IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Temmuz 2018, 15:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tatlı Dilin Deliğinden Çıkaramayacağı 4 Burç




Dediğim Dedik Kovalar!

Standart bir Kova ile karşı karşıysan eğer orada bir duracaksın! Düşündüklerini, söylemek istediklerini belki de kendine saklayacaksın. Neden mi? Çünkü karşında hayata geliş amacı muhalefet yapmak olan, sözünü sakınmadan düşüncelerini ortaya koyan, doğru ya da yanlış bütün fikirlerinin arkasında duran bir Kova var! İster karşılıksız çek ver ister cümlelerinin gücünü göster, dediğim dedik Kovalar yine de her şeyin en doğrusunu bilirler!

Bildiğini Okuyan Koçlar!

Gardın yanındadır umarım. Tartışmaya girdiğin insanın Koç burcu olduğunu bildiğini varsayalım! İyice düşündüysen yaşayacaklarına hazır mısın? Önce tarafını belli ettin, inatçı Koç’u kendi tarafına çekmeye ant içtin. Sözcükleri önüne balla servis ettin, yetmeyince bir kaşık da ağzına çalıverdin. Fakat atladığın bir şey var, çok yanlış bir burcu seçtin! Karşındaki zaten rekabete dünden hazır! Söylediğin her şey kat kat fazlasıyla sana geri dönecek, elindeki bal kavanozunu en sonunda kafandan aşağıya boca edecek!

Otoriter Aslanlar!

Her şeyden önce, sen kim koca bir Aslan’ı ikna etmek kim? Onun canı isterse zaten ikna olur? Bu nasıl bir kendine güven? Fakat yine de cesaretinden dolayı tebrik eder, arkana bile bakmadan kaçmanı şiddetle tavsiye ederim! Yoksa tek kelime bile etmeden, yılanı deliğinden çıkarmayı denerken, egoist Aslan’ın sözlerinin altında kalacağını üzülerek bildirmek isterim!

Taviz Vermeyen Akrepler!

El mi yaman bey mi yapan? Bu sözü söyleyen kişi Akrep burcunu unuttu sanırım. Hadi o unuttu, peki ya sen? Hiç mi korkmadın yanına yaklaşırken? Kıskaçlarını ensene geçirmesinden? Tamam, belki ara bulmaya çalışıyor, önünde barış güvercinleri uçuruyor, hatta bir de zeytin dalı uzatıyorsun fakat küçük bir detayı unutuyorsun. Karşındaki insan, uzlaşma niyetinde değil, tam aksine krizden beslenen tehlikeli bir potansiyel katil!

alinti

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
tatlı dilin deliğinden çıkaramayacağı 4 burç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır atasözünün anlamı Violent Atasözleri ve Deyimler 0 13 Haziran 2013 20:40