IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Mayıs 2018, 14:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökyüzü şifa dağıtıyor!




Büyük iyicil Jüpiter ile hayalleri ve bilinçaltını sembolize eden Neptün arasında 10 gün sürecek olan destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Sezgilerinizin ve algılamalarınızın oldukça güçlü olduğu bir dönemdir. Çevrenizdekilerin sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik empati sahibi olabilirsiniz.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Merhaba Arkadaşlar;
Büyük iyicil Jüpiter ile hayalleri ve bilinçaltını sembolize eden Neptün arasında 10 gün sürecek olan destekleyici bir görünüm meydana gelecek. Sezgilerinizin ve algılamalarınızın oldukça güçlü olduğu bir dönemdir. Çevrenizdekilerin sorunlarına ve sıkıntılarına yönelik empati sahibi olabilirsiniz.
Duygularınızı akılcı ve objektif bir biçimde değerlendirmeniz güç olabilir. Sanatçı yanınızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Hayal gücünüzün zenginleştiği bir dönemdir. Ancak diğer taraftan da fazla hayal kurup, aşırı fantezilere dalmaktan gerçekleri tüm açıklığı ile görmeniz zorlaşabilir. Kurduğunuz ilişkilerde açık ve net bir tutum takınmakta zorlanabilirsiniz. Yanılsamalar ve kendini aldatmak bu transitin muhtemel niteliklerinden biridir.



Strese girerseniz günlük hayatın dertlerinden ve sıkıntılardan kaçmak, uzaklaşmak için alkol veya rahatlatıcı, sakinleştirici tıbbi çareler bulmaya yönelebilirsiniz.
Bu dönem gökyüzünde çok büyük bir şifa enerjisi yer alacak. Bu dönem ruhsal anlamda farkındalığın çok fazla artmasına yardımcı olur.

Gözden kaçanlar ruhtan kaçmaz. İnsani değerlerin, etik ve ahlaki değerlerin, insanı insan yapan değerlerin güçleneceğine işaret eder. Sezgilerin en güçlü olduğu zamanlardır, bu dönem sezgilerimiz, duyularımız, rüyalarımız yol gösterici olacaktır ve gelen işaret-sembolleri dikkatli okumak gereklidir. Mistik, spiritüel deneyimler yaşamaya daha eğilimli oluruz. Aynı anda arkadaşınızla aynı rüyayı görmek gibi…vb. Ruhsal gücü, bağlantıyı, evrenle olan bağlantıyı güçlendirir, Yaradana daha yakın olmaya işaret eder.



Tabii biliyorsunuz ben gamlı baykuş, kötü haberi de iliştirmeden olmaz. Böyle güçlü su vurgusu sis, sel, nem oranını arttırıcı etkide yapar. Denizlerle ilgili gelişmeler, tsunamiler, dev dalgalar sıkıntı da yaratabilir. Boğulma oranlarında da artışlar olabilir, keza zehirlenmelerde.
Gezegenler kolektif gezegenler olduğu için toplumları öncelikle etkileyecektir, toplum olarak bütünleşme, bir olma, merhamet, yardım temaları çok daha fazla ön planda olabilecektir.

Su üçgeni, büyük şifacıdır, iyileştirici, bütünleştirici, ruhsal doygunluğun yaşandığı, içinde mistik konuların barındığı özel bir işarettir. Sezgilerin yanı sıra yaratıcılığı da tetikleyen bu görünüm sanat anlamında çok başarılı eserler ortaya çıkar, çok konuşulur, zirveye çıkar.



İyi niyet, sevgi, merhamet, yardımlaşma, bütüne hizmet etme, yaraların sarılması daha ön planda olur. Yaşamınızda ihtiyacınız olan şifa her ne ise evren gani gani hizmet etsin sizlere…




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclar, jüpiter, neptün, yıldızlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dikkatinizi kim dağıtıyor? AftieL Kişisel Gelişim 0 14 Temmuz 2014 19:07
Peygamber Efendimizin Şifa Duası, Hz.Muhammet Şifa Duası Violent Dualar 0 08 Kasım 2013 10:53
Biruş Şifa - Şifa Kuyusu/Furkan Özüdoğru Afrodit İslamiyet 0 23 Ekim 2011 19:47
Türk doktorlar dünyaya şifa dağıtıyor Juventus Sağlık Köşesi 0 22 Haziran 2009 11:10