IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sır

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2018, 00:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadın ve erkeklerde cinselliğe en düşkün burç açıklandı




KOÇ BURCU KADINI
Koç burcu kadını her konuda olduğu gibi cinsel hayatta da liderliği elden bırakmaz. Cinsellik onun için egzersiz gibidir. Karşısındaki erkeği şaşırtacak şeyler yapabilir. Koç burcu kadını birlikte olduğu adamın, erkeksi ve dürüst bir olmasını ister.

KOÇ BURCU ERKEĞİ
Cinselliğe oldukça düşkün olan Koç burç erkeği tavırlarıyla karşısındaki kadının başını döndürebilir. Beğendiği kadınının üzerine titreyerek onu elde etmesini bilir. Ancak cinsellik konusunda aceleci ve bencil olabilir ve bu yüzden romantik kadınları hayal kırıklığına uğratabilir. Libidosu çok yüksektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BOĞA BURCU KADINI
Boğa burcu kadınının o havalı görüntüsünün altında oldukça heyecanlı bir kadın saklar. Eşinin bakımlı olması, güzel kokması, temizliğine dikkat etmesi ve etkileyici olması önemlidir. Aceleci davranılmasını sevmediğinden sabırsız erkekler boğa burcu kadınlarından uzak durmalıdır.

BOĞA BURCU ERKEĞİ
Boğa burcu erkeği ne kadar tutkulu da olsa cinsellik söz konusu olduğunda içindeki koca bebeği dışarı çıkartabilir. Sevecen ve cana yakın eşlerden çok hoşlanır. Cinsellikte farklılıklardan pek haz etmez. Romantik ve temiz yürekli bir partnerle mutluluğu bulur.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İKİZLER BURCU KADINI
Zekasıyla dikkat çeken ikizler kadınının keskin zekasını kullanmadığı tek alan cinsel hayatı olabilir. Cinselliğe basit bir gözle bakar, onun için sadece bir rahatlama ve yakınlık kurma aracıdır. Ancak internet yazışmaları ya da telefon görüşmelerinde evliyse eşiyle, değilse diğer erkeklerle flört etmeyi çok sever.

İKİZLER BURCU ERKEĞİ
İkizler burcu erkeği cinselliği bir oyun olarak görür. Cinsellik konusunda pekte sadık olduğu söylenemez çünkü hayatının birçok alanında olduğu gibi cinsellik konusunda da farklılıklara açık bir tavrı vardır. Fiziği düzgün ve hoş sohbet kültürlü kadınlardan hoşlanır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

YENGEÇ BURCU KADINI
Romantik yengeç burcu kadını güzel sözlerden ve zarif dokunuşlardan çok etkilenir. Cinsellik konusunda ona zarif davranan bir erkeğe karşı oldukça tutkulu olabileceği gibi ruh halini anlamayan eşine karşı oldukça ketumdur. Yengeç burcu kadını, kendini koruyup kollayan ve anlayan erkeklere ilgi duyar. Ona karşı tutkulu olan romantik ve bağlı bir erkek daima kazanacaktır.

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ
Kadınlar tarafından çoğunlukla çekici bulunan bu erkek, duygusal gibi görünse de cinsellik söz konusu olduğunda gayet tutkulu davranır ve eşini şaşırtır. Aldatmaktan veya ilgisini cezbetmeyen kadınlarla öylesine birliktelik yaşamak istemez. Genellikle eşlerine karşı kibar ve düşüncelidir ve bu yüzden kadınlar arasında tercih edilme oranı yüksektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

ASLAN BURCU KADINI
Aslan kadını bulunduğu ortamda herkesin dikkatini çeker ancak onun ilgisi çeken erkek cinsi genellikle hep ona az ilgi gösteren oturaklı erkeklerdir. Eşinin ona hayran olmasını ister ve bu duyguyu tattığında eşine olan tutkusu artar. Kontrolün eşinde olmasından hoşlanır ve erkeksi tavırları fazla olan maço erkekleri beğenebilir.

