IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mart 2018, 23:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Başak Burcu Aşk Hayatı İçerisinde Hangi Burçlarla Uyumludur?




Her insanın bir ruh eşi vardır. Anlaştığı ya da uyuşmadığı insanlar kişilerin karakterlerinden kaynaklanabilir. Karakterin en büyük yansıması olan burç uyumları bu konuda büyük önem taşır. Başak burcu aşk hayatı içerisinde Aslan, Yay ve Balık burçları ile duygusal ilişkilerde uyum sağlayamaz. Onlar için en uygun eş Kova ile Terazi’den çıkar. Yengeç ve Başak’la da güzel aşklar yaşanabilir.

Başak burcu aşk hayatı içerisinde hangi burçla neden uyuşur ya da neden uyuşmaz işte sebepleri.


BAŞAK-KOÇ

Bir gün mutlaka biter
Koç insanı ile başlangıçta iyi anlaşırsınız. Üstelik cazip bir Koç’a hayır demek mümkün değildir. Siz, isteseniz de onun kadar ateşli olmazsınız. Sizin eleştirici yönleriniz, bir Koç karşısında oldukça hafif kalacaktır. Bu aşk dayandığı yere kadar gider ve bir gün kesinlikle biter unutmayın.


BAŞAK-BOĞA

Doğru bir beraberlik
İşte birbirlerini anlayan iki insan bir arada. Fakat bir Boğayı yaralamanız kolay değildir. Sakin ve inatçı yapısı ile sizi sessizce ezebilir. Onun karşısında ne yaparsanız yapın, etkili olmazsınız. Onu değiştirmeyi düşünmezseniz, sizinle ömür boyu birlikte olacak sevgili kazanırsınız. Yıldızlar sizi destekliyor.


BAŞAK-İKİZLER

Dost kalmaya bakın
İkizler’le aynı elektriği paylaştığınız kesin. Sizi daha ilk gördüğü anda beğenecek ve sizi elde etmenin yollarını arayacaktır. Bu ilişkinin devamı için, her türlü şart uygun olabilir. Fakat siz kendinizden daha akıllı bir insana tahammül edemezsiniz. Yol yakınken, dost kalın.


BAŞAK-YENGEÇ

Kıskançlığı sorun olur
Siz mantığınızla hareket ederken, Yengeç daima duygularının sesini dinleyecektir. Sürekli değişim gösteren bir kişi ile anlaşmanız zorlaşabilir. Sizin detaycılığınız, onun hoşuna gidecek ve birlikte güzel bir frekans tutturacaksınız. Yengeç’in kıskançlığını körüklemediğiniz müddetçe işler iyi gidecektir.


BAŞAK-ASLAN

Yollarınızı ayırın
Bir Aslan’la yaşamanın kolay olmadığını siz de biliyorsunuz. Bir Başak olarak siz, karşınızdaki kişiyi eleştirmeden duramazsınız. İlişkinizin bilançosunu çıkardığınız zaman zarar hanesi öylesine fazladır ki, her ikinizde duygusal iflasın eşiğine gelmeden yollarınızı ayırmalısınız. Sonra pişman olursunuz.


BAŞAK-BAŞAK

Yıldızlar destekliyor
Birçok ortak özelliğe sahip mantıklı bir beraberlik. İkiniz içinde detaylar çok önemli ve birlikte plan yapmayı seviyorsunuz. Üstelik ikiniz de kaliteli bir yaşamı amaçlıyorsunuz. Astrolojinin en özel beraberliğini yok etmeye ikinizin de hakkı yok. Bu beraberlik yıllar geçtikçe daha da güzelleşecektir.


BAŞAK-TERAZİ

Aşkınıza sahip çıkın
Terazi de parayı sizin kadar sever fakat, o parayı güzel yaşamak ve harcamak için arzular. Terazi’yi eleştiremezsiniz. Eğer böyle bir hata yaparsanız, hemen sizden uzaklaşacaktır. Oysa o, şimdiye kadar rastlayacağınız en seçkin özelliğe sahiptir. Ne olursa olsun, bu beraberliğinizi korumak zorundasınız.


BAŞAK-AKREP

Ömür boyu sürebilir
Başak burcu aşk hayatı içinde akrep burcu ile değişik bir enerji yakalayabilir. Sizin akılcı mantıklı dostluk seven yapınızın, Akrep’in kuşkucu, zeki ve sezgileri güçlü yönüyle çok güzel örtüşür. Akrep, sevdiğini benimser ve sahip çıkar. Başak alışkanlıklarına değer verir. Akrep’in aşkı onda bağımlılık yaratır. Sorunları bile olsa, aşkları bir ömür boyunca güçlü bir şekilde sürecektir.


BAŞAK-YAY

Anlaşmak kolay değil
Yay insanı çok yönlüdür. Başlangıçta zeki ve akılcı yaklaşımlarınız ona ilginç gelecektir. Daha sonra pırıltılarınız sönecek ve size duyduğu ilgi azalacaktır. Fakat unutmayın bir Yay’la anlaşmak kolay değildir ve beraberliğinizde ısrar ederseniz sizi sürekli üzecektir.


BAŞAK-OĞLAK

Aranıza kimse giremez
İşte sizinle her konuda anlaşmaya hazır bir kişi. Her zevkiniz ortaktır. Bir Oğlak’ta istediğiniz her şeyi bulabilirsiniz. Madde ve gelecek kaygısını sizin gibi o da duyar ve sürekli yaşam şartlarını genişletmeye çalışır. Kendini sizin yanınızda farklı ve mutlu hisseder. Bu beraberliği hiç kimse yıkamaz.


BAŞAK-KOVA

Duygu yerine mantık
Kova insanı akıllı ve zekidir. Bilgiye önem verir. Duygusal olmaktan çok akılcılığı dayanan bu beraberlikte herkes kendi görevlerini çok iyi bilirse, ömür boyu sürecektir. Eleştirici yönlerinizi daha dikkatli kullanmanızı Kova size zaten öğretecektir. İlişkinize sahip çıkmalısınız.


BAŞAK-BALIK

Geçinmeniz çok zor
Başak burcu aşk hayatı içerisinde balık burcuyla bir ilişki kurmaktan kaçınmalıdır. Duygulu, hassas, alıngan bir Balık’la geçinmeniz son derece zordur. O yaşama sadece duygularıyla bakar. Sizin mantıklı yaklaşımlarınızı anlayamaz. Öğrenmeye meraklı yapısı sayesinde farklı bir şeyler paylaşabilir, aynı düzeyde kafa yapısına sahipseniz, ona çok şey öğretebilirsiniz. Ama sadece o kadar.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
başak burcu aşk hayatı içerisinde hangi burçlarla uyumludur, burclar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aslan Burcu Aşk Hayatı İçinde Hangi Burçlarla Uyumludur? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Mart 2018 22:59
Yengeç Burcu Aşk Hayatı İçinde Hangi Burçlarla Uyumludur? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Mart 2018 22:28
İkizler Burcu Aşk Hayatı İçinde Hangi Burçlarla Uyumludur? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Mart 2018 21:02
Koç Burcu Aşk Hayatı İçinde Hangi Burçlarla Uyumlu? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 21 Mart 2018 20:27
Boğa Burcu Aşk Hayatı İçinde Hangi Burçlarla Uyumlu? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Mart 2018 20:12