IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2018, 16:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcuna Göre Kendini Yenilemek İçin Ne Yapmalısın?




Koç - Bencilliğinden Arın

Ne kadar canlı, cesur, coşkulu ve hareketli olduğun herkes tarafından biliniyor, artık bunu söylemeye gerek yok. Evet, bunlar sayesinde fazlasıyla pozitif biri olduğunu düşünüyorsun, ancak aceleci, hırslı, rekabeti seven ve zaman zaman bencil olabilen karakterin bazen seni negatif enerjiyle doldurabiliyor. O halde gerginlik ve stresten tamamen arınmaya ne dersin? Meditasyona başlayarak ruhunu dinlendirebilir, tüm kötü enerjileri arkanda bırakarak kendini yenileyebilirsin!

Boğa – Değişime Açık Ol

Nerede bir yeşillik, çayır çimen, kuş cıvıltıları, bol oksijen, sen orada! Ama iş keyif ve lükse geldi mi ya doğa ikinci planda kalıyor ya da ikisini bir şekilde birleştirmeye çalışıyorsun ama çok tatmin edici bir deneyim yaşayamıyorsun. Var mısın bu yaz bir değişiklik yapmaya? İnternette iyice araştır bakalım hem keyif alabileceğin hem de doğayla iç içe olabileceğin bir kamp alanı nerede var? Hem bu şekilde sürekli ertelediğin işlerin için kendinde güç bulabileceksin!

İkizler – Sıkılmayı İkinci Plana At

Meraklı, entelektüel ve öğrenmeye açık yapın sayesinde ne kadar çok kişiyi kendine hayran bırakıyorsun biliyor musun? Ama şu her şeyden çok çabuk sıkılan tarafın yok mu! Onun yüzünden ne kadar çok kursu yarıda bıraktın bir hatırla. Madem kendini yenilemek istiyorsun, o zaman ne kadar zorlanırsan zorlan, sıkılmanı bir kenara bırakıp uzun süredir öğrenmek istediğin yabancı dile odaklan. Emin ol bilginin ne kadar heyecan verici olduğunu yeniden keşfedecek, karşında yepyeni bir sen göreceksin!

Yengeç – Hassaslığını Dizginle

Su grubunun narin burçlarından biri olarak duygusal, merhametli ve duyarlı bir karaktere sahipsin. Herkesin imdadına yetişmeye çalışıyor adeta bir yardımsever melek oluyorsun. Fakat öyle alıngan, öyle hassasın ki çevrendeki çoğu insan seni kırmamak için, iletişim kurarken kelimeleri seçmekte zorlanıyor. 🙁 Hani şu hep hayallerini süsleyen koskocaman bir masada sevdiğin tüm insanlara yemek yapma fikrin vardı ya, onu gerçekleştirmeye ne dersin? En yakınlarını çağırarak onlara güzel bir ziyafet yaşatabilir, onlardan övgü dolu sözler duyarak hassaslığını biraz da olsa azaltabilirsin!

Aslan – “Hep Ben” Deme

Ortamların sıcak, samimi, içten, cana yakın, neşeli, mutlu ve eğlenceli insanı! Yaşama sevincin çok yüksek, hayat dolu ve dikkat çekicisin, ama olduğun ortamda “hep ben” demekten hiç vazgeçmiyor, arkadaşlarının sıkıntılarını unutabiliyorsun! Öyle zamanlar oluyor ki moralleri dipte olan en yakın arkadaşlarını eğlence odaklı gözlerinle bazen göremiyorsun. Madem yenilenmek istiyorsun, o halde topla sizin eve kankitolarını, kızlar gecesi düzenle! Ama kendine söz ver, o akşam sadece onlar konuşacak, sen dinleyeceksin. Üstelik bu şekilde otorite sende olacağı için lider ruhunu da besleyebilirsin!

Başak – Akışına Bırak

Detaycı oluşun sayesinde mükemmeli arıyor, tedbirli davranarak başarıyı elde ediyor olabilirsin ancak bir bilsen şu detayların arasında nasıl da kayboluyor, ruhunu yoruyorsun! İki kere hapşırsan hemen “Ay acaba hasta mı oluyorum” triplerine giriyor, sadece ruhunu değil zihnini de yoruyorsun. Silkelen ve kendine gel, yenilenme zamanı! Tüm hafta sonunu arkadaşlarına ayırdığında ya da ailenle gideceğin tatilde, kısacası program ne olursa olsun detayları boş ver ve akışına bırakarak hayatı olduğu kabul et!

