapkındırlar. Evlenene kadar genellikle birden fazla partnerlikleri olur. Aynı anda birden fazla kişiye gönül kaptırdıkları da olur. Diğer burçlara göre daha coşkulu ve ilişkilerini hızlı şekillendirmeye meğilli olduklarından, daha kolay evlenirler. Ancak evlilik çoğu Yay burcuna soğuk bir duş gibi gelebilir. Klostrofobi ,Yay burçlarının baş edemediği tek şeydir ve evlendikleri an kendilerini köşeye sıkışmış hissederler. Eğer partnerleri uygun özgürlük alanlarını yaratmazlarsa Yay burçları için boşanma kaçınılmazdır.

Kova Burçları Boşanmaya Yatkındırlar!

Tıpkı Yay burçları gibi Kova burçları da Zodyak’ın özgürlüklerine en düşkün burçlarından biridir. Kova burçları çok zor aşık olurlar. Dolayısı ile evliliğe adım atma kararını almaları bile oldukça zordur. Ancak gerçekten aşık olduklarında sıkı sıkıya partnerlerine bağlanırlar. Kova burçları oldukça sadık burçlardır. Ne partnerlerini, ne de eşlerini aldatmazlar. Ancak onların aşık olma durumu gökyüzüne yükselen balon gibidir. Giderek yükselirler ve sonunda ilginç hiçbir şey kalmadığında balon gibi patlar ve sönerler. Onlar için bittiğinde bitmiştir. Konzervatif yapıları sebebi ile boşanma kararını hızlı bir şekilde alamazlar. Her şeyi mantıklarının süzgecinden tekrar geçirirler. Hisleri bitmişse veya mantıklarında ilişki bitmişse, boşanırlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boşanmaya, burclar, hangileri, yatkın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Daidalus eli her sanata yatkın kişi PySSyCaT Felsefe 0 21 Şubat 2016 20:22
Erkekleri Boşanmaya İten Sebepler Elysian Ah Erkekler 1 21 Şubat 2014 13:08
Çiftleri Boşanmaya İten 5 Neden! Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 13 Mayıs 2013 19:55
Hiperaktif Çocukların Boşanmaya Etkisi Kralice Aile Evlilik ve Çocuklar 0 22 Ekim 2008 10:27