IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2018, 08:25   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yıllar Geçiyor, Hangi Burç Nasıl Olgunlaşıyor?







Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç

Canlı, cesur, aceleci, hareketli Koç! Yıllar geçtikçe ani kararlar almayan, önce düşünen ve sabırla adımlar atan biri haline dönüştüğünü göreceksin! Etrafındaki insanları etkilemeye odaklı hareket etmek yerine daha çok kendini düşünür hale geleceksin. Yıllar geçtikçe daha az bencilleşecek, bu dünyada aslında daha nazik ve nezaket kurallarına uymanın seni çok daha mutlu ettiğini fark edeceksin!

Boğa

Yavaş yavaş daha affedici bir insana dönüşecek, sağduyulu tarafın gelişecek, kin tutmanın çok gereksiz olduğunu düşünmeye başlayacaksın! Şu anda değişime kapalı ve sabit fikirli biri olabilirsin, ancak hayatın sadece senin kurallarına göre devam etmediğini, kendi bir akışı olduğunu kabul edeceksin. Sakinliğini tüm hayatın boyunca korumaya devam edecek, yıllar geçtikçe daha güvenilir biri olacaksın!

Ikizler

Hareketli, hızlı düşünen bir karaktere sahipsin ve zihnin sürekli olarak aktif! Zamanla kendinden daha emin biri haline dönüşecek, düşüncelerini eskisi kadar eleştirmeyeceksin. Yanlış giden her şey için kendini suçlamaktan vazgeçecek, kendine daha arkadaşça yaklaşacaksın! Kendini sevmenin ne kadar önemli ve huzur kaynağı olduğunu keşfedecek, çok daha pozitif biri olarak yaşamını sürdüreceksin!

Yengeç

Zamanla duygusallığından sıyrılıp, daha güçlü biri olacak, tek başına ayakta kalmayı öğreneceksin! Aşırı hassaslığın yıllar geçtikçe seni olgunlaştıracak, çekingenliğini bir kenara bırakacak ve daha az savunmaya geçeceksin. Geçmişe takılıp kalmanın sana hiçbir şey kazandırmadığını öğrenecek, seni üzen olaylardan daha kolay sıyrılabileceksin!

Aslan

Dikkat çekici, gururlu, lider ruhlu ve fazlasıyla kıskanç bir yapın var. Ancak olgunlaşmaya başladıkça başkalarının başarılarına antipati duymak yerine, onlar adına mutlu olmayı öğreneceksin! Kıskançlığını bir kenara bırakacak, kendini diğer insanlarla kıyaslamaktan vazgeçeceksin. Kendin için en iyisini yapmaya çalıştığını fark edeceksin. Senden daha değerli hiçbir şey yok bu dünyada, unutma! Kendine inan ve güven!

Basak

Yavaş yavaş daha nazik biri oluyorsun! İstediği şeyi yapmak için ısrar etmek yerine, başkalarını dinleyen birinin her zaman için daha kazançlı çıkacağına inanmaya başlayacaksın. Yani daha az konuşup, daha fazla düşünen biri olmayı hedefleyeceksin. Daha az eleştiren ve daha az yargılayan biri olmak bu hayattan çok daha fazla keyif almanı sağlayacak. Çünkü kötümser olmanın kimseye yararı olmayacağını öğrenmiş durumdasın!

Terazi

Kararsızlığın bazen öyle bir boyuta ulaşıyor ki dünyanın en huysuz insanlarından biri olup çıkıyorsun! Pozitif ve hayat dolu bir insanken depresif, tam anlamıyla nemrut biri oluyorsun. Müjdemizi verelim! Ne istediğini bilen, bu konuda tereddüt etmeyen biri. Evet biraz şaşırtıcı olabilir, ama ileriki yaşlarda seni böyle biri bekliyor! Yeteneklerine şaşırmak yerine, onları keşfetmiş ve onlardan nasıl verim alabileceğini öğrenmiş biri karşında duruyor olacak. Kesinlikle olgunlaşıyorsun.

Akrep

Şüpheciliğin gün geçtikçe azalacak ve insanlara çok daha kolay güvenebileceksin. Kalbini her zaman dış etkenlerden korumaya çalışacaksın, ama ne zaman koruman, ne zaman tam anlamıyla açman gerektiğini çok iyi bileceksin. Çünkü yıllar içerisinde o kadar çok şey deneyimledin ki, hayat bunu sana öğretti! Daha önceden hiç sahip olmadığın bir şekilde kendini ortaya koyabileceksin!

Yay


Sana nezaketsiz ve özensiz diyenler, yıllar sonra seni görünce tanıyamayacaklar! Neden mi? Cevabı çok basit! Çünkü olgunlaştıkça sabırlı biri haline dönüşeceksin, inanır mısın? Büyük resmi görebilmeye başlayacak, iyi şeylerin zaman aldığını, mucizelerin bir gecede gerçekleşmediğini öğreneceksin! Varmak istediğin hedefe sadece çalışarak ulaşabileceğini anlayacaksın. Üstelik bunun için çaba göstermeye de fazlasıyla hazır olacaksın!

Oğlak

Çoğu zaman senin için acımasız ve duygusuz diyorlar ama yaşın ilerledikçe daha yumuşak biri haline dönüşüp, duygularını içinde tutmak yerine onları gün yüzüne çıkarmaktan korkmayan biri haline geleceksin. Çoğu zaman yeni şeyleri denemeye pek yanaşmıyorsun, ancak yıllar geçtikçe önüne çıkan fırsatlara bir şans vermen gerektiğini öğreneceksin. Üstelik bunu içtenlikle kabul edip, yeni fırsatlar için olanak yaratacaksın.

Kova

Açık fikirli, açık sözlü, idealist ve insancıl bir karaktere sahipsin. Mantık insanı olabilirsin, ancak duyguların çoğu zaman mantığına yön veriyor, bu konuda bir anlaşalım! Fakat olgunlaşmaya başladıkça hislerinin davranışlarını etkilemesine izin vermeyecek, çoğu zaman mantığı ile hareket eden biri haline dönüşeceksin. Kafanda ölçüp biçecek, gerçekten doğru olan neyse onu yapmaya çalışacaksın!


Balık

Duygusal, merhametli, naif, sezgileri güçlü Balık! Yıllar geçtikçe sürekli olarak etrafındaki insanların nasıl olduğunu düşünmeyi azaltacak, sırf onlar mutlu olsun diye kendinden fedakarlık yapmaktan vazgeçeceksin. Tabii ki diğer insanların mutluluğu senin için her zaman önemli olacak, ancak kendini bir kenara atmayı bırakacaksın! Duygusal hallerinle barışacak, kendini olduğun gibi kabul edeceksin!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi burç nasıl olgunlaşıyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Burç Nasıl Bir Stalker? Sır Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 26 Nisan 2018 10:54
Hangi burç nasıl tartışır Flora Burçlar, Fallar ve Kehanetler 8 27 Eylül 2016 23:43
Hangi Burç Nasıl Ayrılıyor? Zen Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 24 Mayıs 2013 19:20
Hangi Burç Nasıl Dosttur? Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 10 04 Ağustos 2012 17:56
Hangi burç nasıl beslenmeli? Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Kasım 2011 17:49