IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2017, 20:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
16 – 22 Ekim 2017 Haftalık Burç Yorumları




Koç Burcu ♈

Güneş Yükselen yada Ay burcu Koç olanlar,

Büyük iyilik Jüpiter’in transiti ise aşk hayatınızda şanslı kılacak sizleri eş ya da sevgilinizden gelecek maddi manevi güzellikler söz konusu olabilir. Arkadaşlarınız ve tanıdıklarınızın aracılığı ile yeni bir birlikteliğe adım atabilirsiniz. Eğer evli değilseniz bu ay evleneceğiniz o özel insanla tanışabilir. Süregelen ilişkinizi evliliğe taşıyabilirsiniz. Siz evli bir Koç burcu mensubuysanız yeni bir bebek haberi alabilirsiniz. Venüs transitin yansıması ile aşk hayatınızda her türlü güzel sürprize hazır olmalısınız. İster evli ve beraberliği devam eden bir Koç burcu olun isterseniz bekar Aşk bu hafta her bakımdan heyecan verici enerjiler ile sarıp sarmalayabilir sizleri.

19 Ekim saat 22:12 Karşıt burcunuz Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Bu enerji sizleri bir öfke topuna dönüştürebilir. Haklı olduğunuz konular da bile takındığınız tavır yüzünden yaşamsal alanlarınızın tamamında iletişimle ilgili sorunlar yaşayabilir, yanlış anlamalar ve bunun yansıması kavgalar içinde bulabilirsiniz kendinizi dikkatli davranın. Terazi yeni ayı ile konuşmayı bir yana bırakmalı ve , daha çok dinleyip anlamak için çabalamalısınız ayrıca sizler için ev ve araç lar ile ilgili kaza enerjisi yükselebilir, bu nedenle dikkatli ve kontrollü olmanız yararınıza olacaktır.



Boğa Burcu ♉

Güneş Yükselen yada Ay burcu Boğa olanlar,

Bu hafta Anne ve annenizin yakınları ilgili bir çok şey olabilir. Bu ay işinizde kazançlarınızın yükselmesi ile birlikte başarılı yatırımlar yapabilir değerli bir şeylere sahip olabilirsiniz. Çalışma hayatınızda temponuzun yükselmesi ile mide ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Evli ve çocuk sahibi Boğa’lar çocuklar ile ilgili sorunlar yaşayabilir onları anlamakta da kendinizi anlatmakta da zorlanabilirsiniz.

17 Ekim 2017’den sonra hiç kimse ile ilişkininizi bitirme noktasına taşımamalı pire için yorgan yakmaya kalkışmamalısınız.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Terazi Yeni ayı ile iş hayatınızda mesai arkadaşlarınızla ilişkilerde gerginliklere dikkat edin. Sakin olun ve sizi hiç kimsenin fikirlerinizi hayata geçirme noktasında engellemesine izin vermeyin. Yeni ay enerjisi aile den gelecek maddi manevi desteğin de müjdesi sizler için. Gökyüzünün bu olumlu enerjisi ile sıkıntılarınızı ardınızda bırakın ve her doğan günün yeni bir hayata merhaba demek olduğunun farkına vararak hareket edin.



İkizler Burcu ♊

Güneş Yükselen yada Ay burcu İkizler olanlar,

Bekar ve ilişkisi devam eden İkizler evliliğe giden yolda ilk adımı bu hafta atabilirsiniz. Evli ve ilişkisinde sürekli sorunlar yaşayan İkizler eş ya da sevgilinizin aşırı baskısı ve suçlamaları ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Sizlere tavsiyem haklı olma çabası içine girmeden tartışmalardan uzak durmalı ve birlikte olduğunuz insanın öfkesinin dinmesini bekledikten sonra sakinlikle konuları ele almalı ve bu ilişkini karşı taraf için taşıdığı anlamı ifade etmesini ortaya koyması gerektiğini ifade etmelisiniz. Emin olun iyi niyetiniz karşı tarafında tüm duygularını olgunlukla samimiyet ile ifade etmesini hatalarını yanlışlarını kabullenip düzeltmek için ilişkinize emek vermesini sağlayacaktır.

İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir finansal anlamda birden fazla uzun süreli gelirler elde edeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve güçlü işbirliklerinin altına imza atabileceksiniz. Finansal konular bu ay sizleri fazlası ile mutlu edecek! 18 20 Ekim arası gelirleriniz ile ilgili önemli etkileri getirebilir sizlere. Nakit akışınızı artırabileceğiniz olağanüstü bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz. Yeni bir hizmet veya ürün ile ilgili girişimlerinizi uygulamaya hazır olun 17 19 Ekim bu anlamda çok olumlu enerjileri barındırmakta sizler için.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda önemli projeler teklifler alabilirsiniz gizlilik çerçevesinde değerlendirmelerinizi yapmalı ve gelen şansı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmaların altına yine bu süre içinde imza atabilirsiniz. Yeni ay enerjisi alerjik reaksiyonlara idrar yolu rahatsızlıklarına neden olabilir. Böyle bir durumda hemen uzman bir hekime görünmeli ihmalkar davranmamalısınız.



Yengeç Burcu ♋

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yengeç olanlar,

Bu hafta aşka özel hayatınızda daha fazla odaklanabilirsiniz ve bozulan gergin ilişkilerinizi daha iyi bir hale getirmek için çalışabilirsiniz. Hafta boyunca kalbiniz ve söylemeleriniz uyum içinde olacaktır bu sayede aşk hayatınız da ikili ilişkileriniz de uyumu yakalayabileceksiniz. Özel yaşamınız da 18 20 Ekim tarihleri arasında geçmişle ilgili konular geçmişte yaşanmış ilişkiler ile ilgili sırlar ortaya çıkabilir gizli ve açık düşmanlıklarda bulunan kişiler ile baş etmekte zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu durum daha fazla dallanıp budaklanmaması için elinizden gelen her şeyi yapın ve gerçeklerin yalanların gölgesinden daima kurtulacağına inanarak hareket edin. Bu sayede evliliğiniz de ya da süregelen ilişkinizde huzursuzlukların önüne geçebilirsiniz.

İş hayatınızda sürpriz gelişmeler yaşayabilir finansal anlamda birden fazla uzun süreli gelirler elde edeceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyacak ve güçlü işbirliklerinin altına imza atabileceksiniz. Finansal konular bu ay sizleri fazlası ile mutlu edecek! 18 20 Ekim arası gelirleriniz ile ilgili önemli etkileri getirebilir sizlere. Nakit akışınızı artırabileceğiniz olağanüstü bir fırsat ile karşılaşabilirsiniz.
19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile iş hayatınızda önemli projeler teklifler alabilirsiniz gizlilik çerçevesinde değerlendirmelerinizi yapmalı ve gelen şansı kısa süre içinde değerlendirmelisiniz. Ek gelirler ve gelirinizde süreklilik arz edecek anlaşmaların altına yine bu süre içinde imza atabilirsiniz. Yeni ay enerjisi alerjik reaksiyonlara idrar yolu rahatsızlıklarına neden olabilir. Böyle bir durumda hemen uzman bir hekime görünmeli ihmalkar davranmamalısınız.



Aslan Burcu ♌

Güneş Yükselen yada Ay burcu Aslan olanlar,

Bu hafta iş ve özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bir yükseliş yeni bir işe başlama görev değişikliği terfi ya da kendi işinizin sahibi olabileceğiniz enerjiler ile karşı karşıyasınız. 21 24 Ekim tarihleri arasında yeteneklerinizi başkaları tarafından takdir edilecek ve istikrarlı enerjiler ile yükselişe geçmeye başlayacaksınız.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile maddi gelirlerinizde ki artış ve güven le yatırımlar yapabilirsiniz. Yine bu olumlu enerji bekar Aslanlar karşı cinsin yoğun ilgisini karşılıksız bırakıp bırakmamak sizlerin iradesine kalmış. Bu günlerde her konuda iletişime önem vermeli kontrat anlaşma sözleşme gibi konularda oldu bitti ye getirmeden ayrıntılara önem vererek hareket etmelisiniz.



