IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2018, 15:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Nasıl Bir Arkadaşa İhtiyacın Olduğun Burcunda Saklı!




Koç

Güçlü bir kişiliğe sahip olan Koç, arkadaşlık ilişkilerinde baskın olmayı sever ve bol bol eğlence arar. Seninle birlikte oradan oraya koşuşturacak, konuşmayı seven ve hayatının her anında aktif olan bir dost tam da aradığın cinsten! Bir hata yaptığında, etrafında kimseyi göremediğinde bir anda var olacak, gözleri deli deli bakacak dostun dediğin!

Boğa

Güvenilir sağduyulu, sahiplenici Boğa’nın her zaman için bir sürü dostu vardır etrafında. Harika bir dinleyici olduğun için sohbeti devam ettirebilecek, yanında rahat hissederek kendini koy verebileceğin ve kararlı biri ömrünün sonuna kadar dostun olabilir! Sıkıntılı anlarınızda sen onu neşelendirecek, o da seni destekleyecek, böylelikle muhteşem bir ikili olacaksınız!

İkizler

Senin için yabancı biri demek henüz tanışmadığın bir arkadaş demek! Hiç kimseyle konuşmakta sorun görmüyorsun ve yeni tanıştığın insanlarla bile saatlerce sohbet edebilirsin! Bir orada bir burada şeklinde sürekli gezen, cıvıl cıvıl, hayat dolu ve ilginç şeylere sürekli kafayı takan biri tam da senin dostun olabilecek bir kişi! En iyi arkadaşın, gerçekten dostum dediğin kişi ise ömrünün sonuna kadar etrafında olur!

Yengeç

Kabul edelim, sen biraz karmaşık birisin! Fazlasıyla hassassın ve duyguların çabuk değişebiliyor. Çoğu zaman duygularını içine attığın için dostun diyeceğin kişi senin üzüntünü bir bakışından anlamalı ve iyileşmen için elinden gelenin en iyisini yapmalı! Konuşacak birine ihtiyacın olduğunda senin duygu dalgalanmalarından sıkılmamalı, gerektiğinde bir mendili paylaşmalı! Sana bol bol sevgi göstermeli, empati kurmalı ve senin deşarj olmanı sağlamalı!

Aslan

Zodyak’ın lideri olarak enerjin, heyecanın, hayat enerjin asla bitmiyor! Haklı olarak dostunun da sana ayak uydurmasını bekliyorsun. Seninle partiden partiye koşacak, seni bol bol iltifatlara boğacak, hem enerjisiyle hem de tüm zihniyle yanında olacak bir dost ile ikinizin de sırtı yere gelmez! Seninle sıcacık bir arkadaşlık kuracak kişinin tıpkı senin gibi koca kalpli ve yüce gönüllü olmasını istiyorsun. Böylelikle yüreklerinizi birbirinize sonsuza kadar açabilecek ve harika bir ilişki elde edeceksiniz.

Başak

Uzun süreli dostluklar tam senlik! “Bugün iyi olalım, yarın birbirimizi tanımayalım.” diyenleri hayatın boyunca anlamayacaksın. Kimselere güvenmediğin için hayatın tüm yükünü sen sırtlanıyor ama bir yandan da sorumluluklarını hafifletecek bir dosta ihtiyaç duyuyorsun. Senin için dostluk demek ya hep ya hiç demek! Çok güçlü bir karaktere sahip olman sayesinde fazlasıyla güvenilir ve harika bir dinleyicisin, dostundan ise tek bir şey bekliyorsun: Ne olursa olsun senin yanında durmasını!

Terazi

Hey sosyal kelebek! Geniş arkadaş gruplarına ve eğlenceli hayata bayılıyorsun. Konuşmak senin için terapi demek, hemen hemen her şey hakkında sohbet edebilirsin. Senin kadar zarif ve güzel birinin de dostu tıpkı kendine benzemeli! Çevren çok geniş, arkadaşların saymakla bitmez, ama iş dosta geldi mi, işte onların gerçekten sayılı olması gerektiğine inanıyorsun! Sakin, sevecen, huzur dolu biri ile istediğin her ortama girmeli, sohbet etmekten hiç sıkılmamalısın.

Akrep

Gerçek ve sadık bir dost olan Akrep’in dilinin kemiği yok! Acımasız dediysek dürüst ve alçak gönüllü olduğunu da unutmayalım. En az onun olduğu kadar karşısındaki insanın da ona karşı dürüst ve sırdaş olmasını ister. Çünkü biliyorsun ki sana bir kere yalan söyleyenin tekrar etme olasılığı çok yüksek! Ayrıca gözün kapalı güvenmek, senin uğruna dünyayı ters çevirebilecek bir dost istiyorsun.

Yay

Açık fikirli, coşkulu, şakacı ve mizah anlayışı fazlasıyla gelişmiş olan Yay, yakın arkadaş grubuyla birlikteyken kendini fazlasıyla iyi hisseder! “Dostlarım bir yana dünya bir yana” diyor, verdiğin sadakati aynen geri almak ve onlar tarafından bol bol takdir edilmek istiyorsun. Bir de istiyorsun ki her türlü heyecana açık, bünyesinde kapris ve trip barındırmayan insanlar olsunlar. Yani enerjisi her zaman full, şen şakrak!

Oğlak

Güvenilir ve sadık dost olan Oğlak, tıpkı kendi gibi olgun, duruşundan bile aklı başında biri olduğu anlaşılan dostlar ister. Hayatta küçük şeylerden zevk alabiliyorsun ve çaktırmasan da fazlasıyla duygusal bir yapıya sahipsin. Kendin gibi her zaman bir yardım eli olarak uzanabilecek, yanındayken seni evinde gibi hissettirecek, açıkça fikirlerini paylaşmaktan çekinmeyecek bir dost hayatının en değerli varlıklarından biri olacak!

Kova


Sana soğuk falan diyorlar, ama sen aslında soğuk falan değilsin, özgür ruhundan dolayı biraz mesafelisin o kadar! Çevrendeki insanlara ısındığında inanılmaz sıcak ve sevecen oluyorsun. Senden mükemmel dost olur açıkçası, sezgilerin çok kuvvetli ve bu sayede çok sağlam ilişkiler kuruyorsun. Dostun olarak görebileceğin insanların biraz deli, biraz da marjinal olmasını bekliyorsun. Diğer insanların sıkıldığı konular hakkında saatlerce konuşabileceğin, dünya yansa sana haksızlık yapmayacak insanlar istiyorsun etrafında!

Balık


Fazlasıyla cana yakın olan Balık, arkadaşlarıyla sadece günlük dertlerini değil, aklına gelebilecek her konuyu konuşmak ister! Şefkatiyle tüm dostlarına sarılır, sıcacık bir kalp sunar ve karşılığında da karşılıklı olarak imdada koşmak ister. Tabii istediğin bir şey var, seni yargısız bir şekilde kabul edecek, hayat boyu seninle dostluk yapacak bir arkadaş. Bulduğun zaman mükemmel dostluk kuracağınız kesin!

Askmoyra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burçlar ve arkadaşlık, ilişkiler, nasıl bir arkadaşa ihtiyacın olduğun burcunda saklı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Zaafları Burcunda Saklı! PySSyCaT Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 28 Nisan 2017 20:30
İhtiyacın olan hangisi? Kaş kalemi, farı veya maskarası AngeL Makyajın Püf Noktaları 0 06 Aralık 2015 01:56
Saklı Şehrin Saklı Kahramanlarıydık – Özlem AYRAL Vesaire Şairler ve Şiirleri 0 18 Aralık 2014 09:33