IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Ağustos 2017, 13:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cesaretli, heyecanlı ve motivasyonu yüksek bir hafta!




Bu hafta özellikle elektrik çarpmalarına dikkat edin! Bilmediğiniz elektronik ve elektrikli aletleri tamir etmeye kalkmayın. Sınırları aşmak, özgürlük elde etmek, bizi kısıtlayan konu ve koşullardan uzaklaşmak, kurtulmak için harika günlerdir. Başkalarını harekete geçirmekte, motive etmekte bugünlerde oldukça başarılı olabiliriz.

Bugünlerde hız, adrenalin içeren yarış programlarını izlemek böyle yarışmalara katılmak için idealdir. Paraşütle atlamak, kayak yapmak,exrrem sporlara katılmak içinde uygundur. Kontrol edebileceğimizden çok daha fazla büyük bir enerjiye sahibizdir, bu yüzden hareketi bol eylemlerde olmak, spor yapmak, enerjimizi boşaltacak her türlü aktiviteye girişmek için uygundur. Normalde yapmayacağımız davranışlar sergileyebiliriz, çılgınlıklar yapabiliriz. Aracınızla hız yapabilirsiniz ama siz yine de ani, sürpriz ve beklenmedik kazalara karşı dikkatli olun. Hangi eylemi yaparsanız yapın her türlü emniyet ve korumayı ihmal etmeyin.

Koç: Bu günlerde daha korkusuz, düşünmeden harekete geçip, ani kararlar alıp uygulama riski yüksek olacak. Özgürlük teması daha çok vurgulanabilir. Sabır dereceniz sıfırın altında olabilir, dikkat! Ani öfke patlamalarından kaçınmakta fayda var. Tepkilerinizi ortaya koyarken daha ölçülü olmaya dikkat edin.

Boğa: Öfkeyle kalkan zararlı oturur sözünü aklınızdan çıkarmamalısınız. Sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Hayata karşı bu günlerde biraz isyankar olabilirsiniz. Kontrolünüzün dışında gerçekleşebilecek kayıplara işaret ettiği gibi kazalara karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Bu sizi psikolojik anlamda zorlayabilir.

İkizler: Arkadaşlarınızla ilişkilerde ani kavgalar, gerginlik oluşturacak ortamlar yaratmamaya özen göstermelisiniz. Arkadaşlarınızla beraber riskli girişimlerden de uzak durulmasında yarar var. Sizi boğan, yük olan birileri var ise bu hafta hayatınızda bu alanda temizlikler yapabilirsiniz. Bazı dostlarınızla beraber size heyecan verecek bir maceraya atılabilirsiniz.

Yengeç: İşinizde kimseyle kavga etmeyin, yöneticilerinizle birbirinize girmeyin. Öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü unutmayın! Bu hafta özellikle kariyerinizi ilgilendiren konularda şansınızı kavga etmeden zorlayabilirsiniz. İsteklerinizi elde edebileceksiniz. Parasal konularda sizi özgürleştirecek hareketlerde bulunabilirsiniz.

Aslan: Bu hafta hayata karşı biraz daha isyankar, asi bir tavır içinde olabilirsiniz. Akrabalarınızla beklenmedik tartışmalarda söz konusu olabilir. Bu hafta sakinliğinizi korumalı ve düşünmeden harekete geçmemelisiniz. Her zamankinden çok daha hareketli, girişken ve motivasyonunuz yüksek olacak.

Başak: Para konuları yüzünden birileri ile sağlam bir tartışma içine girmeniz gerekebilir. Hafta boyunca belki de dostlarınızın, arkadaşlarınızın yönlendirmesi ile parasal bir konuda korkusuzca risk alabileceksiniz. Sizi saran korkularınız, endişeleriniz her ne varsa onların üstesinden de rahatlıkla gelebileceksiniz.

Terazi: Ortağınızla veya partnerinizle ani, incir çekirdeğini doldurmayacak muhabbetler yüzünden büyük tartışmalara girmemeye özen gösterin. İkili ilişkilerde zorlanmalar, ego savaşı yüzünden gerginlikler söz konusu olabilecektir. Eski bir ortakla, eski bir partnerle sürpriz bir şekilde karşılaşabilirsiniz.

Akrep: Size kazanç getirecek bir proje veya iş teklifi alabilirsiniz. İş hayatınız ve çalışma ortamınızla ilgili beklenmedik, sürpriz bir takım gelişmeler yaşanabilir. Yalnız bu hafta birlikte iş yaptığınız kişilerle ani kavgalardan, çatışmalardan uzak durmanızda yarar var. İş ile ilgili lütfen öfke ile kalkan zarar ile oturur sözünü unutmayın.

Yay: İncir çekirdeğini doldurmayacak durumlar yüzünden özel hayatınızı kaosa çevirmemeye özen gösterin. Kumar, borsa ve büyük paralarla ilgili risklere girmek için hiç uygun bir hafta değil. Beklenmedik sürpriz karşılaşmalarla, sürpriz aşklar gündeme gelebilir. Yalnız dikkat edin! Bu hafta çok hızlı başlayacak aşklar aynı hızda sona da erebilir.

Oğlak: Ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının. Bu hafta finansal konularda, kredilerle ilgili konularda daha cesur, korkusuz harekete geçebilir, yatırımlar yapabilir, daha fazla kazanmak için cesaretli bir şekilde adımlar atabilirsiniz.

Kova: Duyacağınız her habere hemen atlamayın. Kimseyle kapışmayın, sakinliği elden bırakmayın. Evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Hafta boyunca partner veya ortağınızla beraber, birbirinizi cesaretlendirerek ortak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Balık: Para ile ilgili mevzularda şaşırtıcı ve büyük bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili sürpriz sizi sevindirecek olan bir gelişme söz konusu olacak. Ani bir terfi, yükseliş veya koşulların, şartların çok daha iyi olduğu bir iş teklifi söz konusu olabilir. Kendinizi daha iyi hissetmek adına adımlar atabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, burÇ, burclar, haftalık, venüs, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diyet Motivasyonu Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 07 Kasım 2012 12:46
İşyerinde Motivasyonu Sağlayan Tüyolar N999 Kişisel Gelişim 0 20 Nisan 2012 23:31