IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 13:58   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yengeç Burcu Kadını Genel Özellikleri




Yengeç burcu kadını, oldukça hassas bir bünyeye sahiptir. Bazı şeyleri yanlış anlayabilir bu yüzden onu konuşurken kelimelerinizi doğru seçmek en iyisidir. Duygusal yapılarından dolayı mantık çerçevesi içerisinde asla düşünemezler. İçlerinde kötülük yoktur ama yeri geldiği zaman sinsi bir kişiliğe bürüne bilirler. İyi bir dinleyici olan yengeç kadını, sıkıntılı olan arkadaşlarına elinden geldiğince yardım etmeye çalışır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Yengeç Burcu Kadını Genel Özellikleri

Yengeç burcu kadını dendiğinde akla gelen ilk şey çok iyi sırdaş olmalarıdır. Onlarla paylaştığınız bir problemin asla bir başkası tarafından duyulmayacağını bilebilirsiniz. Davranışları ve konuşmaları oldukça yumuşaktır. Ancak onların sinirini bozduğunuz zaman korkmanız gerekebilir. İçlerinde ki sinsiliği o dakika da dışarıya çıkarabilirler. En belirgin özellikleri bulundukları her ortamda adalet istemeleridir. Anaç bir kişiliğe sahip olduklarından dolayı sevdikleri insanları canları pahasına da olsun korumayı tercih ederler. Yengeç kadınlarının en yakın dostları hayvanlardır. Özellikle sokak hayvanlarına büyük bir sevgi ile bağlıdırlar. Onlar için önemli olan bazı durumlar vardır. Bunlar doğum günleri ve yıl dönümleri gibi özel günlerdir. Onun için özel olan günlerin unutulmamasını istemesi gibi, karşısındaki insanlarında önemli günlerini asla unutmaz. Sevdikleri insanları kaybetmekten korkarlar. O bitti demeden önce hiç bir ilişkisi kolay kolay bitmez. Yaratıcı bir kişiliğe sahip olduklarından dolayı bir işi halletmek oldukça kolay olur. Sanat ile uğraştıkların da mutlu olurlar. Bazen kararlarında değişiklik olabilir bunun sebebi istedikleri şeylerin en iyi bir şekilde olmasıdır. Yengeç burcu kadının, olaylara bakış açısı gerçekçidir. Gerçekçi olmaları karşılaştıkları sorunları anında çözmelerine yardımcı olur. Yengeç buru kadını titizdir, yaşadığı ortamın temiz olmasına ve toplu olmasına dikkat eder. Arkadaşlık ilişkilerinde her ne kadar mükemmel olsalar da yalnız vakit geçirmek onlar için bulunmaz bir nimettir. Yalnız kaldıkları zamanlarda hayatlarını analiz etmeye bayılırlar ve bu şekilde kendilerini güçlü tutarlar. Seyahat etmeye bayılır ama evlerinde başka bir yerde kolay kolay mutlu olamazlar. Deniz kenarında oturmaktan büyük keyif alırlar. Bir problemle karşılaştıklarında konuşmayı tercih ederler. Karşısındaki insan konuşmuyorsa bir anda çılgına dönerler.

Yengeç Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri


Yengeç burcu kadını, sinirlendiği zaman kendini yemek yemeğe verir. Bu yüzden kilo almaya oldukça müsaitlerdir. Yüz hatları yuvarlıktır. Saçları koyu kahve tonlarında olur ve düz bir saça sahiptirler. Ten renkleri esmere yakındır. Gülüşleri dikkat çeker. Kendilerine olan güvenlerinden dolayı dik bir duruşa sahiptirler.


Yengeç Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Yengeç burcu kadını, oruyup kollayan bir yapıya sahiptirler. Evcimen olmalarından dolayı çok fazla sıkıntı çekmezler. Değerlerine sahip çıkan bir kişiliğe sahiptirler. Etraflarındaki insanları asla üzmezler. Duygu onlar için önemlidir. Becerikli olduklarında dolayı istedikleri şeyleri elde edebilirler.


Yengeç Burcu Olumsuz Özellikleri

Yengeç burcu kadının, alıngan olmasından dolayı, etraflarında ki insanların sayısı azalabilir. İstedikleri şeyler olmadığında çok çabuk sinirlenirler. Acıma duyguları o kadar yüksektir ki, kendilerine acımanın dozunu sürekli aşarlar. Kendilerini zayıf hissettikleri zaman bunu gizlemeye çalışırlar ama başaramazlar. Daha da kötüye gitmesini sağlarlar.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
yengeç burcu, yengeç burcu kadını, yengeç burcu kadının özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İkizler Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:57
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Yengeç Burcunun Genel Özellikleri Nelerdir? aSeLya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Nisan 2018 22:01
Yengeç Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:44
Yengeç Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 22 Ekim 2014 21:19