Terazi – Herkesi Sevmekten Vazgeç

Hey sosyal kelebek! Çevren o kadar geniş ki, “bu kadar çok insanın hepsini sevmek zorunda mıyım” diye hiç durup düşünüyor musun? Biz söyleyelim, değilsin! Ama herkes seni sevsin istediğin için çoğu zaman kendi görüşlerinden bile vazgeçiyorsun. Madem yenilenmek istiyorsun, o halde gerçeklerle yüzleşme zamanı! Şu aylardır aramadığın, ama o aradığında dünyanın en minnoş insanıymışçasına konuştuğun arkadaşın var ya, işte artık ondan vazgeçmen gerek! Üstelik onunla ilgili tüm düşüncelerini de ona söylemelisin!

Akrep – Güven Problemini Aş

En yakın arkadaşın bile olsa, tatile çıkarken ona bir türlü güvenemiyor, bir şeyler ters giderse diye bütün yıl doldurduğun kafanı boşaltmak için yalnız seyahat etmeyi tercih ediyorsun. Ama şunu unutuyorsun ki en yakın arkadaşın seni çok iyi tanıyor! Ne kadar araştırmacı olduğunu, nelerden keyif aldığını ve nelere tutkuyla bağlandığını çok iyi biliyor. Arkadaşınla aranızdaki bağı kuvvetlendirmek ve güven problemini çözmek için bu yaz tatilini bırak o planlasın. Zaten senin istemeyeceğin bir program yapmayacak!

Yay – Hatalarınla Yüzleş

Seyahate ve özgürlüğe düşkün karakterin sayesinde birçok kişinin imrendiği hayatı yaşıyor, farklı kültürlere, felsefelere ve dinlere merakın ile kendinden dolu dolu bahsettiriyorsun. Samimisin evet, ama bazen verdiğin sözleri unutuyor, sana söylendiğinde de genelde kabul etmiyorsun. Çünkü hatalarının yüzüne vurulmasından hoşlanmıyorsun. Bu çoğu zaman insanların senden uzaklaşmasına sebep oluyor! Yenilenmek istiyorsan hatalarınla yüzleşmeli, onlardan ders çıkarmalı ve insanlarla bağlarını kuvvetlendirmelisin!

Oğlak – Hırsını Dengele

Senin kadar çalışkan, disiplinli, planlı, profesyonel ve azimli bir burç daha yok! Ama tüm bunların yanında biraz fazla hırslı ve kuralcı bir karaktere sahipsin. Bu da hayatının çoğu zamanını çalışarak geçirmene ve güzellikleri kaçırmana sebep oluyor. Haydi gel kendini yenile, şu hırsından biraz da olsa uzaklaş! Bunun için gönüllü olarak yardım kuruluşlarında çalışabilirsin. Hatta sporla ilgilenebilir, yardım koşularına katılarak ihtiyacı olan insanlara fayda sağlayabilirsin!

Kova – Beklentilerin İçin Harekete Geç

Açık fikirli, açık sözlü, yenilikçi bir karakterin var ve her ne olursa olsun mutlaka bildiğini okuyorsun. Aykırı davranmak resmen hoşuna gidiyor, uzak ve ruhsal açıdan erişilmesi güç bir kişi profili çizmekten keyif alıyorsun. Ama iş beklentilere gelince, çoğu zaman bir şeyin kendiliğinden oluşmasını bekliyor, girişimde bulunmak yerine sızlanıp duruyorsun! Şimdi kendi kendine söz ver; yenilenmek istiyorsan beklentilerini karşılamak için harekete geçmelisin! Üstelik bu beklentilerin için alternatif çözümler üretebildiğini gördükçe motive olacaksın!

Balık – Kendinden Kuşku Duyma

Kendinden kuşku duymaktan vazgeçme ve uzun süredir hayalini kurduğun girişim fikrini hayata geçirme zamanı! Harekete geçmek için başkalarını bekliyor olabilirsin, ancak bu sırada zaman kaybedip belki de hayatının fırsatını kaçırıyorsun. Bu bir sanat stüdyosu, Youtube kanalı ya da görsel sanatlarla ilgili herhangi bir şey olabilir! Yaratıcı yönün çok kuvvetli, dalgın ve akışta sürüklenen haline bir dur diyerek kendini yenilemelisin! Emin ol uzun süredir hayalini kurduğun bu fikri gerçekleştirince inanılmaz tatmin olacaksın!

askmoyra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcuna göre kendini yenilemek için ne yapmalısın?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onu burcuna göre tavla. Düş Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 25 Şubat 2015 23:45
Burcuna Göre Gelinliğini Seç Hesna Burçlar, Fallar ve Kehanetler 6 15 Temmuz 2010 20:57