IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2018, 12:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eş Seçerken Kılı Kırk Yaran Burçlar




Başak

Yaşamı kılı kırk yarmakla geçen Başaklar ikili ilişkiler konusunda mükemmeliyetçidirler. Dolayısıyla hayatlarına kolay kolay birini sokamazlar. Halk arasında bakire burcu da denilen bu burç eş adayını detaylarıyla inceler. İyi bir gözlemci oldukları için kusurlarınızı kolay kolay kapatamazsınız. Aslında kusursuz insan diye bir şey olmadığından en az kusurlusunu aradıklarını söylemek daha yerinde bir tabir olur.

Yeni bir adayla tanıştıklarında onun oturuş kalkışını, fizik yapısını, tavırlarını, boyunu posunu iyice bir incelerler. Tabi bir de Başakların temizlik hassasiyeti var. Kişisel hijyenine ve yaşadığı alanın temizliğine dikkat etmeyen biri onun ilgisini çekemez. Başaklarla ciddi bir ilişki yürütmeyi veya evliliği düşünüyorsanız kendisi gibi titiz olmalı ve onun yaşam biçimine uyum sağlamalısınız. Öte yandan yüksek kriterlerinden ötürü yalnız kalan Başaklar, biraz daha esnek olup standartlarını biraz düşürürlerse aşkı bulmamaları için bir engel yok.

Boğa

Başaklar kadar olmasa da Zodyak’ın seçici burçlarından biri de Boğalardır. Maddi konularda nitelikli şeylere yönelen bu burç insanların da niteliklisini seçerler. Yaşamını biriyle sürdürecekse bu doğru bir aday olmalıdır. Çocuk sahibi olacağı ve ömrünü birlikte geçireceği insanın kendisine güven vermesi gerekir. Genel olarak sadık ve iyi bir eştirler. Bir kere sevdiler mi kolay kolay unutamazlar. Tabi iş onun kalbini fethetmeyi başarmaktan geçiyor. Gerçekçi ve maddiyatçı olan Boğalar, eş adayının kariyerinden, başarısından etkilenirler. Dolayısıyla onun hem kalbini hem mantığını fethetmek gerekiyor.

İstedikleri gibi eş/sevgili adayı karşılarına çıkmadığında arkadaş ve tanıdıklar devreye girer. Bu şekilde tanıştırılan adaylarla kaynaşmaları daha zordur çünkü kafada hep bir ön yargı olur. “Hımm neden bu zamana kadar birini bulamadı, demek ki bir kusuru var diyerek” eş adayına şüpheyle yaklaşırlar. Kendileri de bu kadar seçici olmaktan muhtemelen rahatsızdırlar ama içine sinmeyen biriyle de mutlu olamazlar. Maddiyatı ve dış görünüşü abartmayıp, kusurları biraz görmezden gelirlerse mutlu bir evlilik yapabilirler.

Oğlak

Disiplinli, kurallı yaşamayı hayat felsefesi haline getiren Oğlaklar da aşk ve eş konusunda aceleci davranmayan burçlardandır. Hayatına girecek kişinin karakterini, davranış biçimini, statüsünü önemserler. Ağırbaşlı olan Oğlak burçlarını çılgın, hiperaktif biriyle flört ederken göremezsiniz mesela. Birlikte olsalar bile bu ilişki uzun ömürlü olmaz. Hırslı ve çalışkan oldukları için genelde iyi bir eğitim alıp, sağlam bir kariyer yaparlar. Müthiş azmiyle hedefledikleri sınıfsal statüye erişirler. Dolayısıyla sevgili oldukları insanının sosyal yapısını belki o kadar önemsemezler ama eş seçiminde kendisiyle eşit özelliklerde birini ararlar. En azından eğitim olarak kendisinin altında olmamasına özen gösterirler. “Davul bile dengi dengine” sözüne istinaden mantık olarak da uyuşacağı bir partner isterler. Sırf kalbi öyle istiyor diye yaşam tarzının ve fikriyatının uyuşmayacağı birine yönelmezler. Statü farklılığını bu kadar önemsemeyip yüreğinin götürdüğü yere giderlerse gayet mutlu olacağı, iyi anlaşacağı bir eş bulabilirler.

alinti

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
eş seçerken kılı kırk yaran burçlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kırk uçurma ve kırk çıkarma töreni PySSyCaT Örf ve Adetler 0 30 Ağustos 2016 01:53
Yaran PySSyCaT Osmanlı Türkçesi Sözlüğü 0 05 Ekim 2014 23:33
Yüzü Güzele Kırk Günde Doyulur; Huyu Güzele Kırk Yılda Doyulmaz PySSyCaT Atasözleri ve Deyimler 0 30 Eylül 2014 21:56
Aşk külü YapraK Resimli Şiirler 0 20 Haziran 2012 12:59
Baş yaran izdivaç aXiPrenS Haber Arşivi 0 20 Şubat 2010 13:09