Başak Burcu ♍

Güneş Yükselen yada Ay burcu Başak olanlar,

İş yerindeki verimliliğiniz de artacak ve rakiplerinize üstünlük sağlayacaksınız. Kariyerinizde oldukça olumlu gelişmeler bekliyor sizleri. Daha cesur olacaksınız ve daha enerjik hissedeceksiniz. Gezegen transitleri özellikle miras geçmişten gelecek alacakların ödenmesi beklenmedik gelirler sayesinde borçlarınızı ödeyerek rahatlamalar getirebilir sizlere. İş ve özel hayatınızda ilişkilerinizi yeniden yapılandırabilir iş hayatınızda işbirlikleri ile şartlarınızı çok daha iyi bir hale getirebilirsiniz. Yaşamınızı gerçekçi bir şekilde gözlemleyecek ve yolunda gitmeyen pek çok konu ile mücadele etmeye başlayacak karşılığını da fazlası ile alabileceksiniz. Kendinizi sevin ve aldığınız her nefesin kıymetini bilerek hareket edin. Şükredecek ne kadar çok fazla şeyin hayatınızı taçlandırdığını fark ettikçe yaşama bakış açınız olayları değerlendirme tarzınızda gelişecektir. Bu hafta finansal konularda olabildiğince az risk almalı ve gerçekçi davranarak hareket etmelisiniz. Özel yaşamınızda evli Başak’lar eşin sağlık sorunları ve iş hayatında ki gerginlikler ile ilgilenebilirler. Bekar ve ilişkisi devam eden Başak’lar kimin ne dediğini önemsemeden iç dünyanıza yönelin ve kalbinizin sesini dinleyerek ilişkinize sevdiğiniz insana değer verin mutlu olmak istiyorsanız eğer.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile finansal konular gelirlerle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacak. Artan gelir düzeyiniz aşırı harcamaları da beraberinde getirebilir dikkatli davranın. Yeteneklerinizi kazanca döndürebileceğiniz keyifli bir süreçtesiniz. Yeni ay enerjisi ikili ilişkilerinizde dengeleri sağlamanız açısından da fırsat sizler için uzlaşmacı davranışlarınızla olumlu enerjileri beraberinde getirecektir.



Terazi Burcu ♎

Güneş Yükselen ya da Ay burcu Terazi olanlar,

İşinizle ilgili var olan şartları iyileştirmek için harekete geçebilir başarı olabilirsiniz. Ayrıntılara önem vermeli aklına güvendiğiniz kişiler le fikir alışverişleri yapmalısınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin iş hayatında yaşanan belirsizlikler içine kapanmasına ve finansal konularda yanlış kararlar almasına neden olabilir bu süreçte onunla iletişime önem verin ve anlayışlı davranmaya çalışın. Bekar Teraziler arkadaşlarınız aracılığı ile tanıştırılacağınız yeni biri hayat arkadaşınız olabilir ve kalıcı bir beraberliğe adım atabilirsiniz. Sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönem sağlığınız hassasiyet kazanmakta. İhmalkar davranmayın.

19 Ekim saat 22:12 de burcunuzda gerçekleşecek Yeniay enerjisi ile, Hayat sahnesi sizler için çok daha da iyi bir hal alarak kalıcı ve olumlu enerjileri de beraberinde getirecek. Sağlık sorunları olan Terazi’ler bu dönemde fiziksel rahatsızlıkları önemsemeli ve bedeninizi ruhunuzu dinlendirmeyi ihmal etmemelisiniz. İş ve özel yaşamınızda başarılı bir süreç sizleri karşılamakta kendinize güvenin yapacaklarınızı planlayın ve ilerleyin.



