IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ekim 2018, 00:28   #1
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aslan Burcu - Kova Burcu Yorumları




Aslan Burcu kadını ve Kova burcu erkeği ilişkisi için astrolojik açıdan %50 ihtimalle olacak ya da olmayacak diyebiliriz.

Burcyorumcusu.com yorumcuları, Aslan Burcu burcu kadını ve Kova burcu erkeği uyumunu şu şekilde yorumlamıştır.

Kova burcu insanları isyankardır, toplumun alıştığı kuralları sorgular ve zorlar. Eskimiş, zamana uymayan alışkanlıkları sarsar, yok eder ve yeniler. Sizi tutucu olmakla, toplumdaki yerinizi bozmamak için taviz vermekle suçlayacaktır. Aslan herkese hükmedebilir, ancak söz konusu bir kova olduğunda, işler sandığı kadar da kolay yürümeyecektir. Özgürlüğüne düşkün ve bekar olmaktan oldukça mutlu mesut olan kovayı tavlamak, aslan için çok da kolay olmayacaktır. Ancak aslanın kendine gösterdiği özen, lükse olan merakı ve tutkuları kovanın başını döndürebilir. Özellikle aslan kadınları, güzel giyinmeye, güzel kokmaya ve güzel konuşmaya çok önem verirler. Bu durum kova erkeklerinin dikkatini çekmek için yeter de artacaktır. Ayrıca aslanların tutkusu ve yataktaki inanılmaz performansı da kovaların gözünde onları vazgeçilmez kılıyor. Bir kova, ancak emin olduğu kişi ile evliliği düşünebilir. Evine bağlı ve sadık olan aslanla da evlenme fikri bir kovaya çok da mantıksız gelmeyecektir.

Ateş grubu olan Aslan, hava grubu olan kova ilişkisi ilginç ve ilginç olduğu kadar da çapraşık bir ilişki olabilir. Aslan ve Kova karşıt burçlardır. Bu yüzden aralarında büyük bir çekim vardır. Ancak böyle güçlü bir çekim aynı zamanda güçlü bir itime bir partner olabilir. Kova açısından da Aslan kendinden emin, enerjik ve hayata pozitif bakan tutumu ile son derece alımlı gözükür. Ancak her iki burç da beraberken kişisel çatışmalara girmeye eğilimlidirler. Zira Aslan ister istemez düşüncelerinin önemsenmesini ister ve dikkat merkezi olmayı arzular. Hatalı ya da eksik olsa da, beğenilmek önemlidir. Halbuki Kova gerçekleri söylemekte acele eden bir burçtur ve Aslanın aşırı havasını söndürebilir. Aslan ise Kovanın sert ve fazla tarafsız yapısını eleştirebilir ve onu sorumsuzlukla suçlayabilir.

Bu iki bağımsız karakterin birlikteliği, aşılması zor olan zorlukları aşabilirse, ilişki de zaman içinde rayına oturacaktır. En iyi anlaştığınız yer yatak odasıdır. Fiziksel olarak elektriksel yapısı ile Kova sizi çok heyecanlandıracaktır. Size ne zaman seni seviyorum diyeceğini hiç kestiremezsiniz. Bir çok sevgili bunu yatakta söylerken Kova bunu hamburgerini yerken ya da otobüste giderken söyleyebilir. Kovanın gözleri lazer ışını kadar etkilidir, size bir anlık bakışı içinize işleyebilir.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan, kova, uyumu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık