IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By gul_perisi

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Kasım 2018, 11:16   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
7 Kasım 2018'de Akrep Burcunda Yeniay




Kasım’ın ilk önemli gökyüzü olayı ayın 7’sinde gerçekleşiyor. Türkiye saati ile 19.01’de Akrep burcunda bir Yeniay meydana geliyor.

Yeniay haritasında İkizler burcu yükseliyor. Yükselen İkizlerin yöneticisi Merkür ise zararlı konumda olduğu Yay burcunda ve Kasım ayı içinde retro harekete başlıyor. Yeniay haritanın altıncı evinde yer alırken, Yeniayın yöneticisi Mars, 10. evde Kova burcunda konuşlanmış durumda ve Yeniaya kare yapıyor.

Bu durumda, bu Yeniay sürecinde günlük rutinler, sağlık konuları, iş hayatı, kariyer gibi konuların ön plana çıkacağını söylemek mümkün. Yükselen burcun karşısında yer alan Merkür, bizi ilişkiler ve ortaklıklar konusunda dikkatli olmamız için uyarıyor. Merkür’ün 10. evdeki Neptün’den aldığı kare açıyı da göz önünde bulundurarak uzun vadeli bir ilişkiye ya da ortaklığa başlamadan önce en az iki kere düşünmemiz yerinde olur. Bu dönemde süslü sözlere kanıp, hatalı adımlar atmamız çok mümkün.

Öte yandan, Yeniay ve Neptün arasındaki üçgen açı, kariyerle ilgili konularda büyük hayaller kurmamıza, yeni planlar yapmamıza neden olabilir. Ancak Neptün’ün kadersel etkisi yanında aldatıcı ve kafa karıştırıcı yönünü de dikkate almamız gerekiyor. Bu nedenle kariyer konusunda verilen sözleri ya da sunulan fırsatları dikkatlice incelememiz yararımıza olur. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da iş fırsatı, hiç de umduğumuz gibi çıkmayabilir. Adımlarımızı sağlam atmamız gerekiyor.

Yeniay ve Neptün açısı aynı zamanda sağlık sorunlarına da dikkat etmemiz gerektiğini bize hatırlatıyor. Yeniay Akrep burcunda gerçekleştiğinden bu sorunların özellikle üreme organlarında ortaya çıkması mümkün. Neptün’ün yanıltıcı etkisi yanlış teşhisler konulmasına ya da teşhis konulmasının gecikmesine sebep olabilir. Sağlık kontrollerimizi yaptırmayı ihmal etmemeliyiz.

Yeniay haritasında Akrep burcundaki yolculuğunu tamamlamak üzere olan ve 29 derecede yer alan Jüpiter, bize bu yeniay sürecinin nasıl geçeceği konusunda bir ipucu verebilir. Jüpiter’in Akrep’te olduğu son bir senemizi gözden geçirerek bu dönem hakkında bir fikir sahibi olabiliriz.

Genel olarak incelediğimizde, Yeniay genellikle yeni başlangıçları temsil etmesine rağmen bu Yeniay’da bir şeyleri sonlandırma temasının çok güçlü olduğunu görüyoruz. Sabit burçların en kritik derecesi olan 15 derecede meydana gelen Yeniay yoğun bir enerji yayıyor. Ancak yükselen burcun değişken İkizler olması, Neptün’ün etkisiyle şartların belirsizleşmesi ve bulanıklaşması, Yeniay’ın harekete geçmeyi temsil eden Mars’tan aldığı kare açı, elimizin ayağımızın bağlanabileceğine işaret ediyor. Özetle bu Yeniay için, çok şey yapmak istediğimiz, ancak koşulların bizi hareketsiz kalmaya zorlayacağı, bir duraklama dönemi diyebiliriz.

Akrep Yeniay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: Akrep Yeniayı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor ve bizi finansal konular hakkında uyarıyor. Yeniay’ın 12. evimizde yer alan Neptün’den aldığı açı bizim kontrolümüzde olmayan koşulların etkisinde kalabileceğimize işaret ediyor. Finansal konularda risk almaktan kaçınmalı, altından kalkamayacağımız borçlar almaktan ve kredi kullanmaktan kesinlikle uzak durmalıyız.

Boğa: Bu Yeniay döneminde odak noktamız ikili ilişkiler ve ortaklıklar. Sorun yaşadığımız bir ilişkimiz ya da ortaklığımız varsa, sonlandırmak için harekete geçmek isteyebilir ancak beklenmedik engeller, belirsizlikler ya da sorunlarla karşılaşabiliriz. Eğer ilişkimiz yoksa bu dönemde hayatımıza yeni biri girebilir ancak ilişkiye başlarken çok temkinli olmamızda yarar var.

İkizler: Akrep Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Sağlık konularında kolay kolay teşhis edilemeyen sorunlarla karşılaşmamız mümkün. Rutin kontrollerimizi aksatmadan yaptırmamızda fayda var. İş ve günlük hayatımızda sonlandırmak, nihayete kavuşturmak istediğimiz projelerde aksamalar ya da hayal kırıklıkları yaşanabilir. Akrabalarımız ya da iş arkadaşlarımız tarafından bize verilmiş sözler tutulmayabilir.

