IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Ağustos 2017, 21:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2017 Ağustos Ayı Gökyüzü Enerjileri




Kova ve Aslan burçlarında gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları ile fazlası ile güçlü etkili enerjileri barındıran bir AĞUSTOS bizleri karşıladı. Astroloji de Ay ve Güneş tutulmaları asırlardır önemle izlenmiş ve kayıt altına alınmıştır. Bu tutulmaların birey ve toplumsal olarak bize en önemli mesajı daha iyi bir insan olmak için kendimize öz eleştiride bulunmalı alışkanlıklarımız bağımlılıklarımız ve benimsediğimiz çocuk çağlarımızdan gelen çaresizlik düşüncelerimizden öz güvensizliklerimizden uzaklaşmamız gereken enerjiler ile karşı karşıyayız.

Güneş tutulması: Ay, Güneş ile Dünya’nın arasına geldiği zaman ve Güneş’in ışığını kestiği zaman oluşur. Güneş tutulması daima Yeniay’dır. Güneş tutulmaları kişilerle birlikte geniş kitleler üzerinde de etkili olur, Güneş’in tutulma esnasında bizlere yansıyan hayat enerjisi zayıflar. Güneş otorite ve liderlikle ilişkilendirildiğinden bu dönemlerde yönetimlerde zayıflama karışıklıklar ve kaoslar yaşanabilir. Geçmişe ait konuların yeniden karşımıza çıkması. Bölgesel olarak depremler kazalar yangınlar, Güneş tutulmasının yansımaları arasındadır. Güneş ve Ay tutulmaları 6 ila 12 ay boyunca bireysel ve bölgesel olarak etkisini göstermeye devam edecektir. Bireysel olarak Güneş tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmişse o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

Ay Tutulması: Ay tutulması Dünya, Ay ile Güneş’in arasına geldiği ve Güneş’in Ay’dan yansıyan ışığını kestiği zaman oluşur. Ay tutulması daima Dolunay’dır ve çoğu zaman bitişler ve tamamlanmalarla ilişkilidir. Ay tutulmalarında duygusal patlamalar intihar eğilimi ilişkilerde bitişler mide ile ilgili rahatsızlıklar ameliyatlarda kanamalar artabilir. Tutulmalar genel olarak beklenmedik olay ve süprizleri beraberinde getirebilir. Tutulmalar öğreticidir emeklemeden yürümek yürümeden koşmanın olmadığını öğretirler aslında bizlere. Bireysel olarak Ay tutulması doğum haritamızda hangi evde gerçekleşmiş ise o evle ilgili konularda etkili olacaktır.

7 Ağustos 2017 Pazartesi günü ay tutulması Kova burcunda gerçekleşecek.

Bu tutulma ile kişisel başarı için güçlü bir mücadele halinde olduğumuzda isteklerimiz ulaşılabilir olacaktır. Bu tutulma psikolojik ruhsal anlamda her birimizi fazlası ile etkileyecektir. Aç gözlü hırslı bencil ve acımasız davranışlardan uzaklaşmamız tutulma enerjilerini pozitif yönde kullanmamız açısından önem taşımakta. Özellikle ikili ilişkilerimizde zihnimizde kurguladıklarımızla agresif davranışlarda bulunma eğilimimizi kontrol altında tutamazsak krizler beklemediğimiz şekilde ilişkilerimizi sarsabilir.

Ay tutulması duygu ve içgüdülerimizin çok yoğun bir hale gelmesine neden olacaktır. Kova Ay tutulması ile son 6 aydır yaşadığımız duygusal gerginlikleri de dengeleyebilmemiz mümkün hale gelecektir. Yeter ki isteyelim ve sakinlikle hareket edebilelim.

Dünya ve ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde Kova Aslan tutulmaları kitleler toplumlar üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. İklimler siyasi gelenek gibi alanlarda büyük değişiklikler yaşanabilir. Bu tutulmalar siyasi dini liderleri fazlası ile etkileyecek enerjileri barındırmakta. Liderleri yerinden etmek, suikastlar askeri müdahale siyasi oyunlar yoluyla iktidardan düşürme gibi eylemler söz konusu olabilir. Özellikle de denizlerde büyük fırtınalar sudan gelecek hastalıklar zararlar doğa olayları bu tutulmanın işaret ettikleri arasında. 21 Ağustosta Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması tutulma esnasında Merkür’ün geri hareketi ve kuzey ay düğümü etkisi ile Finans piyasaları, Uluslararası seyahat, iletişim, ulaşım; Din inanç felsefe ile ilgili konular; Toplumların ortak değerleri ve davranış kuralları ile ilgili pek çok kriz ve değişimler yaşanabilir. Bu tutulma ile uluslarası arenada silah ticareti silahlar ile ilgili olaylar kimyasallar gibi pek çok konuda büyük tartışmalar yaratacak durumlar skandallar yaşanabilir.

Başarı, güç iktidar ün üstünlük hepsi bireysel olarak ta toplumsal olarak ta mümkündür, Fakat ödenmesi gereken bir bedel olacaktır. Acımasız bir kararlılık, açgözlülük bireysel olarak ta toplumsal olarak ta daha fazla para daha fazla yükseliş kazandırabilir, Ancak ne pahasına? Bunlara sahip olmak için özden uzaklaşıp egonun esiri olup inançları yok saymak mı? Yoksa inançlarımıza değerlerimize sahip çıkarak inandığımız gibi yaşamak mı?

‘’Güney Ay Düğümü, ve Ketu’ dan kaynaklanan’’ Panik Genellikle Güneş tutulmaları iki hafta önce etkili olmaya başlar ve Kuzey Ay düğümünden kaynaklanır Doğa olayları trajedik durumlar söz konusu olabilir dünya genelinde.

Hint astroloji ne göre, genellikle dokuz aya kadar etkisi hissedilir tutulmaların. Son iki yılda ülkemizde ve dünyada ünlü insanların hayatlarını kaybetmeleri daha önceki tutulmaların yansımalarıydı. Bazı tutulmalar gizli sorunları tetikleyebilir özellikle ünlüler ile ilişkili konuları temsil eden Aslan burcu onlar ile ilgili gerek sağlık sorunları gerek özel yaşamları duygusal psikolojileri ile ilgili gündem yaratacak olaylar ı daha etkin bir hale getirebilir.

Ay tutulmaları tıbbi rahatsızlıklar ruhsal bozukluklar halk arasında intihar veya intihara teşebbüsü tetikleyici kişilerde düzensiz davranışlara neden olabilir. Rahu ve Ketu nun pozisyonunu skandalları ve itibar zedeleyici utanç duyulabilecek enerjileri de etkili kılabilir. Özellikle toplumda bilinen tanınan kişiler için şöhret veya başarı için tetikleyicileri enerjileri de harekete geçirecek bu tutulmalar. Doğum haritalarında kötü yerleşime sahip gezegenler ile etkileşimde bulunup bulunmadığına bağlı olarak gerçekleşecektir bu yansımalar.

Ağustos ayında gerçekleşecek tutulma noktaları Özellikle ABD yi etkileyecek.

Hint astrolojisinde Rahu (Kuzey Düğümü) Ay tutulmalarında etkin rol oynadığından Endişe Anksiyete, depresyon, gerçekçi olmayan beklentiler ve panikleri tetikleyici olacaktır. Güneş tutulmasında Ketu (Güney Düğümü) nün yansıması ile yutma boğulma gibi olaylarda artışlara neden olabilir. Doğum haritasında yerleşmiş gezegenleri zayıf kişiler için ani ve olumsuz olaylar tetiklenebilir. Özellikle Aslan burcu liderler sanatçılar ve tanınmış kişiler ile ilgili Çok ciddi sağlık problemleri dünya ve ülke gündemimizde şekilde yer alabilir. ABD başta olmak üzere pek çok dünya ülkesinde skandallar ABD, İngiltere ve Almanya’da ünlü kişilerin trajedik olayları hükümetler ile ilgili ani gelişmeler skandallar yaşanabilir. Türkiye’de de bazı skandallar yaşanabilir. Darbe girişimi ile ilişkili devam eden mahkemelerde çarpıcı gelişmeler ülke gündemine oturabilir. Güneş Yükselen ve Ay burcu Aslan ve Kova olanlar ve yine Doğum haritalarında Aslan ve Kova önemli gezegenleri olan kişiler, kurumlar ve ülkeler için önemli gelişmeler yaşanabilir. Ay ve Güneş tutulmaları insanların kaderi açısından zararlı değildir Örneğin Donald Trump gibi kendisi şaşırtıcı zirvelere yükselmişti. Ancak, sırlar tutulmalar öncesi ve tutulma sonrasında beklenmedik şekilde gün yüzüne çıkabilir ve görkemli hayatlar bir anda parçalanabilir.

