IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Kasım 2018, 21:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
23 Kasım 2018'de İkizler Burcunda Dolunay!




Kasım ayı sona ermeden önce yine önemli bir gökyüzü hareketi ile karşı karşıyayız. 23 Kasım 2018’de saat 08.39’da İkizler burcunun 0 derecesinde bir dolunay gerçekleşiyor.

Dolunay anında, Mars, Jüpiter ve Ay arasında T kare adı verilen zorlu bir açı formasyonu oluşacak. Bu da dolunay sürecini oldukça zorlu atlatmamıza sebep olabilir.

Dolunay anında Yay burcunun yükselmesi, ayrıca yükselen burcun yöneticisi Jüpiter’in kontrolümüz dışında gerçekleşen olayları ve gözle görünmeyeni temsil eden 12. Evde yer alması, beklenmedik sürprizlere, önceden kestiremeyeceğimiz, kontrolümüz dışında gerçekleşebilecek olaylara işaret ediyor.

Duygu ve düşüncelerimiz arasında büyük bir çatışma yaşayabilir, zihinsel gerginliklerin kurbanı olabiliriz. Sağlığımız için de ekstra dikkatli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Spor ve egzersiz yapmaya başlayabiliriz ancak sakatlanmamıza yol açabilecek riskli hareketlerden kaçınmalıyız. Günlük ve iş yaşamımızda da küçük kazalar meydana gelebilir. Bu dönemde aceleci ve sabırsız davranmamak en iyisi olacaktır.

Öte yandan iletişim kurarken kendimize hâkim olmakta, abartılı jest ve davranışlardan da uzak durmakta yarar var. Yüksek egomuz, karşıt fikirlere karşı hoşgörülü olmamızı engelleyebilir. Elimizde olmadan başkalarının sırlarını ya da kendimiz hakkında öğrenilmesini istemediğimiz bir bilgiyi ağzımızdan kaçırabiliriz.

Spekülatif yatırım araçlarından ve şansa dayalı her türlü girişimden de kaçınmamız gereken bir dönemdeyiz. Harcamalarımız kontrolden çıkıp, zor durumlara düşmemize sebep olabilir. Bu nedenle müsriflik etmenin zamanı değildir.

Peki dolunay, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkiliyor olacak?

Sevgili Koç: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Sevdiklerinle fikir çatışmaları yaşayabilir, hoşgörülü olmakta zorlanabilirsin. Çatışmaların büyük tartışmalara dönmesine izin vermemeli, daha sonra pişman olacağın sözler sarf etmekten kaçınmalısın. Sosyal medyada da fikirlerini ateşli bir şekilde savunmandan dolayı başın belaya girebilir. Yeni projeler ya da sözleşmelere imza atmak için de uygun bir dönemde değilsin. İletişimle ilgili her türlü konuda sınırlarını bilmeli ve daha ketum olmaya çalışmalısın.

Sevgili Boğa: Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Temkinli hareket etmeye devam etmeli, ani heveslere kapılıp risk almamalısın. Borç almak, kredi kullanmak, lüks harcamalar yapmak için uygun bir dönem değil. Gelirini artırmak için spekülatif yatırım araçlarına yönelmek isteyebilirsin ancak kendini kontrol altında tutmaya çalışmalısın. Bu dönemi bütçeni organize etmek ve masraflarını kısmak için kullanmanda yarar var.

Sevgili İkizler: Burcunda gerçekleşen dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Dolunayın, zorlu bir açı formasyonu içinde gerçekleşmesi, kendini her zamankinden daha fazla stresli ve gergin hissetmene, sinirlerinin adeta bir yay gibi gerilmesine neden olabilir. Agresif davranışlarda bulunabilir, iddialı söylemler sarf edebilir, söylememen gereken sözleri söyleyebilirsin. Bu durum ilişkilerinde büyük sorunlara yol açabilir. Karşı tarafın hislerini de dikkate alarak davranmaya çalışmalısın.

Sevgili Yengeç: İkizler burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Yanlış anlaşılmalar ruhsal gerginlik yaratırken, endişe katsayın gitgide artabilir. Düşüncelerini bastırmak zorunda kaldığını hissedebilir ancak bazen kendine engel olamayarak saklamak istediklerini agresif bir şekilde ortaya dökebilirsin. Yaşadığın stres hem ruhsal hem de fiziksel olarak sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına neden olabilir. Gizli düşmanlara ve seni kandırmaya çalışan insanlara karşı çok dikkatli olman gereken bir dönemdesin.

Sevgili Aslan: İkizler dolunayı, seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaş gruplarında fikirlerini dile getiriş tarzın nedeniyle gerginlik yaşaman mümkün. Daha sakin ve hoşgörülü olmaya çalışmalısın. Öte yandan, hedeflerin ve planlarında bir revizyona gitmen gerekebilir. Bu dönemde Merkür retro hareketini devam ettirdiği için planlarında beklenmedik aksamalarla karşılaşabilir, iyice gerilebilirsin. Yeni bir projeye başlamak ya da sosyal çevrende değişiklikler yapmak için Merkür retrosunun etkilerinin geçeceği aralık ortasını beklemende fayda var.