Yengeç: Akrep Yeniayı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Aşk ilişkilerimiz bu dönemde daha tutkulu ancak daha çalkantılı bir hal alabilir. Mevcut ilişkilerimizde yaşadığımız sorunları çözmek için harekete geçmek isteyebilir ancak engellerle karşılaşabiliriz. Yeni bir ilişkiye başlamamız mümkün ancak duygularımızla değil mantığımızla hareket etmemiz gerekiyor.

Aslan: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evimizle ilgili tadilat, dekorasyon gibi işlemler yapmak isteyebilir ancak beklenmedik aksiliklerle karşılaşabiliriz. Aile ve iş hayatımız arasındaki dengemizi sağlamakta zorlanabilir, maddi konulardaki sıkıntılar ve ortak kaynakların kullanılmasında yaşanan sorunlar sebebiyle aile bireyleriyle tartışmalar yaşayabiliriz.

Başak: Akrep Yeniayı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Bu dönemde, sevdiklerimiz ile karşı karşıya gelmemiz, aramızdaki sorunları ortaya dökmek istememiz mümkün. Ağzımızdan çıkan sözlere çok dikkat etmemizde yarar var. Uzun vadeli ilişki yaşadığımız kişiler ya da ortaklık ilişkisi içinde bulunduğumuz insanların bizi hayal kırıklığına uğratması mümkün.

Terazi: Akrep Yeniayı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Gelirimizi artırmak, yeni kazanç kapıları açmak için planlar yapıyor ve kendimize bu konuda güveniyor olabiliriz. Ancak temkini elden bırakmamakta ve rasyonel davranmakta yarar var. Sevdiğimiz kişiler için aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmalı, elimizdeki paranın kıymetini bilmeliyiz. Sağlık konularına da ekstra dikkat etmemiz gereken bir dönemdeyiz.

Akrep: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Kendimize yeni bir yol çizmek, yeni bir imaj yaratmak isteyebiliriz. İnsanları etkileme gücümüz artabilir. Aşk hayatımız daha tutkulu bir hal alabilir. Ancak, ilişkilerimizde karşımızdaki kişiye aşırı bağlanmaktan ya da yeni bir ilişki yaşıyorsak, mantığı elden bırakmaktan kaçınmalıyız. Kasım ayında geri harekete başlayacak Merkür de harcamalar konusunda temkinli olmamız konusunda bizi uyarıyor.

Yay: Akrep burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde, dış dünyadan soyutlanıp, kendi içimize dönmemiz ve kendimizle yüzleşmemiz mümkün. Aile ve ev hayatında yaşadığımız sorunlar ve hayal kırıklıkları, her şeyden uzaklaşmak istememize yol açabilir. Öte yandan, burcumuzda ilerlemeye başlayan Merkür, bizi içimizdekileri dökmeye de teşvik ediyor. Pişman olacağımız şeyler söylememeli, özellikle Merkür’ün geri hareket yapacağı dönemde hatalı kararlar almamak için temkinli olmalıyız.

Oğlak: Akrep burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. İçinde bulunduğumuz gruplarda insanları etkileme gücümüz artabilir. Geleceğimizle ilgili yeni bir dönem başlatmak isteyebilir, yeni planlar yapabiliriz. Ancak, yaptığımız planlarda detaylara dikkat etmemizde çok yarar var. Yolculuk, yeni girişimler, sözleşmeler gibi konularda aldatıcı koşullarla karşılaşabilir, sorunlar yaşayabiliriz.

Kova: Akrep’teki Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Uzun süredir beklediğimiz bir terfi ya da yeni bir iş değişikliği söz konusu olabilir. Ancak dikkatli olmalı, bize sunulan koşulları detaylıca incelemeliyiz. Yüksek beklentilerimiz karşılanmayabilir ve hayal kırıklığı yaşayabiliriz. Harcamalarımızda dikkatli olmakta, yeni yatırım girişimleri yapmaktan bir süre uzak durmakta büyük yarar var.

Balık: Akrep Yeniayı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni bir eğitim almak, yurt dışına çıkmak üzere planlar yapabiliriz. Ancak attığımız her adımı çok iyi planlamamız, temkinli hareket edip önümüze sürülen koşulları iyice gözden geçirmemiz gerekiyor. Retro hareket eden Venüs bizi maddi konular hakkında dikkatli olmamız için uyarıyor. Öte yandan bu süreçte 10. evimizde, yani kariyer evimizde hareket eden Merkür alacağımız iş tekliflerini iyice incelememizin, elimizdeki projelere dikkatli bir şekilde konsantre olmamızın yararımıza olacağını gösteriyor.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Kasım 2018, 11:23   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 7 Kasım 2018'de Akrep Burcunda Yeniay




akrep burcumu o
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 06 Kasım 2018, 19:56   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 7 Kasım 2018'de Akrep Burcunda Yeniay




pokimin (en poncik ark.im) burcu.bu akrepleri anlamak cok zor
hediye arayişlarina basladim bile. neyseki oğlak boga yukselenime pek negatif gelmiyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Çiceği ne almaliyim bu pokiye
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden! / Napolyon
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2018, 7 kasim, akrep burcu, akrep burcunda yeniay, astroloji, burclar, gokyuzu olaylari, kasim


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENİLİK ZAMANI - 28 Mart Koç Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Mart 2017 01:16
28 Ocak Kova Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Ocak 2017 08:57
29 Kasım Yay Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 23 Kasım 2016 16:08
Başak Burcunda Yeniay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Eylül 2012 21:35