ABD Batı Virginia, Pennsylvania, Kuzey Carolina ve masif ısı dalgalarında büyük seller su ile ilgili hastalıklar Ağustos güneş tutulması sonrası gün yüzüne çıkabilir.

Türkiye’de Ankara ve çevresinden doğal afetler sel deprem şiddetli olayların beklenmedik tezahürü yaşanabilir.

Dünya ülkeleri ile kıyasladığımızda ülkemiz doğa olayları noktasında diğer ülkelere göre daha az etkilenecek gibi görünmekte tutulma enerjisinden.

Alaska, Batı Kanada, Su baskınları depremler; Washington etrafında Güneybatı ABD, DC hükümetlerde skandallar.

Güney Amerika, Şili Brezilya Venezuela da doğa olayları ve ekonomik sorunlar olabilir.

Doğu Avrupa özellikle (Yunanistan) ve Doğu Afrika’nın bir çok ülkesinde doğa olayları etnik ayrımcılık gibi panik ve bazı terör saldırılarını olabilir.

Çin, Rusya ve Avustralya önümüzdeki birkaç ay içinde finansal krizler ile karşılaşabilir.

Suudi Arabistan da terör saldırılarını bu ay veya Eylül içinde etkili olabilir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 07 Ağustos 2017, 19:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2017 Ağustos Ayı Gökyüzü Enerjileri




AĞUSTOS 2017 GEZEGEN HAREKETLERİ

3 Ağustos’ta Uranüs, 3 Ocak 2018 tarihine kadar sürecek olan geri hareketine başlıyor. Bu dönem özgürlük, yenilik ve değişim konularında daha fazla sorgulayıcı olabilir, farklı bakış açıları geliştirerek yeni yollar keşfedebilir ve içsel bir değişim yaşayabiliriz.

4 Ağustos’ta Jüpiter Plüton kare açısı meydana geliyor. Genişleme ve büyüme planlarımızı yaparken radikal kararlar alma cesareti gösterebilir ve zorlayıcı bir mücadele içine girebiliriz. İstediğimiz dönüşümü yapabilmek için gücümüzü ölçülü kullanmakta ve gelişim fırsatlarını hırsa kapılmadan doğru değerlendirmekte yarar var.

7 Ağustos saat 21.11 de 15 derece Kova burcunda meydana gelen Dolunay’a Ay Tutulması eşlik ediyor. Bireysel isteklerimizin yanında toplumsal konulara da duyarlı olacağımız bu günler içsel olarak farklı ve özgün arayışlara çekilebilir, gelişen ve olgunlaşan konuları değişik yönleriyle ele alabiliriz.

10 Ağustos’ta Merkür Venüs altmışlık açısı meydana geliyor. İletişim ve ilişkiler konusunda olumlu destekler alacağımız bu gün mantıklı değerlendirmelerle güven duyacağımız beraberlikler kurabiliriz.

11 Ağustos’ta Güneş Jüpiter altmışlık açısı meydana geliyor. Yükselen özgüvenimiz ve cesaretimiz kendimizi gösterme ve başarıyı yakalama şansı bulmamızı sağlayabilir. Büyüme ve gelişme fırsatlarını değerlendirmeye çalışmakta yarar var.

12 Ağustos’ta Venüs Neptün üçgen açısı meydana geliyor. İlişkilerle ilgili konulara duygusal ve romantik yaklaşabilir, sevginin ve sahip olduğumuz değerlerin manevi gücünü daha derinden hissedebiliriz.

13 Ağustos’ta Merkür, 5 Eylül’e kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Dikkatimizin dağınık olabileceği bu günler iletişim problemleriyle karşılaşabilir, gecikmeler ve aksaklıklar yaşayabiliriz. Ancak, Merkür’ün geri gitme zamanlarında düşüncelerimiz derinleşir ve gözden kaçırdıklarımızın farkına vararak eksiklerimizi tamamlama fırsatı da bulabiliriz.

