IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2018, 01:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nasıl Bir Anne Olacaksınız?




Burçlar karakterimizi etkilediği için anne olduğumuzda sergilediğimiz tavırları da belirleyecektir. Yani her anne, biraz burcunun etkisinde kalır ve aynı burcun anneleri benzer özellikler sergiler. Peki, siz ileride nasıl bir anne olacaksınız? Sizin anneniz burcunun özelliklerini yansıtıyor mu?13-11-16

Koç: Bu burç grubunun anneler, her zaman cesur olmanızı, korkmamanızı tembihler. Sizi her zaman destekleyen ve güç veren bir yapıları olacaktır.

Boğa: Sakinliği ve dinginliği ile evine huzur veren Boğa kadını, çocuklarına da güven verecektir. Sizden başarı beklediğini ise her daim hissedebilirsiniz.

İkizler: Sosyal yanı ile dikkat çeken İkizler kadını, sizin de hayatı yaşayarak öğrenmenizi ister ama sorunlarınızı çözmek için de canla başla çalışır. En iyi arkadaşınız olabilir.
Yengeç: Ailesine bağlılığı ile dikkat çeker ve çocukları için en güzel yaşam alanını sağlamak ister. Sizin güzel bir gelecek çizmeniz için de yönlendirici olacaktır.
Aslan: Uzun uzun yaşam tecrübelerini anlatan Aslan anneleri, çocukları ile gurur duyar. Sizin iyi yerlere gelmeniz için her türlü desteği sağlayacaktır.

Başak: Saflık ve doğallık onun için çok önemlidir. Çocuklarının azimli ve mücadeleci olmasını ister. Bu özellikler ile sağlam bir geleceğe yol almaları için çalışacaktır.

Terazi: Sakin ve dingin oluşu ile dikkat çeken Terazi kadınları, bilgili ve kültürlüdür. Sizin de öyle olmanızı ister. Her zaman yanınızdadır ve sizi destekleyecektir. Adeta hayatını, varını yoğunu size adar.

Akrep: Her zaman şuandan ziyade geleceğe odaklanan Akrep, anne olduğunda da sürekli çocuklarının muhteşem geleceği için çabalar. Çocuklarının takdir görmesi, başarılara imza atması önemlidir ve o bunun için elinden geleni yapar.

Yay: Araştırmalar, keşifler, seyahatler, bilgi ve kültür onun için çok önemlidir. Sizin böyle yetişmenizi, özgür olmanızı arzu eder. Onunla birlikte seyahatlere çıkabilir, maceraya atılabilir, eğlenebilirsiniz. Her zaman ufkunuzu genişletecektir.

Oğlak: Disiplin, çalışkanlık ve sorumluluk kavramlarını önemseyen Oğlak, küçük yaşlar itibariyle çocuklarını da böyle yetiştirecektir. Onların yaşamı öğrenmelerini ve de güçlü olmalarını ister.

Kova: Sosyal olmanızı, arkadaşlık ilişkilerinizi geliştirmenizi isteyen Kova kadını, kendisi özgürlüğüne düşkün olduğu gibi, sizin de özgürlüğünüze saygı duyacaktır.

Balık: Haklı da haksız da olsanız her zaman yanınızda olacak olan Balık burcu annesi, duygusallığı ile dikkat çeker. Basit bir eşyaya bile dünyanın anlamını yükleyip, saçınızın teli için her şeyi yapabilir.

__________________
Kuşlar , Ağaçlar , Böcekler .. La La La La Laaaa
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcunuza, göre, nasılbiranne, olacaksınız


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bu nasıl anne! Düş Haber Arşivi 6 26 Kasım 2012 10:10
Nasıl Bir İhtiyar Olacaksınız ?? JB IF Ekstra 13 30 Ağustos 2010 11:24
Sıkı Karın Kaslarına Nasıl Sahip Olacaksınız? KraLiSHE Ah Erkekler 0 29 Ekim 2009 09:36