IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 14:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu Kadını Özellikleri




Aslan burcu kadını, tutkulu olması ile bilinir. Çekiciliğine hiç bir zaman diyecek bir şey yoktur. Tutkulu bakışlarıyla erkekleri kendisine çekmekte asla zorlanmaz. Kendilerine olan güvenleri fazla olduğu için başarıları yüksektir. Zekaları ile baş edebilen insan sayısı azdır. Kritik konularda her zaman en doğru kararı vermesi ile bilinen bir burçtur. Ciddiyetin yanı sıra mizah anlayışları da dikkat çekmektedir. Her şeyin en iyi derecede olmasını isterler buda onların mükemmeliyetçi tavırlarını ortaya çıkarır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Aslan Burcu Kadını Özellikleri

Aslan burcu kadını ile tartışırken dikkat etmeniz gerekir. Zekası ile sizi anında alt edebilir. İkili ilişkilerde zorluk çekerler çünkü, son derece gurulu bir yapıya sahiptirler. Beğendikleri bir karşı cins olduğunda başka kadınların çok şansı yoktur. Azimli ve hırslı tavırları ile o erkeği kendilerine çekerler. Liderlik konusunda oldukça iyidirler. İçlerinde var olan liderlik etme duygusu yüksektir. Bir aslan kadının kibrine asla denk gelmeyin korka bilirsiniz. Övgüyü severler, etrafındaki insanların devamlı onları övmelerini isterler. Buda onları güçlü kılan etkenlerden biridir. İstedikleri şeyler doğrultusunda bazen insanları kullanma yolunu seçebilirler. Aslan kadını merkezde olmayı bayılır. Hakkında söylenen şeylerin iyi yada kötü olmasını umursamaz. Onun için önemli olan nokta, kendisi hakkında konuşulmasıdır. Liderlik vasfından gelse gerek erkeklerin onunla ilgilendiğini hissettiği andan itibaren kendini kraliçe gibi hisseder. Doğaların da asaleti ve güzelliği barından aslan burcu kadını sürekli bir sıfır öndedir. Cesaret denildiğinde akla ilk gelen kişilerdir. Olay ne olursa olsun başarabileceklerine inanarak olaya müdahile ederler. Yalan konuşmayı sevmezler. Çevresinde yalan söyleyen bir insan olduğunda da anında o ortamdan uzaklaşırlar. Rol yapmak onların içerisinden gelir çünkü farklı görüşlere sahip olmayı severler.

Aslan Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Aslan Burcu kadını, genellikle kısa boylu olur. Saçları kıvırcık yada dalgalıdır. Spor yapmak onlar için büyük bir zevktir. Bu yüzden sıkı bir vücut yapısına sahiptirler. Keskin hatları olan aslan kadının bacakları oldukça düzgündür. Alımlı bir görünüşe sahiptirler. Karşı tarafın dikkatini çok çabuk çekerler.

Aslan Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Aslan burcu kadının en belirgin özelliği cesaretidir. Asla cimri değillerdir. Heyecanlı bir yapıya sahiptirler. Asla dar görüşlü değillerdir bu yüzden empati yapma yetenekleri yüksektir. Liderlik onların ana elementleridir. Heyecanlı tavırları ile etrafa neşe saçarlar. iyi bir dinleyici oldukları bilinmektedir.

Aslan Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Sabır nedir asla bilemezler. Kendine olan güvenlerinden dolayı başkalarını küçük görebilirler. Kibirli olmalarından dolayı hayatlarında olumsuz gelişmelere sık rastlarlar. İnsanları yönetmek için boş yere çaba sarf ederler. İstedikleri olmayınca çılgına dönerler. Çok sinirlendikleri zaman yaptıkları iyilikleri dillendirirler. Sevmediği bir insan olduğundan anında onu düşman olarak görürler.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan burcu, aslan burcu kadını, aslan burcu kadının özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Boğa Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 28 Temmuz 2018 16:02
Yengeç Burcu Kadını Genel Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:58
İkizler Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:57
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Aslan Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:27