ASLAN BURCU ERKEĞİ
Aslan burcu erkeği tıpkı normal hayatında olduğu gibi cinsel açıdan da övgü almaktan ve beğenilmekten hoşlanır. Kendi dikkat çekici bir yapıda olduğu için eşininde dikkat çekici ve güzel olmasını ister. Cinsel hayatta farklılıklardan hoşlanır, İçine sinen bir eşe kavuştuğunda onu mutlu etmek için çabalar.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BAŞAK BURCU KADINI
Titiz başak burcu kadını, partnerinin kişisel hijyenine önem göstererek temiz ve bakımlı olmasını ister. Bazı durumlarda başak kadınının temizlik takıntısı sıkıntı versede, bir başak kadınıyla birlikte olan erkek çok şanslıdır. Çünkü daima temiz olmaya ve güzel kokmaya gayret eden bir kadına sahiptirler. Buna karşılık vahşi davranan aceleci erkeklerden hoşlanmazlar onlara nazik davranacak erkekleri tercih ederler.

BAŞAK BURCU ERKEĞİ
Karşısındaki kadının zeki ve aynı zamanda da temiz olması onu mutlu eder. Tıpkı başak burcu kadını gibi temizliğe ve güzel kokmaya önem verir. Cinsellik için karşısındaki kadına tamamen güvenmesi gerekir. Ciddi ilişkilerden hoşlanır ve oturaklı, temiz ve zeki bir kadınla birliktelik kurduğunda onu her manada tatmin etmek için elinden geleni yapacaktır.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

TERAZİ BURCU KADINI
Zarif ve narin terazi burcu kadınları karşı cins seçiminde ve cinsellikte kendisine şefkatli ve nazik davranılmasından hoşlanır. Argo ve küfürlü konuşmalardan hoşlanmaz. Eşiyle birliktelik yaşadığı ortam mutlaka estetik ve temiz olmalıdır. Karşısındaki erkeği narinliği ve yumuşaklığı ile etkilemesini çok iyi bilir. Erkekleri romantik birer aşığa çeviren kadınların birçoğu bu burçtan çıkar.

TERAZİ BURCU ERKEĞİ
Estetik duygusu çok güçlü olan terazi burcu erkeği mutlaka güzel bir eş seçmek ve onunla birliktelik yaşamak ister. Ancak bu güzellik sadece dış görüntüyle sınırlı kalmaz. Birlikte olduğu kadının zekide olmasını ister. Cinsel hayatta hakim taraf olmayı seven terazi erkeği, kontrolü ele alan yapıdadır. Hem sert hemde romantik olabilen bir burçtur.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

AKREP BURCU KADINI
Akrep burcu kadını vamptır; geceden ve karanlıktan hoşlanır. Cinsellik konusunda diğer burç kadınlarına oranla daha tutkulu ve çekici olduğu bir gerçektir. Akrep burcu kadınının tutkusuna kapılmayacak erkek çok azdır. Elde etmek istediği erkeği mutlaka elde eder. Vücut hatları dolgun ve kadınsı olur. Kendisini taşıyabilecek bir erkekle birlikte olduğunu düşünürse birlikte olduğu erkeği mutluluktan uçurur.

AKREP BURCU ERKEĞİ
Akrep burcu erkekleri cinselliği hayatlarının merkezine koyabilirler hatta öyle ki, aç kalabilir ama kadınsız yapamazlar. Dolgun hatlı kadınları severler ve gerçekten çekici bulduğu bir kadını cinsel hayatta kesinlikle mutlu eder. Genellikle cinsellik konusunda kadınına üstünlük kurar ve dominant taraftır ancak gerçekten aşık olduğu zaman bu huyu değişebilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

YAY BURCU KADINI
Yay burcu kadını cinsel hayatında oldukça eğlencelidir. Hatta bazen sohbet etmeyi sekse tercih edebilir. Bir yay kadınıyla birlikte olmak istiyorsanız öncelikle onunla iyi bir arkadaş olmak zorundasınız. Birlikte gülebildiği bir erkekle birlikte olduğunda o erkek gerçektende çok şanslıdır çünkü bunu cinsel hayatına da yansıtacak ve erkeğini şaşırtarak mutlu edecektir.

