IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ağustos 2018, 12:03   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burç uyumu




Burç uyumu, gezegenler, ay ve güneşin etkili ile kişiler arasında oluşan uyum anlamında kullanılmaktadır. Etrafınıza baktığınızda anlaştığınız kişilerin belli burçlarda kişiler olduğunu görmeniz birer tesadüf değildir.

Burç Uyumu Gerçek Mi?

Pek çok kişi burç uyumunu birer batıl inanç olarak görüp, burçlara ve astrolojiye inanmadığını söyleyebilir. Ancak astroloji gök cisimlerinin çekimi nedeni ile insanlarda oluşan enerjilerle bağlantılıdır. Tamamen bilimsel açıklamaları bulunuyor. Ancak yalnızca ay burcuna bakarak kişiler arasında burç uyumu olup olmadığını anlamak son derece sığ bir düşünce olacaktır.

Burç Uyumu Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Genel bir burç uyumu hesaplaması için, sizin ve karşınızdaki kişinin ay burçları ve yükselen burçlarını incelemek yeterli olacaktır. Kimi zaman normal burçlar uyumlu olmasa dahi yükselen burçlar arasındaki uyum, kişilerin arasında güzel bir ilişki ve çekim olmasını sağlayabilir. Daha detaylı inceleme için doğum haritanızı çıkarttırmak ve karşınızdaki kişi ile uyumunuzu inceletmek gerekmektedir.

Burç Uyumunun İlişkilerdeki Önemi

Burç uyumu, her türlü ilişki için doğrudan etkilidir. Kısa bir süre önce tanıdığınız kişiyi yıllardır tanıyor gibi hissetmeniz de astrolojinin etkisidir öğretmeninizle bir türlü enerjinizin tutmaması da. Eğitim, iş, aile ve aşk ilişkilerinde burç uyumunun önemi büyüktür ve karşınızdaki kişileri ne kadar seviyor olsanız da burçlarınızın uyumsuz olması nedeni ile bir türlü anlaşamıyor olabilirsiniz.

Burç Uyumu Dostlukları Etkiler Mi?

Burç uyumu, dostluk ilişkileri için önemlidir. Çoğu zaman aynı burca mensup kişilerin anlaşamayıp çatışma yaşamalarının nedeni de budur. Siz çok konuşan bir kişiyseniz, dostunuzun daha az konuşup dinlemeyi tercih etmesi uyumun kaynağı olabilir. Burçların kişiler üzerindeki etkilerini inceleyerek doğru bir arkadaşlık kurup kurmadığınızı anlayabilirsiniz.

Burç Uyumu Kadın Erkek İlişkilerinde Ne Kadar Önemli?

Burç uyumu kadın erkek ilişkilerinin başlaması, güzel bir şekilde yürümesi ve bitmesi açısından direkt olarak etkilidir. Kıskançlık, sadakat ve sosyallik burcunuzun özelliği olabilir. Siz, aktif bir hayat yaşamak isterken partnerinizin içine dönük olması ilişkinizin yolunda gitmemesine neden olabilir. Bu nedenle bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişinin burcu ve yükselen burcunu öğrenip, özelliklerini inceleyebilirsiniz. Eğer sizin için sıkıntı oluşturacak özelliklere sahipse ilişkiye başlayıp başlamama kararınızı gözden geçirmenizde fayda bulunur.

Burç Uyumu Evlilik İçin Göz Önünde Bulundurulmalı mı?

Evliliklerde, sevgi ve aşkın önemi büyüktür. Ancak tek başına mutlu bir evliliğin devam etmesine yetmemektedir. Aynı evde yaşayan çiftlerin, ortak noktalarda buluşması çok daha önemli olur. Evleneceğiniz kişi ile burç uyumunuz yoksa, sık sık çatışmalar yaşayabilirsiniz. Bu durum, kimi zaman çalkantılı bir ilişki ile yaşamanızı geçirmenize neden olurken kimi zaman da boşanma ile sonlanır. Evlilik öncesinde burç uyumunu detaylı olarak incelemek için doğum haritanızı inceletmek ve yaşanabilecek olan sorunları önceden göz önünde bulundurmak faydanıza olacaktır.

En İyi Anlaşan Burçlar

En iyi anlaşan burçlara sahip kişiler, her zaman en iyi anlaşır anlamına gelmez. Kimi zaman yükselen burcunuz karşınızdaki kişiye zıttır ve yükselen burcunuz kişiliğinizi daha çok etkiliyorsa problemler yaşayabilirsiniz. İstisnalar olmakla beraber, genel olarak aynı elemente dahil olan burçların birbirleri ile daha iyi anlaştığı söylenebilir. Örneğin; Koç burcu ateş burcudur ve ateş burçlarından olan yay ve aslan ile son derece iyi anlaşır. Toprak burcuna mensup olan oğlaklar, boğa ve başaklarla iyi anlaşır. Bu durum, aynı element burçlarının birbirlerini tamamlamalarına ve dolaylı olarak da birbirleri ile başarılı ilişkiler kurmalarına neden olur. Siz de en iyi anlaştığınız burçları bulmak için burcunuz ve yükseleninizin tamamlayıcı burçlarını öğrenebilirsiniz.






alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, burç uyumu, en iyi anlaşan burçlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koç & Boğa Aşk Uyumu Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Temmuz 2018 14:15
Ten Uyumu Nedir? Burce Nedir? 0 17 Ocak 2016 18:04
Kan grubu uyumu Sır Sağlık Köşesi 0 22 Ağustos 2013 19:35
Sevgilinizle Yüzde Kaç Uyumlusunuz? (Burç uyumu) Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 23 Kasım 2010 03:04