14 Ağustos’ta Güneş Satürn üçgen açısı meydana geliyor. Sabırlı, ciddi ve istikrarlı bir duruş sergileyebilir, geçmişten çıkardığımız derslerle üzerimize düşen sorumlulukları rahatlıkla yönetebiliriz.

15 Ağustos’ta Venüs- Plüton karşıt, 17 Ağustos’ta ise Venüs -Jüpiter kare açıları meydana geliyor. İkili ve sosyal ilişkilerde sert etkiler altında kalabilir, güç çekişmelerine girişebiliriz. Beklentileri yükseltmeden ve kapris yapmadan beraberliklerimizi gözden geçirebilir ve yeni bir boyut kazandırabiliriz.

20 Ağustos’ta Mars Jüpiter altmışlık açısı meydana geliyor. Enerjimizin ve cesaretimizin artmasıyla itibar sağlayacak işlere girişebilir, hedeflerimizi yükselterek arzu ettiğimiz büyüme ve gelişmeyi sağlayabiliriz.

21 Ağustos saat 21.30 da 28 derece Aslan burcunda meydana gelen Yeniay’a Güneş Tutulması eşlik ediyor. Bu dönem cesur ve güçlü başlangıçlar yapabilir, liderlik vasıflarımızı, yönetim becerilerimizi ve yaratıcılığımızı ortaya koyarak tanınma ve ün sağlayacak işlere girişebiliriz.

Aynı gün sabah saatlerinde kesinleşen Güneş Uranüs üçgen açısı ise bağımsız bir duruş sergileyerek yeniliklere ve değişime kapı açabileceğimizi, sınırlarımızın dışına çıkarak farklı yönlerimizi ortaya koyabileceğimizi gösteriyor.

22 Ağustos’ta Mars Satürn üçgen açısı meydana geliyor. Deneyimlerimizden yararlanarak sağlam adımlarla yol alabilir, kararlı bir şekilde harekete geçerek uzun vadeli girişimlerde bulunabiliriz.

23 Ağustos saat 01.08 de Güneş Başak burcuna geçiyor. Bu dönem kusursuz olmak ve eksiksiz işler çıkarmak arzusuyla ayrıntılara, sistem kurmaya ve seçici olmaya özen gösterebilir; faydalı beceriler geliştirerek yardım, hizmet ve sağlık gibi konulara yönelebiliriz.

24 Ağustos’ta Venüs Uranüs kare açısı meydana geliyor. İlişkilerle ilgili konularda yaşanacak ani değişimler gerginliklere ve duygusal zorluklara neden olabilir. Farklı değerler beraberlikleri faklı yönlere götürebilir.

25 Ağustos’ta Satürn düz harekete dönüyor. Edindiğimiz tecrübeler ve çıkardığımız derslerle sınırlarımızı genişletip daha net belirleyebilir ve sorumluluklarımızı daha rahat göğüsleyerek yolumuza devam edebiliriz.

26 Ağustos’ta Venüs Aslan burcuna geçiyor. Bu dönem ilişkilerde gurur ve ego ön plana çıksa da sevdiklerimize sıcakkanlılıkla yaklaşabilir ve sevgimizi cömertçe sunabiliriz.

26 Ağustos’ta Güneş Merkür kavuşuyor. İletişim konularının ön plana çıkacağı bu gün kendimizi anlaşılır bir şekilde ifade etmeye ve kararlarımızı dikkatlice vermeye çalışmalıyız.

27 Ağustos’ta Jüpiter Satürn üçgen açısı meydana geliyor. İnanç, cesaret ve işbirliğiyle sorumluluklarımızın üstesinden gelebilir, hak-hukuk ve adaletten ayrılmadan istikrarlı bir büyüme ve gelişme sağlayabiliriz.

