IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem
  • 1 Post By Damla

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mayıs 2018, 15:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara göre parfüm önerilerini öğrenin!




Parfüm seçerken burcunuzu göz önünde bulundurmak, karakterinize ve davranışlarınıza uygun kokuyu seçmenize yardımcı olur. Burçlar, parfüm seçiminde son derece etkilidir. Her burç farklı kokulara ilgi duyar. Yüksek Topuklar ekibi olarak sizlere burçlara göre parfüm önerileri sunuyoruz. Burcunuza uygun parfümü seçin ve karakterinizi kokunuza yansıtın!




Astroloji meraklıları, hayatlarıyla ilgili birçok konuda burcuna göre hareket ediyor. Özellikle kadınlar için, burçlara göre renk, stil ve parfüm seçimi çok etkili oluyor. İşte sizi ve ruhunuzu yansıtacak, burçlara göre parfüm önerileri…

Koç kadını
Koç kadını, cesur ve lider bir yapıya sahiptir. Haksızlığa tahammül edemez, haklarını savunmak için her şeyi yapabilir. Sevdikleri için de çok fedakardır. Bitmeyen enerjisiyle dikkat çeker, maceraperesttir. Koç kadınını en iyi yansıtan koku, Versace Bright Crystal diyebiliriz.

Boğa kadını
Boğa kadını, yeteneklidir. İnançlarına her zaman bağlı kalır, fikirleri ve alışkanlıkları onun için çok değerlidir. Onlara daima sahip çıkar. Boğa kadını Venüs tarafından yönetilir. Bu nedenle, Gucci Flora gibi feminen ve romantik kokular onlar için uygundur.

İkizler kadını
İkizler kadını, yaratıcı, hayal gücü kuvvetli ve esprilidir. Konuşmayı ve insanlarla iletişim kurmayı çok sever. Hemen hemen her konuda farklılıktan hoşlanır. Koku seçiminde de değişik kokular her zaman daha cazip gelir. İkizler kadını için DKNY Golden Delicious, en uygun parfümlerden biridir.

Yengeç kadını
Yengeç kadını, çok hassas ve duygusal bir yapıya sahiptir. Evde vakit geçirmekten çok hoşlanır, ev yaşantısına ve evdeki rahatlığa fazla önem verir. Yengeç kadını için en uygun kokular, Pure DKNY gibi doğal ve ahenkli kokulardır.

Aslan kadını
Aslan kadını, sanata düşkündür ve yeteneklere önem verir. Hayatında net çizgiler sahiptir. İlişkilerinde ise sadakat en önemli unsurlardan biridir. Escada Incredible Me gibi egzotik ve keskin kokular Aslan kadını için çok doğru tercihlerdir.



Başak kadını
Başak kadını için detaylar çok önemlidir. Detaylara önem verir ve hayatın her alanında titiz ve planlıdır. Tüm işlerini, programlarını plana uygun şekilde yapar. Alışkanlıklarına ve sevdiklerine fazla değer verir. Calvin Klein Eternity gibi huzurlu hissettiren kokular, olmazsa olmazı huzur olan Başak kadını için çok uygun bir kokudur.

Terazi kadını
Terazi kadını, doğallığıyla etrafındakileri büyüler. İlişkilerinde son derece sakindir ve huzur veren bir yapıya sahiptir. Sosyalleşmekten, yeni dostluklar kurmaktan çok hoşlanır. Giorgio Armani Idole gibi baharatlı ve egzotik kokular Terazi kadınını tamamlar.

Akrep kadını
Akrep kadını, gizemli ve dramatik bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda, çok zarif ve dikkat çekicidir. Zaman zaman karamsarlığa bürünse de genelde duygusal ve tutkuludur. Bu nedenle uzmanlar Akrep kadını için en uygun kokulardan biri Ralph Lauren Romance olabilir.

Yay kadını
Yay kadını için özgürlük çok önemlidir. Özgürlüğüne düşkündür, hayata entellektüel bir bakış açısıyla bakar. Gezmekten, yeni kültürler tanımaktan ve değişik olan şeyleri keşfetmekten çok hoşlanır. Enerjik ve iyimser bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, Yay kadınına Paco Rabanne Ultraviolet çok yakışır.



Oğlak kadını
Oğlak kadını, güvenilirdir. Sorumluluklarına sahip çıkar. Hedefe ulaşmak için elinden gelenin en iyisi yapar. Oğlak kadınına verilen her görev en iyi şekilde yerine gelir. Oğlak kadını için Gucci Envy Me doğru bir koku tercihidir.

Kova kadını
Kova kadını, inatçı bir yapıya sahiptir. Sıra dışı şeyleri ve farklılıkları sever. Bu iletişimlerinde de geçerlidir. Genelde farklı ortamlarda, farklı insanlarla iletişim kurar. Koku seçiminde de yenilikçi, doğal, çiçeksi ve sıcak kokuları tercih edebilir. Burberry Touch, Kova kadını için güzel bir kokudur.

Balık kadını
Balık kadını, burçlar arasında en çekingen ve naifidir. Su grubundan olan balık, yaşam enerjisini sudan alır. Balık kadını, su gibi berrak ve saftır. Genelde anaç tavırlar sergiler ve sevgi saçan bir enerjiye sahiptir. Çiçek kokusu olan Estee Lauder Pleasures Intense, Balık kadınının ruhunu yansıtan bir kokudur.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Mayıs 2018, 11:24   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlara göre parfüm önerilerini öğrenin!




Yay kadını
Yay kadını için özgürlük çok önemlidir. Özgürlüğüne düşkündür, hayata entellektüel bir bakış açısıyla bakar. Gezmekten, yeni kültürler tanımaktan ve değişik olan şeyleri keşfetmekten çok hoşlanır. Enerjik ve iyimser bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, Yay kadınına Paco Rabanne Ultraviolet çok yakışır.

Kesinlikle.

__________________
'Türkçe konuşmayan bir insan, Türk milli kültür, toplum ve uygarlığına bağlılığını iddia ederse, buna inanmak doğru olmaz.''
-Mustafa Kemal Atatürk.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burclar, burçlara göre parfümler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlara göre ilk buluşma sırlarını öğrenin! Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Mayıs 2018 15:15
Burçlara göre parfüm önerileri AngeL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 31 Ocak 2016 14:39
Burçlara Göre Parfüm Tercihi Ruj Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 27 Şubat 2011 10:31
Feng Shui'ye Göre Özelliklerinizi Öğrenin! Kralice Genel Paylaşım 0 23 Kasım 2008 17:02