IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BALIK Burcu 2019 Genel Bakış


Yeni yıl, 6 Ocak tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması ile başlıyor. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerin bu tutulmadan en çok etkilenecek alanlar olacak. Üzerinde hissettiğin zihinsel gerginlik sözlerine de yansıyabilir ve arkadaşlarına karşı kırıcı olabilirsin. Kontrollü davranmanda yarar var. Aynı zamanda, zorlayıcı koşullar hedeflerini ve gelecek planlarını tekrar gözden geçirmene neden olabilir.

21 Ocak günü Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması ise iş ve günlük yaşamındaki değişikliklere işaret ediyor. Rutin işlerden sıkılabilir, özgürlüğünü ilan etmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha sabırlı ve kontrollü hareket etmeye çalışmalısın.

İletişim gezegeni Merkür 10 Şubat günü burcuna giriş yapıyor. Merkür bu süreçte bir kez retro hareket yapacak. Bu süreçte kendini daha yaratıcı hissedebilir, çevrendeki her şeyden ilham alabilirsin. Duygularını yazıya ve söze dökebilir, etrafındaki kişileri kelimelerinle etkileyebilir, duygulandırıcı konuşmalar yapabilirsin. Ancak 5 ve 28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan Merkür, kafanın karışmasına, duygularına kapılıp yanlış kararlar vermene sebep olabilir. Bu dönemde yeni bir projeye başlamamalı, herhangi bir belgeye imza atmamalı, detaylar konusunda çok dikkatli olmalısın.

19 Şubat’ta burcuna giriş yapacak ve 21 Mart’a kadar burada kalacak olan Güneş sayesinde yaratıcı ve romantik ruhunu daha güçlü bir şekilde öne çıkarabileceksin. Çevrendeki insanları yeteneklerinle büyüleyebilir, sevdiklerinin ilham kaynağı olabilirsin. Bu dönemde sezgilerin de çok güçlenecek.

6 Mart günü burcunda oluşacak Yeniay, Merkür retrosunun da etkisiyle, senin için bir yeniden değerlendirme, hayatını tekrar gözden geçirme dönemi olabilir. Ayaklarının yere basması ve daha gerçekçi olman gereken bir süreçtesin. Yeni bir şeylere başlamak yerine, yarım kaldığını düşündüğün işlerini tamamlamanda yarar var.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, 26 Mart günü burcuna geçiyor ve 20 Nisan tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek. İlişkin yoksa, rüya gibi aşklar yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Mevcut ilişkinde de romantizm rüzgarları esmeye başlayabilir. Ancak gerçeklikten kopmamalı, duygularına kapılıp mantığını geri plana atmamalısın.

31 Mart günü İkizler burcuna geçecek olan Mars, aile ve iş hayatında gerilimlere sebep olabilir. Bu dönemde diline hâkim olmalı, daha sonra pişman olacağın sözler sarf etmekten kaçınmalısın. Sinirsel gerginliğin hem aile bireyleri hem de üstlerinle çatışmana yol açabilir. Üstlerinin ve ailenin kararlarını sorgulamaya başlayabilirsin. Daha sakin ve kontrollü olmanda yarar var.

2 Temmuz günü Yengeç burcunda oluşacak Tam Güneş Tutulması, sosyal hayat, ilişkiler, çocuklar ve hobilerle ilgili alanlarda etkisini gösterebilir. Sanatsal faaliyetlere yönelebilir, bir hobini kazanç kapısı haline getirebilirsin. Öte yandan ilişkilerle ilgili bir başlangıç ya da sonlanma yaşanabilir. Çocuk sahibi olmak istiyorsan, değerlendirilmesi gereken bir dönemdesin.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Ay Tutulması, arkadaşlık ilişkileri ve sosyal çevre alanlarında dikkatli olman için seni uyarıyor. Daha hoşgörülü olmaya çalışmalı, sevdiğin insanlara karşı daha esnek bir tutum sergilemelisin. Geleceğin için daha somut ve ayağı yere basan planlar yapman gerekebilir.

14 Eylül tarihinde burcunda bir Dolunay oluşacak. İkili ilişkiler ve iş birlikleri açısından gergin bir döneme giriyorsun. Evlilik ya da boşanmalar söz konusu olabilir. Yeni ortaklıklar kurabilir ya da iş birliği yaptığın kişilerle yollarını ayırmak isteyebilirsin. Önüne yeni kariyer fırsatları çıkabilir ancak fırsatları değerlendirmeden önce çok iyi düşünmeli, her türlü detayı dikkate almalısın.

26 Ocak’ta Oğlak burcunda oluşacak olan Halkalı Güneş Tutulması, seneyi sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriyle ilgili bir dönüşümden geçerek sonlandırabileceğine işaret ediyor. Kendini baskı altında hissetmen, güven sorunları yaşamana ve stresini çevrendeki kişilere yansıtmana sebep olabilir. Sabırlı ve esnek olmaya gayret etmelisin.

-

Aşk hayatı;
Bu yıl, balık burçları için aşk hayatında hareketli bir dönem geçirecekleri bir yıl olacak. Yıl başlarında evlilik ve nişan gibi karaları alabilmeniz mümkün olmasa da, yıl içerisinde güzel ilişkiler ve mutlu aşklar sizi bekliyor olacak.

İş hayatı;
2019, balık burçları için iş hayatında kariyer dönemi olacak. Bu dönemde yeni iş fırsatları ve yöneticilik kariyeri sizleri bekliyor.

Sağlık hayatı;
Tuttuğunu koparan bir yapıya sahip olan balıklar bu yıl, kilo sorunları ve psikolojik problemler yaşayabilirler. Ancak sıkı bir diyet programı ve psikolojik destek ile, bunların da üstesinden geleceksiniz.

2019 yılında her şey hayal ettiğin gibi olsun.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
balik burcu 2019, balik burcu 2019 falı, balik burcu 2019 genel bakış, burçlar balik 2019


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BALIK Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:23
YAY Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:19
KOÇ Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:08
KOÇ Burcu 2016 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Aralık 2015 23:30