IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Haziran 2018, 16:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç burcu erkeği özellikleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Yengeç burcu erkeğine ilgi duyuyorsanız, onu daha yakından tanımak için astrolojinin gücünden faydalanabilirsiniz! Astrolog Neşe, Yengeç burcu erkeği aşk ve [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatı, hoşlandığı kadınlar hakkında bilgiler veriyor. Yengeç burcu erkeği özelliklerini öğrendikten sonra, onu etkilemenin yolunu keşfedeceksiniz. Haydi, hemen başlayalım!
  • Yengeç burcu erkeği aşk hayatı nasıldır?
İlk bakışta Yengeç burcu erkeği hakkında kesin bilgiler elde etmek zor olabilir. Çünkü, bazen utangaç ve gizemli olabilir bazen de çok hızlı hareket edebilir. Eğer, yeni tanıştığınız bir Yengeç burcu erkeği varsa, ona özgür alan bırakıp iç dünyasını paylaşması için zaman tanımalısınız.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], yeni bir ilişkiye başladığında kendini korumak için geri planda kalmayı tercih edebilir. Eğer, buluşma sonrası sizi aramamışsa, bu sizden hoşlanmadığı anlamına gelmez. Aşırı derecede duygusal olan Yengeçler, kendi iç dünyasında planlar yapmakta ve düşünmektedir. Bu süreçte, üzerine gitmek veya baskı yapmak doğru bir taktik değildir. Bırakın, kendi kendine biraz düşünsün, eğer sizden gerçekten hoşlanmışsa, sizi etkilemenin bir yolunu bulacaktır.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] erkeğini etkilemek için yumuşak davranmak, hareketleri konusunda özgür bırakmak gerçekten çok önemlidir. Aynı anda birçok duygu yaşayabilen Yengeçler, kendi tanımak için biraz yalnız kalmak isteyebilir. Bu durum sizi korkutmasın, başka işlerle oyalanıp Yengeç burcu erkeğinin size gelmesini bekleyin.
  • Yengeç burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?
Eğer, Yengeç burcu erkeğini tehdit ederseniz veya sitem dolu konuşmalar yaparsanız, kendini geri çekecektir. “Beni neden aramıyorsun, beni sevmiyor musun, benden hoşlanmadı mı?” gibi sorular sormak veya onu sık sık aramak, maalesef ters tepecek ve sizden uzaklaşacaktır. Çünkü, onun duyarlı bir ruhu vardır. Önceki ilişkilerinde maddi ve manevi zararlar gördüğü için yeni ilişkilerine başlarken temkinli olabilir.
Yengeç burcu erkeği size güven duyduğunu hissettiğinde kabuğunu kırmaya ve kapılarını açmaya başlar. Sizi arar, özel sorunlarınızla bile ilgilenir, hoş sürprizlerle ve hediyelerle şaşırtmaya başlar. Başlangıçta soğuk duran bu erkeğin, nasıl bu kadar sıcak kanlı ve sevecen olduğuna hayret edersiniz.




Gerçek şu ki, Yengeç burcu erkeği güvenliğe önem verir. Kendini en güvende hissettiği yer ise, evidir. İçerisinde huzurla yaşayacağı bir evi olmasını ister ve güvendiği kadınla evlendiğinde gerçekten çok mutlu olur. Bekarlık döneminde sık sık dışarıda vakit geçiren Yengeç burcu erkeği, evinde mutluluk bulduğunda koşarak size gelecektir.
  • Yengeç burcu erkeği nasıl aşık olur?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burcu erkeği aslında diğer erkekler gibi gizemli kadınlar hoşlanır. İlk buluşmada tüm hayat hikayesini anlatan veya her istediğinde buluşabileceği kadınlardan pek hoşlanmaz. Bu yüzden, size pek sıcak görünmese bile Yengeç burcu erkeğini etkilemek için gizemli olmanız ve oyun oynamanız gerekiyor! Örneğin, sizi her aradığında uygun olmayın; meşgul olduğunuzu bildirin. Hayatınızda anlatacak hikayeler kalsın, iz sürsün ve sizi keşfetmek için çaba göstersin. Kendisi de gizemli olan Yengeç burcu erkeği, sizdeki bu durumdan çok etkilenecektir.


Cömertlikte en üstün burçlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Sizin ihtiyaçlarınızı karşılamaktan memnun olur, tabii kullanıldığını düşünmüyorsa! Araba kapısını size açacak kadar kibardır, hesap ödemekte hep ilk adımı atandır. Hastalıkta sağlıkta yanınızda olabilecek, sorunlarınızı çözmek için çaba gösterecek bir erkektir.
  • Yengeç erkeği cinsellik hayatı nasıldır?
Sosyal hayatta sakin ve biraz içine kapanık görünen Yengeç burcu erkeği, cinsel hayatında bir at gibi şahlanır! Şaşırtıcı deredece ateşli ve tutkulu bir sevgilidir. Yatakta ne istediğinizi hisseder çünkü sezgileri çok güçlüdür. Bu sayede cinsellikte doruklara ulaşmanızı sağlar. Şefkat, şehvet ve tutkuyu size aynı anda verebilir. Ama şunu bilmelisiniz: Aynı şekilde Yengeç burcu erkeği de sizden ilgi görmek ister. Küveti sıcak suyla doldurup birkaç mum yakmak ve gül yaprakları serpiştirmek, tahmin ettiğinizden daha fazla mutlu edecektir.
Yengeç burcu erkeği, sadakate en çok önem veren burçlardan biridir. Çünkü, kendisi sadık bir erkektir. Sizinle birlikte olduktan sonra gerçekten gözü hiçkimseyi görmez. Dünyadaki tek kadın siz olursunuz ve sizi mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapar. Tabii ki bunun için öncelikle size güvenmesi gerekiyor.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yengeç burcu, yengeç burcu erkegi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yengeç Burcu Erkeği Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Kasım 2014 20:42
Yengeç Burcu Erkeği Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 20 Ekim 2014 23:28
Koç Erkeği - Yengeç Kadını Lilith Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Ekim 2014 15:21
Yengeç Burcu Ve Özellikleri hitman Burçlar, Fallar ve Kehanetler 8 05 Haziran 2011 21:45
Adana Erkeği'nin Özellikleri. Cemalizim IF Ekstra 11 28 Aralık 2009 12:40