IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Mayıs 2018, 14:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sevgilinizin burcuna göre hediye önerileri




Sevgililer Gününe sayılı günler kala, sevgilinize hediye seçerken karar vermenizi kolaylaştıracak, burçlara göre belirlediğimiz bir hediye rehberi hazırladık. Bu özel gün için sevgilinize ne alacağınıza karar veremiyorsanız bu haberimiz tam size göre!



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Koç burcu erkeği için hediye

Koç burcu erkekleri, yerinde duramayan, hareketli bir yapıya sahiptir. Spora da meraklıdırlar. Bu nedenle, koç burcu sevgilinize alabileceğiniz ideal hediyeler, spor [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], spor giyim veya spor malzemesi olabilir.



Boğa burcu erkeği için hediye

Boğa burcu erkekleri, evlerinde rahat vakit geçirmekten büyük zevk alırlar. Ev eşyalarından, özellikle hayatlarını kolaylaştıran pratik ev aletlerinden çok hoşlanırlar. Boğa burcu sevgiliniz için, kişisel bakımını kolayca yapabileceği veya mutfakta zaman kazandıracak bir eşya alabilirsiniz.



İkizler burcu erkeği için hediye

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cana yakındır. Yakın çevresiyle sürekli iletişim halinde olmaktan ve yeni bilgiler paylaşmaktan çok hoşlanır. İkizler burcu erkeğine, telefon, tablet veya bilgisayar alabilirsiniz. Ayrıca, öğretici kitaplar da onu mutlu edebilecek seçenekler arasındadır.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Yengeç burcu erkeği için hediye



Yengeç erkekleri duygusaldır. Romantik ve anlamlı sürprizlerden hoşlanırlar. Yengeç burcu sevgilinize, iki konser biletiyle veya birlikte bakacağınız evcil bir hayvanla sürpriz yapabilirsiniz. Evcil hayvanı satın almak yerine barınaktan sahiplenmenin, çok daha anlamlı ve doğru olacağını unutmayın.



Aslan burcu erkeği için hediye

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], eğlenceye düşkündür. 14 Şubat’ta, Aslan burcu sevgiliniz için eğlenceli bir program organize edebilirsiniz. Ayrıca, hediye seçimi konusunda yaratıcı ve eğlenceli seçimler yapmaya özen gösterin. Örneğin, onu anlatan komik figürlü bir tişört veya yastık iyi bir seçenek olabilir.



Başak burcu erkeği için hediye

Başak erkeği, detaylara ve titiz yaşamaya çok önem verir. Kendini geliştirmeyi seven Başaklar için, kişisel gelişim kitapları ve öğretici kitaplar çok doğru bir tercihtir. Ayrıca, planlarını düzenlemeye yardımcı olacak bir ajanda, titiz ve düzen meraklısı Başak erkeği için düşünülebilir. Bu hediyelerden birini seçtikten sonra, içine romantik bir not bırakmayı unutmayın.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Terazi burcu erkeği için hediye

Terazi erkekleri, incelikten, estetikten ve romantizmden çok hoşlanır. Bu nedenle, Terazi burcu sevgiliniz için en ideal hediyeler, parfüm, cilt kremleri, kişisel bakım ürünleri olacaktır. Dış görünüşe de bir hayli önem verdikleri için, şık bir ceket veya kol düğmesi alabilirsiniz.



Akrep burcu erkeği için hediye

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], gizemli olmaktan ve flört etmekten çok hoşlanır. Onun için en güzel hediye, geçmişle bağ kurmasını sağlayacak ve sizi flört dönemlerinize döndürecek bir fotoğraf veya aksesuardır. Ayrıca, tutkulu Akrep erkeklerine, kendisini daha seksi hissettirecek bir kıyafet de hediye edebilirsiniz.



Yay burcu erkeği için hediye

Yay erkeği, neşeli ve pozitiftir. Hayattan her zaman keyif almaya çalışır. Seyahat etmekten çok hoşlanır. Onu bir konser veya bir uçak biletiyle mutlu edebilirsiniz. Ayrıca, Sevgililer Günü akşamı baş başa kalmak yerine arkadaşlarınızla eğlenceli bir plan da yapabilirsiniz.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Oğlak burcu erkeği için hediye

Oğlak burcu erkeği, tedbiri hiçbir zaman elden bırakmaz. Asil bir ruha sahiptir. Stiline ve asil görüntüsüne çok önem veren Oğlak burcu sevgiliniz için, kravat, dolma kalem veya şık bir kol düğmesi alabilirsiniz.



Kova burcu erkeği için hediye

Kova erkekleri, özgürlüklerine düşkündür. Farklı olmaktan hoşlanırlar. Bu nedenle Kova burcu sevgiliniz için, modanın dışına çıkıp, herkeste olmayan bir hediye seçmelisiniz. Sevgilinize hediye seçerken yaratıcı olmaya özen gösterin. Kimsede olmayan bir plak, tablo veya albüm hem sanatsal hem de farklı bir seçim olabilir.



Balık burcu erkeği için hediye

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], romantik ve duygusaldır. Onun için en ideal hediye, maddi değerden çok manevi değeri olan eşyalardır. Duygularınızı ifade ettiğiniz bir mektup ve güzel anılarınızdan birini hatırlatacak çerçeveli bir fotoğraf, onun çok mutlu olmasına yetecektir.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclar, erkekler, hediye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcuna Uygun Köpek Cinsi Önerileri Sır Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 20 Şubat 2018 20:00
Burcuna Göre Metebolizmanı Güçlendirecek Çay Önerileri Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 26 Temmuz 2017 20:02
Annenize Ne Hediye Alacaksınız? Annelere Hediye Önerileri Elysian Ah Kadınlar 4 03 Mayıs 2014 21:07
Babalar Gününde Babanıza Burcuna Göre Hediye Alın N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 11 Haziran 2012 10:40
Annenize Burcuna Göre Hediye Alın! Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Mayıs 2008 22:29