IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2018, 17:57   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara Göre Öğretmenler Günü Hediye Önerileri




Öğretmenler herkesin yaşamının uzun bir bölümünde yer alır. Bireylerin kişiliklerinin ve davranışlarının şekillenmesinde önemli bir paya sahiptirler. Çevrenizde elbette çocuğunuzun eğitimcisi, kurs hocanız, yakın arkadaşınız, ya da ebeveynleriniz gibi çok sayıda öğretmen vardır. “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde onları hatırlayıp hediye sunmak isteyenleriniz mutlaka olacaktır.



Koç (Atkı)

Enerjisi yüksek ve aceleci bu insanlara işini görecek, pratik bir hediye seçin. Yeni trendlere uygun bir eşya alabilirsiniz. Sabırsız oldukları için armağanınızı hemen kullanmak isterler. O zaman mevsime uygun bir giysi olarak atkı ilgilerini çekecektir. Hediyenizi canlı tonlarda almanızı öneririz, pastel renklerden hoşlanmazlar. Dilerseniz atkının yanına aynı renkte veya takım olarak bir çift eldiven de ekleyebilirsiniz.


Boğa (Örtü)

Sanatsal eğilimleri olan bu burçlar kaliteli ve görsel yönü dikkat çekici eşyalardan etkilenirler. Uzun süre dayanacağını düşünerek iyi markalara yönelirler. Evlerinde zaman geçirmeyi seven Boğa burçlarına masa veya yatak örtüsü hediye edebilirsiniz. Kaliteli ürünler satan modern ev tekstili firmalarından çok sayıda alternatif bulabilirsiniz. Seçeceğiniz ürünün fazla abartılı detaylar içermemesine dikkat edin. Şık, zarif ve nitelikli kumaştan üretilmesi yeterlidir.


İkizler (Kitap)

Bilgi edinmeyi, okumayı çok seven bu burcun insanları yeni şeyler öğrenmeye bayılırlar. Ayrıca öğretmen oldukları da göz önünde bulundurulunca mesleklerinde kendilerini sürekli geliştirmeye çalıştıkları anlaşılır. İkizler burçları için kitap çok verimli bir hediye olacaktır. Roman, öykü veya şiir kitapları aklınıza gelmesin hemen. Daha çok bilim, tarih veya arkeoloji üzerine sıra dışı bilgiler içeren kaynak niteliğindeki kitaplara yönelin. İkizler burçları onların zevkiyle daha çok örtüşen bu kitapları bir defa okuyup bırakmak yerine sık sık inceleyeceklerdir.


Yengeç (Vazo)

Ev yaşamını yaşamının merkezine koyan bu burçlar için şirin bir dekorasyon aksesuarı uygun olur. Renkli ve sempatik ürünleri tercih eden Yengeç burçlarına çiçeklerini koyması için vazo alın. Vintage modellere bayılırlar. Dilerseniz yanına yapma çiçek de ekleyebilirsiniz. Hediyeniz en az Yengeç burcunun kendisi kadar hassas bir ürün olduğu için paketlenmesine çok dikkat edin ve köpük tarzı koruyucu kılıf içine sarın.


Aslan (Yüz Aynası)

Dikkat çekmekten hoşlanan ve bakımına özen gösteren Aslan burçları için havalı bir hediye almanızı öneririz. Evle ilgili detaylarla fazla ilgilenmeyen bu burcun insanları kendilerine daha fazla zaman ayırır. Gerek erkekleri gerekse kadınları kendilerine çok iyi bakar ve ayna karşısında uzun saatler geçirebilir. Gösterişli ve süslü eşyalardan hoşlanmalarını da dikkate alırsak şık çerçeveli bir yüz aynası tam Aslanlara göre bir hediyedir.


Başak (Havlu)

Hijyen takıntısı olan Başak burçları için temizlik ve bakım çok önemlidir. Evlerinde veya dışarda bakım ürünleri yanlarından ayırmazlar. Mesela havlu takımı veya bornoz onlar için ideal bir hediye olur. Genel giyim tarzlarını göz önünde bulundurup sık sık giydikleri renklerde bir havlu seti seçebilirsiniz. Eğer el/yüz havlusu alacaksanız beyaz veya krem rengi tavsiye ederiz. Saç havlusu için üzeri desenli alternatifleri tercih edebilirsiniz.


