IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2018, 14:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yay burcunda Dolunay: Kişisel gelişimde sınıf atlıyoruz




29 Mayıs Salı günü Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay'da HAN sabit yıldızı etkin olurken, Sabian sembollerden küçük çocuğunu merdivenlerden yukarı adım adım yönlendiren anne semboliği de çalışacak. Bu Dolunay'da kişisel gelişim, kimlik arayışı, kim olduğunuza dair derin sorgulamalar içinde olacaksınız. Hazır olun!






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Merhaba Arkadaşlar;
29 Mayıs Salı günü 8 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay’da “HAN” sabit yıldızı etkin olurken, Sabian sembollerden küçük çocuğunu merdivenlerden yukarı adım adım yönlendiren anne semboliği de çalışacak.
Peki bu Dolunay genel olarak ne gibi etkiler yaratacak göz atalım hep beraber. Bu Dolunay’ı iyi anlayabilmek için, astrolojide Yay burcunun sembolize ettiği konuları çok iyi anlamamız gereklidir.


Bu sayede Dolunay’ın hem fiziksel hem de psikolojik olarak etkilerini anlayabiliriz. Dolunay zamanı elimizdeki işleri büyütmek, genişletmek için daha azimli ve hırslı olabiliriz. Yeni şeyler keşfetmeye, yeni mekanlar tanımaya, yeni insanlarla tanışmaya daha hevesli oluruz. Her türlü yeniliklere, yeni deneyimlere açık olabileceğimiz bir zamandır.



Yine bu dönem hayatımızdaki önemli konuları önce daha karmaşık hale getirip sonra çözmeye eğilimli olabiliriz. Başımıza gelen olayları ve konuları abartmaya, olduğundan daha büyük ve daha etkili göstermeye, anlatmaya da eğilimli oluruz.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Bu dönem başımıza gelen olaylara iyimser, daha umut dolu, bardağın dolu tarafını görecek şekilde değerlendirmede daha başarılı oluruz. Bu Dolunay zamanı riskler almaya, gözü kapalı bir şekilde olaylara atlamaya, cesur davranmaya daha yatkın oluruz.


Bu dönem spora başlamak, spor konusunda profesyonel destek almak için idealdir. Öyle gidip 4 tane baklava dilimi yapmaktan bahsetmiyorum spor derken, adam gibi spor yapmaktan bahsediyorum. Atıcılık mesela, ata binme, tempolu yürüyüşler, jimnastik..vb. İnandığımız tüm değerler, değer yargılarını tek tek sorgulayabiliriz de. Küçük şeylerden çok rahat bir şekilde mutlu olabiliriz. Optimist olmakta bir dünya markası olabilirsiniz. Detaylar çok boğucu ve sıkıcı gelir. Bu yüzden detay gerektiren işlerde başarı kazanmak biraz zordur bu dönemde. Çocuk gibi her şeye çok kolay bir şekilde inanabilir, çabuk kandırılabiliriz, dikkatli olun.



Bu dönem vereceğiniz sözlere de dikkat edin, sadece tutabileceğiniz sözler verin ve alın. Yeni felsefeler, dinsel konular, farklı hayat görüşleri, farklı inançların olduğu ortamlara ve konulara çok rahat bir şekilde çekilebiliriz. İnançlar ve fikirler için yapılan mücadele daha agresif ve sert olabilir, mücadelelerden pek kaçınmayız.




Bu Dolunay dönemi zamanınızın çoğunu açık havada geçirmeye bakın, öyle aval aval AVM'lere tıkmayın kendinizi. Parklarda, bahçelerde, sokaklarda, deniz kenarlarında sosyalleşin. Bu dönem “hayır” mekanizmamız çok iyi çalışmayabilir, buna dikkat etmek gerekir, her gelen teklife evet demeyin, biraz seçici olun. Her plana dahil olmaya çalışırken plansız, programsız kalmayın ortalarda.

Bu dönem patavatsızlıklara dikkat, kaş yapayım derken göz çıkarmayın arkadaşlar. Dolunay zamanı “küçük çocuğunu merdivenlerden yukarı adım adım yönlendiren anne“ semboliği de çalışacak. Safhadan safhaya bireyselliğin bilinçli gelişimi. Yaşama ilişkin bütün yaklaşımlardaki gerçek cesaret. Tüm gelişimlerdeki içsel rehberlik. Demek bu Sabian derecesi.