Akrep Burcu ♏

Güneş Yükselen yada Ay burcu Akrep olanlar,

Aşk hayatınız seçimleriniz ve cesaretinizle yeni bir boyut kazanabilir. Ruhunuza yönelin ve sezgilerinizin sesini dinleyerek gerçekleri görmezden gelmeden kararlar alın… Haksızlık ettiğinizi düşünüyorsanız özür dileyin, Haksızlığa uğradığınızın farkına vardıysanız hakkınızı arayın.. Sizler özel yaşamınızda huzursuz olduğunuzda hayatınızın her alanına yansıtan kendinize dahi itiraf etmeseniz bile duygusal insanlarsınız. Bunun bilinci ile hareket etmeyi başarmalısınız. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler uzun zamandır kilitli olan gönül kapınızı AŞK’ ile açacak o özel insanla karşılaşabilir huzur dolu bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Terazi Yeni ayı ile sağlığınız hassasiyet kazanabilir belli aralıklarla rahatsızlık duyduğunuz bir konu tekrar edebilir bu durumla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde göreceğiniz tedavi olumlu sonuçlar vereceği için panik yapmanızı gerektiren bir durum yoktur özenli olup sağlığınızı önemsediğiniz sürece. Ay’ın son günlerinde arkadaşlarınızın finansal talepleri söz konusu olabilir hatır gönül uğruna neler mal olacağını bilmediğiniz harcamalara yönelmemelisiniz.



Yay Burcu ♐

Güneş Yükselen yada Ay burcu Yay olanlar,

Bu hafta özel yaşamınızda kadın arkadaşlardan gelecek zorluklara dikkat etmeli eş ya da sevgilinizle ilgili özel konuları kimse ile paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Aksi takdirde sırlarınızın ortaya dökülmesi ile büyük krizler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 17 Ekim itibari ile iş ve eğitim hayatınız ile ilgili seyahatler uzun zamandır arzu edip ertelenen yurt dışı yolculuklarınızı bu ay gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda yeni başlangıçlar ses getirecek işler ya da projeler gerçekleştirebilirsiniz fakat kiminle nerede ne konuştuğunuza dikkat edin.! Sorunlar yaşadığınız iş arkadaşlarınızla ilişkileriniz söyledikleriniz yüzünden krizlere dönüşebilir. Bir anlık öfke yada duygusallıkla yaptığınız paylaşımlarınız başınızı ağrıtabilir dikkatli davranın.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Yeni Ay enerjisi ile dostlar ve aile bireyleri ile bir araya gelebilir özlem giderirken iş birlikleri fikir birlikleri yaparak ortak kazançlar elde edebileceğiniz girişimler yaparak başarılı sonuçlar alabilirsiniz. İş hayatınızda sözde arkadaşlarla özde dostların farkını fark edeceğiniz olaylar söz konusu. Yanlışlarla doğruların hiç bir zaman aynı kefede yer alamayacağını deneyimleyerek birden fazla arkadaşınızı hayatınızdan çıkarabilir dostlarınızla çok daha iyi ilişkiler kurabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise aniden gelişecek duygusal yakınlaşmalar bir anda aşkın gücünü tüm hayatınızda hakim kılabilir.



Oğlak Burcu ♑

Güneş Yükselen yada Ay burcu Oğlak olanlar,

Bu hafta finansal konularda haksız gelişmeler ile karşılaşabilir daha önce iyi niyetinizden göremediğiniz pek çok şeyi fark ederek sizleri duygusal olarak zorlasa da gereken kararlılığı gösterip ortaklığı sonlandırabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kıskançlık duygunuzun esiri olmadan gerçekçi davranmalısınız. Kendi kurguladığınız sorunları görmezden gelirseniz daha ciddi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eş yada sevgilinizin ilişkinize verdiği emeği görmezden gelmemeli bu kişiler ile aranızda ki sorunları çözüme kavuşturabilmek için müdahale etmelisiniz. Bekar Oğlaklar dostlarınız aracılığı ile tanışacağınız biri ile duygusal bir yakınlaşma yaşamınızda sürpriz gelişmeleri getirebilir sizlere. Finansal konularda küçük ama etkili yatırımlar yapabilir geçmişe dayalı alacak vereceklerin uzlaşı sayesinde dengelenmesi ile finansal kaygılardan uzaklaşabilirsiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile rahatlayacaksınız. Özellikle iş hayatınızda finansal konularda şanslı bir evredesiniz. Bu süre içinde ev otomobil yada gayrimenkul alışı söz konusu olabilir. Eş ve eşin çevresinden gelecek şanslar da iş hayatınızda yeni teklif ve oluşumları da beraberinde getirebilir. Yurt dışı eğitimi ya da işinizle ilgili bağlantılarınız varsa Yeni ay enerjisi ile bu konulara yönelebilir fikirlerinizin kabul görmesi ile kariyer hayatınızın önemli bir döngüsünün içinden başarıya imza atarak çıkabilirsiniz.



