IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 14:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Terazi Burcu Kadını Özellikleri




Terazi burcu kadını, güzelliği ile bilinir. Kendine her zaman bakar ve alımlı bir kişiliğe sahip olmayı çok sever. En önem verdiği şeylerden birisi güvendir. Hayatta bir kişi güvenini kırdığında kolay kolay kimseye güvenemez. Çok fazla dost canlısı değildir.. Kendi kendine yetebildiğini düşünür. Çoğu zaman kararsızlıklar içerisinde bulur kendini. Bu kararsızlığın sebebi her zaman en iyisini istemesinden kaynaklıdır.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





Terazi Burcu Kadını Özellikleri

Hayatta onu en mutlu eden şeylerden birisi başarıdır. Başarılı olduğu zaman kendine olan güveni tamamen uç noktalara ulaşır. Bir terazi kadını ile uğraşmadan önce iki kez düşünmeniz gerekir. Kurnaz zekası ile sizi alt eder ve üzer. Kendisine yapılan bir iyiliği unutmadığı gibi kötülüğü de asla unutmaz. Kin tutmak onun için bir çocuk oyuncağı gibidir. Kendini rahatlatmak için sanatın her dalıyla uğraşır. Terazi burcu kadının ruhuna erişmeyi başarabilen bir erkek oldukça şanslıdır. Sevdiği zaman asla bırakmaz. Tek bir problem vardır oda sürekli ilgi istemesidir. Terazi burcu kadınını diğerlerinden ayıran en önemli özellik ise kendi haklarını ne pahasına olursa olsun savunmasıdır. Dostlukları önemser ama çok fazla dostu yoktur. Olduğu zaman ise onlara çok fazla değer verir. Aile bağı kuvvetli değildir ve çocukları pek fazla sevmez. Bir terazi kadını kendi başına yaşayabilecek güce her zaman sahiptir. Onları kolay kolay kimse yenemez, üstün zekası ile başına gelen en kötü olaylardan bile sıyrılmasını bilir. Terazi kadını ayakta kalabilmek ve güçlenmek için geçmişe döner ve ders çıkarır. Her ortama ayak uydurmayı iyi bilir. Bulunduğu o ortamdan rahatsız olsa bir hiç bir şey yokmuş gibi davranır. Kendini geliştirmeye bayılır, sürekli kitap okumayı tercih eder. Onu tanımayan insanlar genellikle onun bir şey anlamadığını zanneder. Bunun tek sebebi yeri geldiğinde iyi bir oyuncu olmasından dolayıdır. İçinde var olan yardımseverlik sayesinde elinden geldiğince zor durumda olanlara yardım etmeye çalışır.

Terazi Burcu Fiziksel Özellikleri

Terazi burcu kadını, genellikle orta boyludur. Ten rengi açık tonlarındadır. Gözleri genellikle renkli olur. Güzelliğini venüs gezegenin den alması ile bilinen terazi kadını, endamı ile etrafındaki insanları büyüler. Tenleri bir inciye benzer narin ve yumuşaktır. Terazi kadının en alımlı yeri yüzüdür. Çok fazla kilo almazlar. Ne kadar yaşlanırlarsa yaşlansınlar hep genç kalmayı başarırlar.

Terazi Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Terazi burcu kadının, ayakta kalabilmesi için kimseye ihtiyacı yoktur. Özgüvenleri canlarını sıkan olaylarla baş etmekte yardımcı olur. Büyüleyici bir yapıya sahip olmalarından dolayı elde edemeyecekleri kimse yoktur. Zariflikleri kadar diplomatik bir kişiliğe de sahiptirler.

Terazi Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Terazi burcu kadının en olumsuz özelliği fazlasıyla kindar olmasıdır. Tek eşliliğe çok zor uyum sağlarlar. Başkalarından kolay etkilenmeleri onları üzebilir. Kararsızlıkları ile dikkat çeken bir yapıyı taşır.




alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
terazi burcu, terazi burcu kadını, terazi burcu kadının özellikleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aslan Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 14:00
İkizler Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:57
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Terazi Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:47
Terazi Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:33