YAY BURCU ERKEĞİ
Yay erkekleri belkide cinselliğe en düşkün burçlar arasındadır. Bunun sebebi değişken ruh hallerinin cinsel hayatlarına da yansımasıdandır. Hem romantik hem vahşi, hem dominant, hem de kendini teslim eden rollerde olabildiklerinden birlikte oldukları kadınlarda mutlaka iz bırakırlar. Tutkulu halleriyle eşlerine kendilerini dünyadaki en güzel kadın gibi hissettirirler. Diğer kadınların dikkatini çok kolay çektiklerinden elde tutması zordur.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

OĞLAK BURCU KADINI
Oğlak burcu kadını ancak bir erkeğe tamamen güvendiyse onu dünyasına alır ve kendini açar. Cinsellik konusunda ilk başlarda soğuk ve mesafeli davransa da güveni artıkça daha ihtiraslı bir kadına dönüşür. Cinsel olarak hâkimiyetin partnerinde olmasını tercih eder ve erkeksi tavırları yoğun olan karşı cinslerden hoşlanır. Güvendiği erkeği ihtirasıyla mutlaka mutlu eder.

OĞLAK BURCU ERKEĞİ
Oğlak burcu erkeği genellikle tek eşliliği tercih eder ve mutlaka güven duyduğu bir kadınla cinsellik yaşamak ister. Tek gecelik ilişkiler kovalamaktan hoşlanmaz. Partnerinin tamamen kendisine teslim olmasından hoşlanır ve uyum sağladığı eşinin üzerinde oldukça baskındır. Ciddi ve yaşça kendinden büyük kadınlardan da hoşlandığı görülebilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

KOVA BURCU KADINI
Özgürlükçü kova kadını için cinsellikte özgürce yaşanması gerekir. Monotonluktan hoşlanmadığı için eşinden yenilik ve farklılıklar bekler. Yeniliklere açık oluşu partnerini şaşırtabilir bir kova burcu kadınıyla birlikte olmak her erkeğin harcı değildir. Ancak ona uyum sağlayan yenilikçi bir erkekle birlikteyse o erkeği dünyanın en mutlu insanına dönüştürecektir.

KOVA BURCU ERKEĞİ
Kova burcu erkeği kafaca iyi anlaştığı ve arkadaş olduğu kadınlarla birliktelik kurmaktan hoşlanır. Utangaç yapıda olabildikleri için bazen ilk adımı kadının atması gerekebilir. Gizemli ve zeki kadınlardan haz alır. İlk başlarda çekingen kalsa da, eşini iyice tanıdıktan sonra cinsel hayattaki farklı tavırlarıyla eşini şaşırtarak mutlu edecektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

BALIK BURCU KADINI
Romantik balık kadınlarının eşinde aradığı en önemli kriter o kişiye aşık olmasıdır. Cinsellikte kaba ve sert hareketlerden hoşlanmaz. Eşinin erkeksi olmasını ister ancak aynı anda kibar olmalıdır. Yani salt maçoluktan hoşlanmaz. Ruhundan anlayan kibar ve romantik bir erkekle birlikte olduğunda ona karşı itaatkâr olur ve kendisinden hiç beklenmeyecek şeyler yaparak eşine kendini oldukça şanslı hissetirir.

BALIK BURCU ERKEĞİ
Balık burcu erkeği çok sık aşık olduğu için çok fazla evlilik ya da flört yaşayabilirler. Cinsellikte kendinden emin kadınları çekici bulurlar. Hakimiyetin kadında olması yer yer izin vermek hoşlarına gider. Cinsel hayatta göründüğünden daha tutkulu ve sert olabilir. Çok sevildiğini bilmek ve duymak onu mutlu eder. Kendisini sevdiğini bildiği bir kadını ne yapıp edip mutlu edecektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
9 Kadın İsmi Kategorisi ve Erkeklerde Yaptığı Çağrışımlar See Ah Kadınlar 1 16 Ocak 2015 19:36
Rahatına ve özgürlüğüne en düşkün burç Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Aralık 2014 18:16
Annesine Düşkün Erkekler Lady Ah Erkekler 0 25 Ağustos 2012 21:30
Damak Zevkine Düşkün Diyet Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 10 Mayıs 2012 11:48
Cinselliğe bir veto daha! Slipknot Cep Telefonlar 0 21 Eylül 2010 14:51