Kova Burcu ♒

Güneş Yükselen yada Ay burcu Kova olanlar,

Bu hafta iş hayatınız ve kariyeriniz ile ilgili bitiş ve başlangıçlar yaşanabilir. Özellikle iş ve özel yaşamınızda gizli düşmanlıklar sorunlara neden olabilir. Hukuki sorunlar ile de karşılaşabilirsiniz. Korkuya kapılmayıp öfke ile hareket etmediğiniz takdirde aleyhinize gelişen her şey lehinize dönecektir. Özel yaşamınızda ise geçmişin olumsuzluklarının zihninizi yormaya izin verdiğiniz sürece mutlu olmanız ve mutlu etmeniz mümkün olmayacaktır. Alışkanlıklarınızı zihninizde ki çok sesliliği karamsarlığı tamamen silmek sizin iradenizde! Ya geçmişin acı ve karanlığında yaşayıp hayatı kendinize zehir edecek ya da yenilenip aşka değer verip yaşamın size sunduğu güzelliklerin içinde yer almayı seçeceksiniz.
19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni Ay gerçekleşecek.
.
Yeni Ay enerjisi ile bekar Kova’lar geçmişte yaşanan bir aşk hikayesinin kahramanı ile tekrar karşılaşabilir yaşanan ve yaşatılan olumsuzlukları aşkın gücü ile silerek yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. İş hayatınızda gerginlikler söz konusu olabilir hırsınıza yenilerek hareket ederseniz üzülürsünüz. Haklı olana haksızlık etmekten vazgeçmeli bozulan ilişkilerinizi iyileştirmek için çaba göstermelisiniz.. Finansal konularda dikkatli olmalı yatırım planlarınızı yolculuklarınızı mümkünse bir sonraki haftaya ertelemelisiniz.



Balık Burcu ♓

Güneş Yükselen yada Ay burcu Balık olanlar,

Gökyüzü bu hafta manevi konuları daha da önemli ve etkili kılacak sizler için. Psikolojik sıkıntılardan takıntı ve kaygılardan uzaklaşacak ruhunuzu şifalandıracak enerjileri doğru kullanabilirsiniz yeter ki isteyin. Çocuk sahibi Balıklar onların eğitim hayatlarında yaşanacak olumlu gelişmeler başarı çıtalarını arttırmaları ile gururlanacaksınız. Bu hafta Annenizin sağlığı konusunda biraz tetikte olmak zorundasınız. İş hayatınızda daha azimli daha çok çalışacak ve oynanan oyunlara muhalefet ve gerçek dışı yorumlara rağmen başarılı olarak zorlukları arkanızda bırakacaksınız. İş dünyasında büyük bir başarı elde edebilirsiniz.

19 Ekim saat 22:12 Terazi burcunda Yeni ay gerçekleşecek.

Terazi Yeni ayının enerjisi ile, Bekar Balık’lar katılacağınız bir organizasyon ya da toplantıda kalbinizin sahibi olacak o özel insanla tanışabilirsiniz. Yeni ay enerjisi evli Balıkları eşten kaynaklanan finansal zorluklar ödemeler hukuksal sorunlarla karşılaştırabilir. Sizlere önerim yeni ay enerjisi ile eşinizle iletişime önem verin ve hayatın olumlu olumsuz her şeyini sizinle paylaşabileceğinin güvenini ona verin. Böylelikle olası pek çok zorluğu en aza indirgeyebilir hem fikir olmanın çözümleri ile maddi manevi rahatlayabilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
16, 2017, 22, burÇ, ekim, haftalık, yorumları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
9 – 15 Ekim 2017 Haftalık Burç Yorumları Dream Haftalık Burç Yorumları 0 09 Ekim 2017 18:48
24 – 30 Temmuz 2017 Haftalık Burç Yorumları AngeL Haftalık Burç Yorumları 0 24 Temmuz 2017 13:09
22 – 28 Mayıs 2017 Haftalık Burç Yorumları Dream Haftalık Burç Yorumları 0 23 Mayıs 2017 08:52