IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Ekim 2017, 20:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi burcunda Uranüsyen Yeni Ay




19 Ekim günü gece saat 23 sularında Terazi burcunun 26. derecesinde Uranüs etkili bir Yeni Ay meydana gelecek. Ve önümüzdeki ortalama 10 gün kadar bu Yeni Ay’ın etkileri atmosferde hakim olacaktır. Bu Yeni Ay’ın etkilerini anlamak için hem Terazi hem de Uranüs sembolizmlerini iyi anlamak gerek bu sayede genel temanın ne olacağını anlayabileceğiz.

Terazi burcu astrolojide ilişki kurmak, ortaklık kurmak, barış sağlamak, diplomasi içinde olmak, güzellik, estetik, estetik kaygılar, kibar olmak, bir şeyi güzel hale getirmek, sosyal olmak, adaletli olmak, hak ve hukuk çerçevesi içinde davranmak, hakem olmak, orta yolu bulmak, evlenmek, moda, güzellik ve bakım sektörü, hakimler ve savcılar, sanatçılar, ara bulucu olmak, denge kurmaya çalışan, kararsız, karşıtları uzlaştırmak, güzel sanatlar, ilham ve yaratıcılık, danışmanlıklar, halkla ilişkiler, terziler, avukatlar, evlilik danışmanlığı, çöpçatanlık siteleri, savaşlar ve anlaşmalar demektir. Demek ki Yeni Ay ile birlikte hayatımızı daha çok bu sembolikler yönetecek demektir. İlişkiler kurmaya çalışacağız, ilişkileri onarmaya çalışacağız, küs olduklarımızla barışmaya çalışacağız ya da onlar bizimle çalışacak. Yine evlenmek, birileri ile hayatımızı birleştirmek için de harika bir dönem olacaktır. Bazılarımız evlenme teklif edip alacağız belki de… Önce hayatımızı sonra kendimizi güzelleştirmek isteyebiliriz. Estetikler yaptırabilir, yeni bir tarz yaratmak isteyebilir, belki de gardırobumuzu sonbahara hazırlamak isteyebiliriz. Tüm kuracağımız ilişkilerde olabildiğinde sosyal, nazik, kibar olmak için çaba sarf edeceğiz. Köprüleri yıkmak yerine kurmak için motivasyonumuz olacaktır.

Bu aralar hak ve hukuk konuları daha çok vurgulanacaktır. Özellikle yasal konularda daha dikkatli davranmalıyız. Hukuksal bir takım meselelere odaklanabiliriz. Hayatımızda olabildiğinde huzur, sessizlik ve sakinliği arzu edeceğiz. Yüksek sesle konuşulan ortamlardan uzak kalmaya çalışacağız. Diplomatik ilişkiler ön planda olacak. Önemli anlaşmalar, sözleşmeler, imza gerektiren konular gündeme gelecektir. Bu dönem eğer yatırım yapmak gibi bir planınız varsa güzellik merkezleri açmak, tekstil üzerine yoğunlaşmak, hukuk büroları açmak, çöpçatanlık siteleri açmak, özel butik tasarım dükkanları açmak, pastacılık ve şekerleme, tatlı gıdalar üzerine bir takım işlere girişmek için de gayet uygundur. Daha dışa dönük, sosyal olacağımız bir Yeni Ay bizleri bekliyor. İyi, kaliteli insan ve mekanlarda bulunacağımız, her şeyin abartıdan uzak ama şık, gösteriden uzak ama pahalı, biraz lüksümüze ve de konforumuza da düşkün olacağız.

Yeni Ay Uranüsyen olacaktır. Astrolojide ise Uranüs; hava ve demir yolu taşımacılığı, teknolojik icatlar, uzayla ve astroloji ile ilgili konular, emek örgütleri, grev, isyan, ayaklanma, devrim, izinsiz protesto gösterileri, savaşlar, kasırga, uçaklar, hava yolu şirketleri, yüksek güçlü rüzgarlar, depremler, özgürlük hareketleri, özgürlük, marjinallik ve bilinçte uyanışı sembolize eder. Bu saydığım konu başlıkları ile ilgili stres yaratıcı durumlar, krizler, problemler meydana gelebilir açıkçası. Bu biraz sert bir Yeni Ay olacak. Bu dönem volkanik hareketlenmelerde artılar meydana da gelebilir. Adalet ve hukuk sistemi ile ilgili yeni uygulamalar, kararnameler, yapılandırmalara doğru da gidilebilir. Bu Yeni Ay ile birlikte yeni bir hukuk, yeni bir anayasa, anayasada değişikliler söz konusu olabilir. Yine adalet saraylarında güvenlikle ilgili sorunlar, adalet saraylarında problemler, olaylarda meydana gelebilir.

YENİ AY’IN TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Yeni Ay Türkiye haritasında 4. eve düşmektedir. Bu alan nüfus, konut, gayrimenkul, tarım, toprak bütünlüğü, toprakların güvenliği, bayrak, maden ocakları, yer altı, orman yangınları, depremler, heyelanlar, muhalefet partisi demektir. Fakat bu Yeni Ay Türkiye'nin 4. evinde 24 derecede yer alan Merkür/Satürn ikilisinin tam üzerinde meydana gelecek. Merkür ve Satürn'ün birlikte oluşu ciddi, gerçekçi bir takım kararların alınacağını, bu kararların soğuk hatta katı görünebileceğini ama faydalı olduğunu söyleyebiliriz. Burada kararlar hem ülkenin güvenliği ve toprak bütünlüğü ile ilgili olacaktır diğer yandan CHP'nin kendi içinde alacağı pek de esnek olmayacak kararlar olacağına işaret etmektedir.

Özellkle bu Yeni Ay döneminde diplomatik ilişkilerimizde zedelenmeler söz konusu olabilir. Bu noktada önümüzdeki hafta ülke yöneticilerine büyük görevler düşmektedir. Retleşmemeye daha politik davranmaya özen göstermeleri gerek. Belki de bu konularda pek de esnek olmayan bir takım uygulamalara gidebilirler. Yine eğitim sistemi ile ilgili de yeni uygulamalar, kararlar alınabilecek bir dönemde olduğumuza işaret etmektedir.

Tabii ki şu dönemin koşullarını da göz önüne alırsak eğer, askeri operasyonlarda söz konusu olabilir. Ülkenin toprak güvenliğini, huzurunu bozacak gelişmelerde söz konusu olabilir. Sonuçta Terazi burcundaki Mars zararlı pozisyondadır ve anlaşmaları bozan bir etkisi vardır. Bu Yeni Ay etkisi ile yapılan barış anlaşmaları da tehlikeye girebilir.

Dinçer GÜNER

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
19, 2017, ay, burcu, ekim, terazi, uranüsyen, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
11 Nisanda Terazi Burcunda Dolunay Dream Günlük Burç Yorumları 1 10 Nisan 2017 10:36
28 Mart Koç Burcunda Yeni Ay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 28 Mart 2017 14:16
Koç Burcunda Yeni Ay N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Mart 2012 18:08
Satürn Terazi Burcunda Geri Harekette (26 Hazirana Kadar) N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Şubat 2012 16:25