Sevgili Başak: Dolunay, seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Eğer çalışıyorsan kariyerinle ilgili aksamalar seni strese sokabilir. Üstlerin, otorite figürleri ya da ailenle aranda sert sözler sarf edilebilir. Taviz vermez bir tutum izlemekten kaçınmalı, sevdiklerinle aranı bozacak polemiklere girmemelisin. Bu süreçte diplomatik ve uyumlu olmanda fayda var. Ayrıca, işinle ilgili risk almanın da zamanı değil. İş arayışı içindeysen ya da iş değiştirmek istiyorsan, Merkür retrosu etkilerinin sona ereceği aralık ortasını beklemelisin.

Sevgili Terazi: İkizler burcundaki dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Verdiğin kararları, dünya görüşünü, fikirlerini sorgulamaya başlayabilirsin. Çevrendeki insanlarla fikir alışverişi yapmak için uygun bir dönemdesin ancak abartıdan, fanatiklikten ve dediğim dedik olmaktan kaçınmalısın. Medya, eğitim, yurt dışı ile ilgili işlerde yeni bir şeye başlamaktan çok daha önce başladığın ancak yarım kalmış projelerin varsa bunları tamamlaman daha iyi olacaktır. Seyahat planların varsa da aralık sonuna ertelemende fayda var.

Sevgili Akrep: Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Miras, vergi, borç, kredi gibi konularda ekstra dikkatli davranman gereken bir süreçtesin. Bu dönemde ne borç almalı ne de borç vermelisin. Partnerinin ya da ortaklarının gelirlerindeki dalgalanmalar da bütçeni tutturmakta zorlanmana sebep olabilir. Risk almak, yeni ortaklık ilişkilerine girmek ya da yeni yatırımlar yapmak için kesinlikle uygun bir zaman değil. İkili ilişkilerde de düşünmeden sarf edilen sözlerin çok kırıcı olabileceğini unutmaman gerekiyor.

Sevgili Yay: Dolunay seni ilişkiler konusunda epeyce sarsıyor. Karşıt burcun İkizlerde oluşacak Dolunayın yöneticisi Merkür, burcunda retro yapıyor. Bu durumda hem romantik ilişkilerinde hem de işle ilgili ortaklıklarda her şeyi baştan gözden geçirmekte büyük fayda var. İlişkin yoksa, yeni bir aşka ya da ortaklığa adım atmak için aralık ortasını beklemelisin. Mevcut ilişkinle ilgili ise ani kararlar vermekten kesinlikle kaçınman gerekiyor. Yanlış anlaşılmalara çok açık bir dönemdesin. Herhangi bir hukuki süreci başlatmak ya da sonlandırmak için de retro döneminin bitmesini beklemek yararına olacak.

Sevgili Oğlak: Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İş yerinde yoğunluk ve angarya işlerle boğuşmak zorunda kalabilir, ruhsal ve fiziksel olarak yıpranma yaşayabilirsin. Eğer çalışıyorsan günlük ve iş yaşamın arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilir, bazı konularda boşa kürek çektiğini hissedebilirsin. Sağlık konularına çok dikkat etmen gereken bir dönemdesin. Kontrollerini mutlaka yaptırmalı, hayatın üzerine çok geldiğini düşündüğün anlarda kendini dinlendirmeye çalışmalısın.

Sevgili Kova: İkizler burcundaki Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. Eğer ilişkin yoksa, yeni bir aşka yelken açmak için retronun etkilerinin biteceği aralık ayı ortalarına kadar beklemelisin. Bir ilişkin varsa ve sorun yaşıyorsan, her şeyi eksileri ve artılarıyla iyice bir tartıp karar vermelisin. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle yaşanacak tartışmalar bu döneme damgasını vurabilir. Eğer bitmiş bir ilişkin varsa, bu süreçte yeniden başlamanız söz konusu olabilir. Ancak retroda gelen retroda gider sözünü kulağına küpe yapmanda fayda var.

Sevgili Balık: İkizler dolunayı, aile ve ev ile ilgili konularda gerilimli bir sürece gireceğine işaret ediyor. Aile bireyleriyle, eski ve çözülmemiş sorunlar nedeniyle tartışabilir, geriye dönüşü olmayan sözler söyleyebilirsin. Kendi fikirlerini savunurken, abartıdan ve fanatizmden uzak durmakta fayda var. Çalışıyorsan, iş stresini eve yansıtabilir ya da evdeki gerginliği işe yansıtıp, üstlerinle başını belaya sokabilirsin. Taşınmak, tadilat yapmak, gayrimenkul alım satımı yapmak için uygun bir dönemde değilsin. Retro döneminin bitmesini, yani aralık ayının ortalarını beklemelisin.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2018, 22 kasim, astroloji, burclar, dolunay, gokyuzu olaylari, ikizler burcu, kasim, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
7 Kasım 2018'de Akrep Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 06 Kasım 2018 19:56
5 Ekim Koç Burcunda Dolunay, Anıl Can Dolunay Ritüeli Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Ekim 2017 21:28
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:38
16 Ekim Koç Burcunda Dolunay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 16 Ekim 2016 12:10
Balık Burcunda Dolunay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 31 Ağustos 2012 22:27