IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ekim 2018, 22:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcunuza göre hangi Ufak Tefek Cinayetler karakterisiniz?




Koç:

Koç burcu maço bir yapıya sahiptir. Ataerkil kuralları benimsemeye ve uygulamaya çok meyillidir. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde güzel karısını aldatan ama karısı ondan ayrılmaya karar verip başka bir erkekle flört ettiğinde ise asla bu duruma katlanamayan Mehmet tam bir Koç burcu desek yanlış olmaz. “Hem karnım doysun hem pastam dursun” kendisinin hayat mottosu haline gelmiştir.


Boğa:

Değerli şeyleri seven, her şeyin en güzeline sahip olmak isteyen Boğa, bir nevi statü ve güce de düşkündür. Yükselmenin her zaman bir yolunu bulur ve hayatına girenlerde onlara sürekli bir şeyler hediye etme isteği uyandırırlar. Burcu da hayatına giren erkekleri tam da bir Boğa burcunun yapacağı gibi stratejik seçmiştir. Bu nedenle Burcu için Boğa burcudur diyebiliriz.

İkizler:

Zeki, konuşkan ve kararsız İkizler burcu tam bir sosyal kelebektir. Bu ilişkilerini işe dönüştürmek konusunda da çok başarılıdır. Ünlü bir portföy yönetici olan Serhan Aksak, hem hayatındaki insanlara yakın ama aynı zamanda mesafeli davranarak yansıttığı kararsızlığı hem de işindeki başarısı ve insan ilişkilerini yönetebilmesi açısından İkizler burcudur diyebiliriz.

Yengeç:

Zodyak kuşağının anaç karakteri olarak anılsa da damarına basılınca son derece tehlikeli biri haline gelebilir Yengeçler. Öyle ki FBI’ın en tehlikeli burçlar listesinde bir numaradırlar. Oya da ailesine düşkün bir karakterdir ancak arkadaşları yüzünden aile kurması çok küçük yaşta engellendiğinden intikam duygusuyla geri gelmiştir. Ahlak anlayışı geleneksel bir yapıya sahip olduğundan da içinde bulunduğu durum onu çok üzmüş ve yıpratmıştır.

Aslan:

Ormanların kralı Aslan doğuştan doğal bir lider olsa da eğer etrafında ondan daha güçlüsü varsa kaybedeceği savaşa girmez. Fakat harika bir yancı olabilir. Pelin eline güç geçtiğinde o gücü kullanışı ile ve güzelliği giyimi ile Aslan burcu için harika bir örnek.

Başak:

Doktor Elif son derece analitik ve detaycı bir karakter. Başak burcunun pasif agresif karakterini tam anlamıyla yansıttığını ve en değer verdiği şeyler elinden alındığında neler yapabileceğini gözlerinin kararlılığından görebiliriz.

Terazi:

Dışadönük, eğlenceli, vurdumduymaz görünmesine rağmen aslında içten içe her şeyi planlayıp öyle yaşadığını bildiğimiz Terazi burcu diziye yeni katılan Emre karakteri ile özdeşleşir. Bildiklerini stratejik olarak saklayan, işine gelen kişiyle yakınlaşıp işi bittiğinde uzaklaşan bir karakter Emre. Bu tavrı da tam olarak Terazi burcunu yansıtıyor.

Akrep:

Tutku, dişilik ve zehir akreplerin en büyük üç özelliğidir. Salt kötü değillerdir ama konumlarını korumak için her türlü kötülüğü göze alabilirler. Eğer bu dizide bir Qkrep burcu varsa o da kesinlikle Merve Aksak’tır. İçten pazarlıklı, manipülatif ve tehlikeli olmaya meyillidir.

Yay:

Özgür ruhu, eğlenceli, kolay kolay ciddiye almayan bir yapısı olan Yay burcunun dizideki karşılığı Taytay’dır. Hem her göründüğü sahnede bizleri güldürmeyi başarır hem de tek düze çalışmaktan hoşlanmayan, zincirleri kırmayı seven bir yapıya sahiptir.

Oğlak:

Geleneksel aile yapısını benimseyen bir yapıya sahiptir Oğlak burçları. Bunun yanında eğer çalışıyorlarsa işlerine işkoliklik seviyesinde bağlı olurlar. Burdan baktığımızda Mehmet’ten ayrılmadan önce geleneksel aile yapısını benimsemiş bir ev hanımı olan Arzu çalışmaya başladıktan sonra da iş kolik olmuş, sürekli işinden bahsetmeye başlamıştır. Arzu tam bir Oğlak’tır.

Kova:

Asi ve haksızlığa uğramaya dayanamayan, entelektüel birikimi yüksek burçlardır Kovalar. Genellikle etraflarında şiirler okuyarak gezerler. Bu nedenle Kova burcunu en iyi yansıtan karakter Edip’tir.

Balık:

Çok duygusal, aşık oldu mu gözü başka bir şey görmeyen ama bir o kadar da soğuk soğuk yemeyi sevdiği intikamlarla meşhur olan Balık burcunu dizide Kerim Adil Sağlam’da görüyoruz. Merve’ye olan aşkı gözünü kör etmiş, intikam duygusu ise içini cayır cayır yakıyor.


hthayat

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcunuza göre hangi ufak tefek cinayetler karakterisiniz?


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Reyting sonuçları belli oldu! 25 Eylül’de Ufak Tefek Cinayetler mi, Eşkıya mı reytinglerde lider? oMeN Televizyon Dünyası 0 26 Eylül 2018 11:27
Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Yaralı Ruhlar Bahçesi Şarkısı PauL Dizi ve Film Müzikleri 0 18 Ocak 2018 18:36
Burcunuza Göre Hangi Eşyasınız? Ay Burçlar, Fallar ve Kehanetler 14 13 Şubat 2012 11:31