IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ekim 2017, 23:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jüpiter Akrep burcunda: Nefret artabilir, dikkat!




10 Ekim günü bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, Akrep burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 8 Kasım 2018 senesine kadar devam edecek. Türkiye Akrep burcu olduğundan, bu geçiş süreci aslında ülkemiz açısından da çok önemlidir.

Herkese merhaba;
10 Ekim öğleden sonra saat 15 civarı bereket, şans ve talih gezegeni olan Jüpiter, Akrep burcuna geçiş yapacak ve bu seyahati 8 Kasım 2018 senesine kadar devam edecek. Jüpiter'in Akrep burcu etkilerinden bahsetmeden önce size Jüpiter'i detaylı bir şekilde anlatmalıyım ki, Akrep burcuna geçtiğinde neler olabileceğini daha iyi anlayabilelim.

Jüpiter gezegenlerin arasında hem hacmen çok büyük hem de çekim gücü bakımında Güneş'e yakın bir güce sahiptir. Dünya kütlesinin neredeyse 31 katıdır. İçeriği bakımından hidrojen ve helyum gazı bakımından çok zengindir. Neredeyse gazlardan oluşan bir gezegendir. Jüpiter yılda birkaç ay rahatlıkla gözlemlenebilir. Fakat bazen Venüs ve Mars, Jüpiter'in parlaklığını bastırabilir. Kuyruklu yıldızları yörüngesinden saptırıp, Güneş’e yaklaştıran da Jüpiter’dir. Bir kuyruklu yıldız gördüğünüzde aklınıza Jüpiter gelsin. Hatta insanların yıldız kaydığında dilek dileme olayı da aslında buradan gelir. Çünkü Jüpiter şansın, fırsatın, iyi dileklerin gezegenidir. Jüpiter; Hindularda fırtına ve güneş tanrısı İndra, Mezopotomya mitolojisinde suyun ve bereketin tanrısı Marduk, Yunan mitolojisinde ise tanrılar kralı Zeus olarak anılır. Ve bu bütün tanrıların ortak özelliği ise aslında birilerini tahttan indirmesidir.

Astrolojik olarak ise Jüpiter, büyük iyicil, şifacı olarak adlandırılır ve temas ettiği her noktada büyüteç etkisi gösterir. Abartı ve israf yine Jüpiter’in etkisi ile ilgilidir.
· Amacı geliştirmek, büyütmek, fırsatlar ve şanslar sunmaktır.
· Bolluk, bereket, iyi şans, iyimserlik hep Jüpiter'in temaları arasında yer alır.
· Hoşgörü, affedicilik, zenginlik, iyileşmeler,
· Kar, maddi zenginlik, kazanç,
· Bilgi ve bilgelik, ahlak, erdem,
· Yargıçlar, papazlar, din adamları, avukatlar,
· Eğitmenler, lise sonrası eğitim yerleri, üniversite öğrencileri,
· Burjuva sınıfı, yabancı ülkeler, yayıncılık, yayınlar,
· Seçmenler, seçim,
· Din kurumları, din görevlileri, Hristiyanlar hep Jüpiter'in yönetimi altındadır.
· Abartı ve israfla ilgili her türlü durum veya konu,
· Hukuk, sigortacı, bankacı, linguist, akademik kariyer, teolojist, din adamı, filozof, devlet sektörü, bilim insanı, diplomatik meslekler, uluslararası ticaret, turizm sektörü, reklamcılık, yayıncılık, rehber, spor malzemeleri, sanayi, golf, okçuluk, at yarışçısı temsil ettiği meslekler arasında yer alır.
· Aç gözlülük, inançlar, bereket, ahlak, kibir, fanatizm, felsefi konular, aristokrat, finansal tüm konular, gök gürültüleri Jüpiter’in temsil ettikleridir.

10 Ekim tarihinde ise Jüpiter az öncede söylediğim gibi Terazi burcundaki seyahatini sona erdirip Akrep burcuna geçiş yapacak. Akrep burcunda ise nasıl etkiler yapacağını anlamak için de, Akrep burcunun neleri sembolize ettiğini iyi bilmemiz gerek. Akrep burcu astrolojide cinsellikle ilgili her türlü akla gelebilecek konu, yer altı kaynakları, kimyevi maddeler, benzin, ölüm, bitiş, sonlanma, en derindeki bilgiye ulaşma, gizli ve saklı olan her türlü konu, bilinçaltı, büyük krizler, borçlar, vergiler, zorunlu ödemeler, karanlık her türlü konu, mafya, gizli saklı kayıt veya belgeler, maden, petrol ve yer altı kaynakları, mezarlıklar, büyü, simya, zehir, hırs, tutku ve kıskançlık gibi kavramlara işaret etmektedir. Sağlık olarak ise genital bölge, yumurtalıklar, üreme ile ilgilidir.