AĞUSTOS 2017 GEZEGEN HAREKETLERİ - Liste



KAVUŞUM

2 Ağustos Ay-Satürn

5 Ağustos Ay-Plüton

10 Ağustos Ay-Neptün

13 Ağustos Ay-Uranüs

19 Ağustos Ay-Venüs

21 Ağustos Ay-Mars

21 Ağustos Ay-Güneş

22 Ağustos Ay-Merkür

25 Ağustos Ay-Jüpiter

26 Ağustos Güneş-Merkür

30 Ağustos Ay-Satürn



UYUMLU AÇILAR

ÜÇGEN

2 Ağustos Ay-Mars

2 Ağustos Ay-Güneş

4 Ağustos Ay-Uranüs

4 Ağustos Ay-Merkür

8 Ağustos Ay-Jüpiter

9 Ağustos Ay-Venüs

12 Ağustos Venüs-Neptün

12 Ağustos Ay-Mars

12 Ağustos Ay-Güneş

12 Ağustos Ay-Satürn

14 Ağustos Güneş-Satürn

14 Ağustos Ay-Merkür

14 Ağustos Ay-Plüton

17 Ağustos Ay-Jüpiter

18 Ağustos Ay- ,Neptün

21 Ağustos Ay-Satürn

21 Ağustos Güneş-Uranüs

21 Ağustos Ay-Uranüs

22 Ağustos Mars-Satürn

23 Ağustos Ay-Plüton

27 Ağustos Ay-Neptün

29 Ağustos Ay-Venüs

31 Ağustos Ay-Mars

31 Ağustos Ay-Uranüs

31 Ağustos Ay-Merkür



ALTMIŞLIK

3 Ağustos Ay-Jüpiter

5 Ağustos Ay-Neptün

8 Ağustos Ay-Satürn

8 Ağustos Ay-Uranüs

10 Ağustos Ay-Plüton

10 Ağustos Merkür-Venüs

11 Ağustos Güneş-Jüpiter

14 Ağustos Ay-Neptün

14 Ağustos Ay-Venüs

16 Ağustos Ay-Mars

17 Ağustos Ay-Güneş

17 Ağustos Ay-Uranüs

18 Ağustos Ay-Merkür

20 Ağustos Mars-Jüpiter

21 Ağustos Ay-Jüpiter

23 Ağustos Ay-Venüs

25 Ağustos Ay-Satürn

25 Ağustos Ay-Mars

26 Ağustos Ay-Güneş

26 Ağustos Ay-Merkür

27 Ağustos Jüpiter-Satürn

27 Ağustos Ay-Plüton

30 Ağustos Ay-Jüpiter



SERT AÇILAR

KARE


2 Ağustos Ay-Merkür

2 Ağustos Ay-Neptün

4 Ağustos Jüpiter-Plüton

5 Ağustos Ay-Jüpiter

6 Ağustos Ay-Uranüs

10 Ağustos Ay-Satürn

12 Ağustos Ay-Venüs

12 Ağustos Ay-Plüton

14 Ağustos Ay-Mars

15 Ağustos Ay-Güneş

16 Ağustos Ay-Venüs

16 Ağustos Ay-Neptün

17 Ağustos Venüs-Jüpiter

19 Ağustos Ay-Jüpiter

19 Ağustos Ay-Uranüs

23 Ağustos Ay-Satürn

24 Ağustos Venüs-Uranüs

25 Ağustos Ay-Plüton

26 Ağustos Ay-Venüs

28 Ağustos Ay-Mars

29 Ağustos Ay-Merkür

29 Ağustos Ay-Güneş

30 Ağustos Ay-Neptün



KARŞIT

4 Ağustos Ay-Venüs

7 Ağustos Ay-Mars

7 Ağustos Ay-Güneş

9 Ağustos Ay-Merkür

12 Ağustos Ay-Jüpiter

15 Ağustos Venüs-Plüton

17 Ağustos Ay-Satürn

18 Ağustos Ay-Plüton

22 Ağustos Ay-Neptün

26 Ağustos Ay-Uranüs

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2017, ağustos, ağustos 2017, ay tutulması, enerji, gezegen, gökyüzü, hareket, hareketleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ağustos 2017 gökyüzü hareketleri, Ay Boşlukta zamanları Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 04 Ağustos 2017 20:54
2017 Ağustos Ayı Burç Yorumları, Ağustos 2017 BALIK Burcu Aylık Burç Yorumu Dream Aylık Burç Yorumları 0 01 Ağustos 2017 12:08
2017 Nisan Ayı Gökyüzü Enerjileri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Nisan 2017 14:28