IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2018, 13:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
11 Haziran haftasının gökyüzü raporu




Venüs’ün Aslan'a, Merkür’ün Yengeç'e ve İkizler burcunda da Yeni Ay olacağı bir haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz. Bakalım enler listemizde neler var bu hafta? İşte ayrıntılar...






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Hareketli bir haftaya giriş yapıyoruz… Venüs'ün Aslan’a, Merkür'ün Yengeç’e ve İkizler burcunda da Yeni Ay olacağı bir haftaya hızlı bir giriş yapıyoruz.
– Venüs'ün Aslan burcuna geçişi ile birlikte ilişkilerde değer, önemli olma ve önemsenme meselesi ön plana çıkarken, biraz daha bizi eğlendiren, güldüren ilişkilere çekilmeye başlayacağız. Bu dönem güzel görünmek önem kazanacaktır. Farklı saç renkleri ve şekilleri ile stilimizi değiştirmeye başlayabiliriz. Değerli madenlere ilgi artarken, lüks harcamalarda peşimizi bir türlü bırakmaz. Elbette Venüs aşk ile ilgili durumlara da işaret ettiğinden dolayı, ilişkiler açısından en şanslı burçlar ise Aslan, Kova, Koç ve yükselen burcu bu olanlar olacaktır 9 Temmuz’a kadar.
– Ve iletişimi sembolize eden Merkür de artık Yengeç burcunda seyahat edeceğinden dolayı, iletişim dilimiz artık yumuşamaya, çevremizde sevdiğimiz insanları daha koruyucu, kollayıcı bir iletişim modeline doğru yönelmeye başlıyoruz. Kuracağımız ilişkilerde empati ön plana çıkarken, bu dönem aile şirketi kurmak, aile şirketine ilişkin kararlar vermek, gayrimenkul araştırmaları yapmak, ailevi konular üzerinden kafa patlatmak, ticari işlere eğilmek, yemek sektörüne ilişkin bilgiler toplamak, internet üzerinden yemek, tekstil, ev tekstili üzerine bir şey yapmak için de uygun bir dönem olacaktır. İletişim konusunda elbette Yengeç, Oğlak ve yükselen burcu bu olanlar için daha hareketli, dinamik ve bir dolu yeni eğitim, anlaşma, sözleşme konusunda bereketli bir süreç olacaktır.
– Akabinde İkizler burcundaki Yeni Ay ile birlikte bilgi ve iletişimi hız kazanacağı, önemli bilgilerin alınıp verileceği, eğitimlere başlanacağı, işin içinde Yeni Ay olduğu için İkizler burcunun sembolize ettiği tüm konularda yeni başlangıçlar yapabileceğimiz bir Yeni Ay olacak. Çenemiz her zamankinden daha hızlı çalışırken, dedikodunun dibine de vurabiliriz pek tabi ki.
– Hafta sonuna doğru Venüs ile Uranüs arasındaki gergin görünüm ilişkilerde ve özel hayatta özgürlük meselesinin ön plana çıkacağı, para, sevgi, değer, önemli olma veya olmama meseleleri üzerinden aniden ortaya çıkan gerginliklere de dikkat etmekte fayda var. Özellikle Boğa, Akrep ve yükselen burcu bu olanlar ekstra dikkat etmelerinde fayda var.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burclar, gökyüzü haritası, uranüs, venüs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
4 Haziran haftasının gökyüzü raporu Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 04 Haziran 2018 13:41
28 Mayıs haftasının gökyüzü raporu Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 7 28 Mayıs 2018 15:00
Noel Haftasının Galibi Apple! SeckiN Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 30 Aralık 2014 23:26
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasının kapanışında Bursaspor'u ağırlıyor. Violent Spor Haberleri 0 16 Aralık 2013 20:09
Paris Moda Haftasının : BALMAIN AnqeL Ah Kadınlar 0 17 Şubat 2012 02:05