IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 13:57   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İkizler Burcu Kadını Özellikleri




İkizler burcu kadını, bulunduğu ortamlarda dikkat çekmesi ile bilinen bir kadındır. İnsanların ilgi ve alakasını bir anda kendine toplayabilir. Beklemekten hiç hoşlanmazlar, istedikleri şeylerin hemen olmasını dilerler. Onların gönlünü hoş tutmak oldukça zordur, çünkü bir anda sıkılabilirler. Yeniliklere açık bir düşünce yapısına sahiptirler. Bu yüzden bütün ilginç ve yaratıcı fikirler ikizler burcu kadınlarından çıkar.





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





İkizler Burcu Kadını Özellikleri

İkizler burcu kadınının enerjisi hiç eksik olmaz. Hayata büyük bir sevgi ile bağlıdırlar. Sevecen ve neşeli olmalarından dolayı etraflarında bir sürü arkadaşları olur. İkizler kadını ile sohbet etmek, son derece keyif vericidir. Kararsız olmaları onları çok fazla etkilemez. İçlerinde birden fazla kişilik olduğu için sadece istedikleri şeyin en iyisinin olmasını dilerler. Çekici bir yapıya sahip olduklarından dolayı, erkeklerin gözü sürekli ikizler kadının üstündedir. Bu kadınları çözmek oldukça zordur. Her seferinde çözdüm zannedebilirsiniz ama bir davranışı ile bambaşka bir insan karşınıza çıkabilir. Onları gerçekten tanımak istiyorsanız, çok fazla vakit geçirmeniz gerekir. Kararsızlıktan olsa gerek hiç bir konuda sabit kalamazlar. Bu kararsızlıkları onları aynı zamanda büyük başarılarda sürükleyebilir. Bir ikizler burcu kadınını mutlu etmek istiyorsanız onunla yolculuk yapın. Sürekli farklı yerler görmeye ve gezmeye bayılırlar. Yalnız kalmaktan korkarlar, bu yüzden etraflarında hiç insan eksik olmaz. Etraflarında ki insanlar genellikle ikizler kadını ile aynı düşünceleri paylaşan insanlardır. Hırslı ve meraklı olmalarında dolayı hemen hemen başaramayacakları hiç bir şey yoktur. Karşında azimli bir insan varsa bu sadece ikizler burcu kadınıdır. Bilgi onlar için vazgeçilmez bir şeydir. Bu yüzden oldukça zeki ve pratik bir zekaya sahiptirler. Renkli kişilikleri ile onların yanında olmaktan asla sıkılmazsınız.

Bir ikizler kadınını aynı gün içerisinde farklı bir şaç rengi ile görebilirsiniz. Çünkü yenilikten ve farklılıktan çok fazla hoşlanırlar. Onların içinden kolay kolay kötülük geçmez. Her şeye iyi niyetle yaklaşırlar, kocaman bir kalpleri vardır. Kendilerine vakit ayırmaya bayılırlar. Kendilerine ayırdıkları vakitlerde genellikle kitap okumayı tercih ederler. Bir ikizler burcunu asla kısıtlamaya kalkmayın en sevmedikleri şeylerden biridir bu. Özgürlüklerine düşkün olmalarından dolayı, partnerinde bu şekilde olmasını ister.

İkizler Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

İkizler burcu kadını, genellikle uzun boyludur. Gözleri adeta güneş gibi parlar. Dinç bir bünyeye sahip oldukları için, her zaman sıkı bir görünüm elde ederler. Saçları ile oynamayı sevdiklerinde dolayı farklı ve uçuk saçlara sahiptirler. Ne kadar çok yemek yeseler de kilo alamaya müsait bir bünyeleri yoktur. Bu yüzden zayıf bir vücuda sahiptirler.

İkizler Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Kültürlüdürler ve hiçbir zaman bilemeyecekleri bir şey yoktur. Pratik ve girişken bir kişiliğe sahiptirler. Onların yapamayacağı bir şey yoktur. Sevdikleri insanları her zaman savurlar. İş hayatları oldukça iyidir. Eğlenceli yapıları ile kendilerini ve arkadaşlarını her zaman mutlu ederler.

İkizler Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Sabırsızdırlar, istedikleri şeylerin bir an önce olmasını dilerler, bu yüzden bazen kaybedebilirler. Çok fazla meraklı bir kişiliğe sahip olmalarında dolayı başlarına bela alabilirler. Kararsız ve değişken yapıları onları üzebilmektedir.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ikizler burcu, ikizler burcu kadını, ikizler burcu kadının özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 28 Temmuz 2018 16:02
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
İkizler Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:43
İkizler Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:24
İkizler Burcu Ve Özellikleri hitman Burçlar, Fallar ve Kehanetler 13 31 Temmuz 2008 19:52