IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Temmuz 2018, 14:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Oğlak Burcu Kadını Özellikleri




Oğlak burcu kadını, düzenli olmaya bayılır. Plansız ve programsız hiç bir işe kalkışmazlar. Cana yakın ve sevecen olmalarından dolayı etrafları kalabalıktır. İş hayatlarında başaralıdır. Sevgililerini aşırı derecede kıskanırlar. Oğlak burcu kadını bir kere sevdi mi onu kimse o sevgiden vazgeçiremez. Kıskançlık onların göbek adıdır. Maneviyattan çok maneviyat onlar için önemlidir. Paralarını çarçur etmezler, genellikle yatırım yapmayı tercih ederler.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.







Oğlak Burcu Kadını Özellikleri

Oğlak Burcu Kadını, tutumludur kolay kolay zor durumda kalmaz. Gizemli bir kişiliğe sahiptirler. Duygularını belli etmekten hoşlanmazlar. Kafalarına koydukları bir iş varsa onu bitirmeden başka bir işe başlamazlar. Çevresindeki insanlara kuşku ile yaklaşırlar. Azimleri kuvvetlidir, azimleri sayesinde yapamayacakları şey yoktur. Oğlak burcu kadını, yalandan nefret eder. Kendisine yalan söylendiğini anladığı an o kişi ile bir daha görüşmez. Olduğu gibi görünmesini severler. Rol yapmak onlara göre değildir. Hayatlarını huzur üzerine kurmaya yeminlidirler. Kimsenin gelip de kurdukları huzuru bozmasına izin vermezler. Oğlak kadını birinden vazgeçerse o kişi onun için mezara gömülmüş demektir. Oğlak burcu kadını şatafatlı süprizlerden hoşlanmaz. Sadelikten yana olmayı tercih ederler. Birine bir söz verdiyse tutar ve karşı taraftan da aynısını bekler. Oğlak burcu kadını sabrınızı deneyebilir. Bu tarz davranışlarda bulunmaktan hoşlanırlar. Güven denildiğinde ala ıskalamazlar. Sorumluluk sahibidirler, yapacakları işleri unutmazlar. Zaman kavramı onlar için yaratılmış olabilir. Dakik bir yapıya sahiptirler. Oğlak burcu kadını, karşısındaki insanı kolaylıkla anlayabilir ve ona göre hareket edebilir. Nazik yapıları ile bir çok kişi onları örnek gösterir. Her önüne gelenle dostluk kurmazlar. Yakın arkadaş olmadan önce iki kere düşünürler. Oğlak burcu kadını, çevresindeki insanlara bilgi alışverişi içerisinde olmaya bayılır. Kendisi ile barışıktır bu yüzden hayatı neşe dolu ve keyifli geçer. Birisine yardım ederse bundan kimsenin haberi olmaz. Bu tarz şeylere çok fazla dikkat eder. Oğlak burcu kadını sizi seviyorsa çok şanslısınız demektir. Çünkü hayatlarında sevgi en ön sıralarda yer alır. Düşünceli bir kişiliğe sahiptirler. Kavga bile etseler karşı tarafı kırmadan tartışmaya çalışırlar.

Oğlak Burcu Kadını Fiziksel Özellikleri

Oğlak burcu kadını, fiziksel olarak oldukça güçlüdür. Bacak boyları uzundur. Hemen hemen bütün mankenler oğlak burcundan çıkar. Kilo olarak zayıftırlar. Saçları hacimli bir yapıdadır. Gülümsediklerinde gamzelere ortaya çıkar. Dudakları estetik bir görünüşe sahiptir.

Oğlak Burcu Kadını Olumlu Özellikleri

Oğlak burcu kadını, disiplinli ve planlıdır. Güvenilir olmasından dolayı etrafından insanlar eksik olmaz. Başına ne gelirse gelsin sabırı ile herşeyin üstesinden gelmeyi başarır.

Oğlak Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Oğlak burcu kadını, köşeli bir kişiliğe sahiptir. Ser olan düşünceleri ile karşısındaki insanı kırabilir. Kafasına koyduğunu yapmasından dolayı yanlış adımlar atar. Olaylara sürekli karamsar bakar ve kendi canını sıkar. Çok fazla bonkör değildir.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
oğlak burcu, oğlak burcu kadını, oğlak burcu kadınının özellkileri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yay Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 14:15
Aslan Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 14:00
Koç Burcu Kadını Özellikleri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2018 13:53
Oğlak Burcu Kadını Aşk Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2014 14:50
Oğlak Burcu Kadını Lcia Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Ekim 2014 23:37