Bu süreçte tutkularımız, hırslarımız daha da büyüyecek. Yıllardır halı altına silktiğiniz, bilinçaltınızın derinliklerine gömdüğünüz, korkup, kaçıp saklandığınız her ne varsa Jüpiter işte bunları ortaya çıkartıp çözme şansı sunacak hepimize. Bir şekilde korkularımızla yüzleşeceğiz ama daha şifavari bir hal ile iyileştirici bir etki yaratacaktır. İntikam, başkalarını değişmeye zorlama, baskı ve kıskançlık, nefret duygularında büyüme olabilir. Bunlar işin tehlikeli kısmı. Nefret suçlarında artışlar söz konusu olabilir. Daha çok para kazanma arzusunda olacağız. Daha kolay para biriktirebilecek ve kişisel anlamda yatırımlara odaklanacağız. Ama bu kişisel yatırımları daha gizlilik içinde yürütmeye çalışacağız.

DEĞİŞİME HAZIR OLUN

Jüpiter Akrep burcuna geçtiği anda öncelikle finansal anlamda hareketlenmeler başlayacaktır. Aslında %40 oranında olan zam haberleri Jüpiter'in ayak sesleri idi. Jüpiter'in Akrep burcundaki bu süreçte daha çok zam, daha çok vergi oranlarının yükselişi söz konusu olabilecektir. Bunların yanı sıra ne yazık ki, seks veya cinselliği ilgilendiren alana geçtiği için Jüpiter, bu alandaki ihtiyaçları da aynı oranda arttırıcı bir etki yaratacaktır. Yaşamlarımızda cinsellikle ilgili sorunları ve problemleri çözmek için iyi bir süreç olurken, umarım bu süreç içinde daha çok taciz, tecavüz, cinsel skandallar yaşanmaz. Eğer ki işiniz şifa, değişim veya dönüşüm, bilinçaltı ile ilgili konular ise bu süreçte işleriniz daha çok parlayacaktır. Bunun yanı sıra kişisel anlamda ruhsal ve psikolojik açıdan da gelişme süreci olacak. Metafizik, ökült konular daha ön planda olacak. Daha çok araştırıp, daha çok okuyacağız.

Benzine, motorine son yılların en büyük zamları gelebilir ve tepkiler aynı orada çok büyüyebilir. Nükleer silahlar, nükleer denemeler, nükleer füzeler ile ilgili konuları daha da genişletebilir, bu konularda daha çok deneyler, uygulamalar yapılabilir. Petrol çok önemli bir noktaya gelecektir. Petrolle, petrol yatakları ile ilgili düzenlemeler, kanunlar, yeniden yapılandırmalar söz konusu olabilecektir. Yer altı kaynaklarına daha ön planda olacaktır. Yer altı zenginlikleri ile ilgili türlü gelişmeler, yeni keşifler, maden ocaklarına özellikle mercek altına olacaktır. Yer altı kaynaklarının çok daha değerleneceği ve daha fazla değerli maden bulanacağı bir dönem olacak. Bu alanlarda yeni kanuni gelişmeler söz konusu. Umarım maden ocakları veya yer altı kaynakları ile ilgili üzücü durumlarda oluşmaz. Bu süreçte cinsel içerikli suçlarda ciddi artışların meydana gelebilir, cinselliği ilgilendiren konularda düzenleme, doğurganlıkla ilgili konularda yeni tıbbı gelişmeler, yeni uygulamalar, yeni keşiflerde söz konusu olabilir.