Terazi (Gömlek)

Dış görünümüne önem veren bu burçlar için en gözde hediye kılık kıyafet olabilir. Evlerinde veya okulda her zaman şık ve bakımlı görünmeye gayret ederler. Öğretmenlerin belli standartlarda giyindiğini göz önünde bulundurursanız onlara gömlek hediye edebilirsiniz. Erkek öğretmenler için beyaz veya mavi renkte sade bir model alın. Kadınlar içinse önünüzde daha fazla alternatif olacaktır. Üzerinde çiçekli desenler olan önü bağcıklı veya düğmeli ya da tül kumaştan gömlekler bulabilirsiniz.


Akrep (Parfüm)

Gizemli havalarıyla herkesin dikkatini çeken bu burcun insanları için karizmalarına yakışır bir hediye almaya ne dersiniz? Çekici Akreplere parfüm hediye edin mesela. Parfüm, Akreplerin okulda veya özel hayatlarında severek kullanacakları bir üründür. Öğretmenler Günü kış mevsimine denk geldiği için sezona uygun ürünleri tercih edin. Şekerli esanslar herkesin zevkine uymadığı için çiçek veya baharatlı ürünleri tavsiye ederiz. Parfümün kutusuna da dikkat edin. Bazen sunum hediyenin kendisinden daha dikkat çekici olabilir.


Yay (Termos)

Hareketli ve sosyal olan bu burç insanları meslekleri gereği ağır görünseler de içleri kıpır kıpırdır. İş dışında zamanlarını mümkün olduğunca hobilerine ayırır, evde uzun süre kalamazlar. Spor, doğa ve gezi aktivitelerine sık katılırlar. Dışarda bu kadar zaman geçirdikleri için yanlarında her zaman içecek bulundurmaları faydalı olur. İşte tam da bu yüzden termos bir Yay burcu öğretmeni için en kullanışlı hediye olabilir. Sıcağı-soğuğu muhafaza ederek iklime göre her mevsim kullanılabilen termosu sayesinde çayı, kahvesi, suyu her daim elinin altında durur.


Oğlak (Kalem Seti)

Fayda odaklı düşünen bu burç kullandığı ürünün fonksiyonunu önemser. Eşyalarını en verimli şekilde kullanır ve israftan hoşlanmazlar. Özel ve iş yaşamında disiplinli ve planlı çalışırlar. İleri teknolojili yerine geleneksel ürünleri tercih ederler. O halde Oğlak burcu öğretmenleri defter-kalem setinden memnun olacaktır. Not defterine kalemleriyle planlarını ve diğer önemli bilgileri not ederler. İsme özel hazırlanan bu setler Oğlak burçları için özel bir hediye niteliği taşır.


Kova (Powerbank)

Bu burcun insanları için hediyenin estetiği veya mali değeri ikinci plandadır. Onları için önemli olan zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun bir ürün olmasıdır. Klişe ve kullanışı pratik olmayan eşyaları önermiyoruz. Yenilikçi ve teknolojiye yatkın olan Kova burçlarına bir adet powerbank alabilirsiniz. İşlerini telefondan çok fazla yürüttükleri için şarjları çabuk tükenir. Powerbank cihazıyla prizi olmayan bir ortamda çabucak telefonlarını şarj edebilirler. Sadece telefonları değil tablet, mp3 player, fotoğraf makinesi gibi çok sayıda elektronik ürünü şarj edebilme fırsatı bulacak ve size minnettar kalacaklardır.


Balık (Süs Eşyası)

Evlerini yüksek hayal güçleri ve yaratıcılıkları ile dekore etmeyi seven bu burç insanları sıradan ürünlerden etkilenmezler. Yaratıcı, hayal gücünü yansıtan ve artistik eşyaları severler. Ayrıca eşyaların fonksiyonundan ziyade manevi nitelikleri ve yarattığı etki onlar için daha ön plandadır. O halde Balık burcu öğretmenlerine güzel bir süs eşyası hediye edin. Ürünleri internetten veya alışveriş merkezilerinden temin edebilirsiniz ancak klişe bir eşya olmamasına dikkat edin. Balıklar görsel zevkler konusunda mükemmeliyetçidir. Hediyenin fiyatından ziyade estetiğine, şıklığına daha fazla değer verirler.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2018, astroloji, burclar, hediye secimi, kasim, ogretmenler gunu, uygun hediye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgilinizin burcuna göre hediye önerileri Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Mayıs 2018 14:45
Burçlara Göre Anneler Günü Hediyeleri PySSyCaT Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 11 Mayıs 2017 23:08
Burçlara Göre Film Önerileri PySSyCaT Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 08 Ocak 2017 20:18
Burçlara göre parfüm önerileri AngeL Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 31 Ocak 2016 14:39
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Şubat 2010 11:34