Dolunay haftası boyunca kişisel gelişimle ilgili konulara çok daha derinlemesine dalacağımız, eğitimlerden, seminerlerden bolca faydalanacağımız bir hafta olacak bu sayede. Kimlik arayışı, kim olduğumuza dair derin sorgulamalar içinde olacağız. Yalnız bu dönem sahtecilik, taklit gibi konulara da dikkat etmeli, her ne üretiyorsak orijinal olmasına da özen göstermeliyiz.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]




Yay burcu, ideoloji, din ve kültürel kimliklerle ilgilidir. Milliyetçilik ve vatanseverlik konuları ile kültürel kimliklerin karmaşasının en yoğun yaşanabileceği dönemdir. Bu dönem bu konunun başlıkları çok daha sert bir şekilde vurgulanabilir. Keza gümrükle ilgili sıkıntılar, gümrükle ilgili protokollerde problemler meydana gelebilir. Beklediğiniz ürünler gümrükte takılabilir mesela bu dönemde.


Tam da bu Dolunay döneminde, kendinize bir seyahat planı organize edebilirsiniz, ya da pasaport ve vize işlemlerine zaman ayırabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı işlerle daha çok haşır neşir olabilirsiniz. Sağlık olarak ise kalça, uyluk, karaciğer, eklem romatizmaları, siyatik, kasları sembolize eder.



Yay burcu bunların yanı sıra din, dini ibadet yerleri, imamlar, kiliseler, papazlar, dini düşünceler, üniversite seviyesinde eğitim yerleri, yüksek eğitimi, yayıncılık, uzak mesafeler ile iletişimimiz sağlayan aygıtlar, kanunlar, kanun koyucular, kanun adamları, mahkemeler, uluslararası sorunlar, yargı, ithalat, ihracat, politika, medya, yazarlar, profesörler, gibi konular da Yay burcunun sembolize ettiği konular arasında yer almaktadır. Bu konularda ilgili gelişmelerin olabileceğini düşünmemiz gereklidir.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



TÜRKİYE AÇISINDAN DOLUNAY

Bu Dolunay, Türkiye'nin 6. evinde meydana gelecek. Politik astrolojiye göre 6. ev; askeri konular, ordu, işçi ve çalışanlar, sendikalar, ulusal savunma, sağlık sektörü, hırsızlar, yolsuzluklar demektir.

Yine işçiler, sendikalar, hizmet sektörü, çalışan kesim açısından önemli bir dönem. İşçi grevleri, iş bırakma, sendikasal sorunlar gündeme gelebilir. Allah korusun ama yine işçi kayıpları, iş kazaları yine gündeme gelebilir. Özellikle sağlık sektörü ön planda olacaktır. Salgın hastalıkların en çok yaşanabileceği dönemdir. Sağlık sektörüyle ilgili rahatsız edici haberler olabilir bu dönem. Özellikle bağırsak sistemini etkileyecek tarzda hastalıklar.



HAN sabit yıldızı da etkin olacağından özellikle zehirlenme ile ilgili rahatsızlıklar, hastalıklar söz konusu olabilir. Sağlık sistemi ile ilgili yeni yasal düzenlemeler olabilir.
6. ev istihdamla ilgilidir. Bu dönem özellikle istihdam sayısında artış olabilir, özellikle yabancı sermayeli şirketler daha çok ön plana çıkabilir olumlu anlamda.

Bu dönem salgın hastalık haberleri daha hızlı bir şekilde yayılabilir, salgın hastalıklara karşı dikkatli olunması gereken bir dönemdir.



Yine çıkarılan eserlerde, taklit veya hırsızlık gibi konular yüzünden sanatçılar birbirine girebilir.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dolunay, yay burcu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Ekim Koç Burcunda Dolunay, Anıl Can Dolunay Ritüeli Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Ekim 2017 21:28
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:38
12 MART BAŞAK BURCUNDA DOLUNAY! Dream Günlük Burç Yorumları 0 02 Mart 2017 13:30
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Balık Burcunda Dolunay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ağustos 2012 22:27