BÜYÜK DEPREMLER OLABİLİR

Akrep büyük krizlerle ilgilidir. Değişim ve dönüşüm demektir. Jüpiter burcuna geçtiğinde asıl büyük krizlerin başlangıcına sebep olabilir. Özellikle ekonomik ve finansal anlamda. Ülkeler arasında ekonomik yaptırımlar, ekonomik baskılar söz konusu olabilir. Tabii ki yer altı örgütlerinin, mafyanın, karanlık bir takım güç ve otoritelerinde ortaya çıkabileceği bir dönem olabilir bu süreç. Özelikle dedektifler, arkeologlar, cerrahlar, psikologlar ve levazımatçılar, prim yapacak meslekler arasında olacak. Terapi alma ihtiyacımız artarken, bilinmeyene karşı ilgimiz bu dönem çok daha fazla artacaktır. Aynı oranda cinsel ürünler satan siteler ve dükkanlarda daha çok prim yapabilir. Cinsellikle ilgili konularda yeni açılımlar, kabul etmediklerinizi, yok saydıklarınızı daha fazla göz önüne çıkartabilir. Bankalar, bankacılık ile ilgili kanunlarda yeni değişmeler, revizyonlar söz konusu olabilir. Akrep yer altı ile ilgilidir. Ve tabii ki yer altı dendiği anda depremleri de hemen aklımıza getirmekte. Jüpiter'in büyüteç etkisi ile meydana gelecek olan depremlerin gücü azımsanacak gibi olmayacaktır ne yazık ki. Büyük ölçekli, her zamankinden çok daha fazla deprem meydana gelebilir.
Jüpiter'in büyüteç etkisi ile meydana gelecek olan depremlerin gücü azımsanacak gibi olmayacaktır ne yazık ki. Büyük ölçekli, her zamankinden çok daha fazla deprem meydana gelebilir.

TÜRKİYE AÇISINDAN İNCELENDİĞİNDE

Türkiye haritasının 5. evine düşmekte. 5. ev ile ilgili konularda yeni açılımlar, yeni başlangıçlar, yeni konular, yeni gelişmeler anlamına gelir. Mundane (Dünya) astrolojisine göre 5. ev; çocuklar, parklar, eğlence yerleri, film, tiyatro, sanat, spor, eğlence, sanatçılar, spekülasyonlar, borsa, hamilelik, doğum oranı, hükumet elçileri ve temsilcileri demektir. Türkiye Akrep burcu olduğundan, bu geçiş süreci aslında ülkemiz açısından da çok önemlidir. Çünkü Jüpiter ancak 12 yılda bir Türkiye'nin Güneş'i üzerinden geçer. Çocuk kaçırma olaylarında artışlar, fidye isteme olaylarında artışlar, kadınsal haklar, kadınların özgürlüğü, kadın cinselliğine bakış ile ilgili muhafazakarlığın artması.. Cinsel suçlarda artış meydana gelebilir. Bu dönem doğurganlık oranının artacağı bir dönem olacak. Nüfus olarak artacağız belli ki. Bunun yanı sıra eğitim sistemi ile ilgili gençleri ilgilendiren krizler bir süre daha (bir sene kadar) gündem de sıkça yer alacak ne yazık ki.

Ekonomik olarak yapılanma, değişim ve dönüşüm sürecine doğru gideceğimizi düşünüyorum. Borsa ile ilgili yapılanmalar, merkez bankası ile ilgili yenilenmeler ve yapılanmalar söz konusu olabilir. Eğlence yerlerinin sayısı hızla artmaya başlarken, sanatçılar veya tiyatro için de aslında güzel bir dönem başlıyor. Ama umarım bu dönem krizleri aşıp da gelmez. Spor alanında gizli konuların açığa çıkması ama diğer yandan spor ile ilgili konularda uluslararası alanda büyük başarılarda söz konusu olacak. Finansal açıdan bol spekülasyonlu 13 aylık süreç bizi bekliyor. Fakat Türkiye açısından Türkiye'nin bilinirliği, gücü açısından da olumlu bir gelişmelerin yaşanacağı bir dönem olacak. Hükumet temsilcilerine bu dönem çok iş düşmekte. Uluslararası alanda bizleri temsilen daha çok çalışmaları, krizleri fırsata dönüştürmeleri gereken bir süreç olacak. Ülke olarak başka ülkelerle önemli ekonomik anlaşmalar yapabiliriz.

Türk sinemasının da güç kazanacağı, daha çok filmin çekileceği, Türk sineması ile uluslararası alanda prestij kazanacağımız fırsatlarda söz konusu olabilecektir. Para piyasalarında, borsada büyük spekülasyonların dönmesi muhtemeldir. Ortaya çıkacak gizli bir takım bilgilerle özellikle borsada şok etkisi yaratacak ani ve olumsuz gelişmeler olmasını bekleyebiliriz.

Dinçer GÜNER

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep, astroloji, bereket, burcu, dikkat, jüpiter, nefret, şans


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
30 Ekim Akrep Burcunda Yeni Ay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 16 Ekim 2016 09:25
Dikkat! Altın fiyatları artabilir AngeL Haber Arşivi 0 06 Mayıs 2016 13:44
Mars Akrep Burcunda Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Ağustos 2012 16:31
Jüpiter İkizler Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Haziran 2012 10:59