IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AKREP Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



AKREP Burcu 2019 Genel Bakış


Yeni yıla 6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması ile başlıyorsun. Bu tutulma seni en çok yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkilerinde etkileyecek. İletişimde tıkanmalar, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Kardeşlerinle bazı konularda karşı karşıya gelebilirsin. Sözlerine dikkat etmen ve daha sonra pişman olacağın sözler sarf etmemen çok önemli. Tüm yıl boyunca iletişim, yeni projeler, anlaşmalar ve eğitimler ve yolculuklar hayatında önemli yer tutacak.

21 Ocak günü Aslan burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulması, kariyer ve aile hayatı ile ilgili konularda değişim yolunu açabilir. Beklenmedik olaylarla karşılaşabilirsin. Bu dönemde sakinliğini ve rasyonelliğini koruyarak karar almalısın.

14 Şubat tarihinde karşıt burcun Boğa’ya geçecek olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, seni ilişkiler açısından bir sınava tabii tutabilir. Geçmişte kaldığını ya da üstünü kapandığın sorunlar tekrar su yüzüne çıkarak, bir yüzleşme sürecinden geçmene neden olabilir. Bu süreçte evlilik ve ortaklık ilişkilerinde dikkatli olmanda yarar var.

19 Mayıs tarihinde burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, yine ilişkiler açısından değişimler yaşayabileceğine işaret ediyor. Eğer ilişkin yoksa bu dönemde hayatında masalsı ve tutkulu yeni bir aşk başlaması olası. Mevcut ilişkilerinde sorun yaşıyorsan, partnerinle karşı karşıya gelip, içindekileri dökmek isteyebilirsin. Ortaklıklarda da aynı şekilde yüzleşmeler yaşanması olasıdır.

2 Temmuz’da Yengeç burcunda meydana gelecek olan Tam Güneş Tutulması, yurt dışı, seyahatler, yabancılarla ilişkiler, yüksek öğrenim, medya ve hukuk gibi alanlarda yeni fırsatlar getirebilir. Kendini geliştirmek için uygun bir döneme giriyorsun. Çok çalışman ve çaba harcaman gerekse de bilgini ve deneyimlerini yaratıcı bir şekilde kullanma fırsatı bulabilirsin. Eğer ilişkin yoksa hayatına yabancı ya da farklı kültürlerden biri girebilir.

17 Temmuz’daki Oğlak burcundaki Kısmi Ay Tutulması, bir önceki Güneş Tutulmasının temalarını devam ettiriyor olacak. Bir önceki dönemde başladığın kendini geliştirme çabalarını devam ettirebilir, yeni eğitimler almaya karar verebilirsin. Çok sayıda kısa ve uzun yolculuk yapman gerekebilir. Ancak kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkilerinde gerginlik yaşaman da mümkün. Daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışmalı, iletişim kurarken daha hoşgörülü olmalısın.

11 Ağustos tarihinde karşıt burcun Boğa’da geri hareketine başlayacak olan Uranüs, ilişkiler konusunda kafanı karıştırmaya devam edecek. Mevcut bir ilişkin varsa, köklü değişiklikler yapmak amacıyla harekete geçebilirsin. İlişkin yoksa, hayatına aniden biri girebilir ve ani bir evlilik kararı bile alabilirsin. Ancak aceleci ve düşünmeden atılan adımlar sana zarar verip kayıplar yaşatabilir.

İletişim gezegeni Merkür, 3 Ekim’de burcuna geçiyor ve 9 Aralık tarihine kadar da burada kalacak. Merkür bu dönem içinde bir kere de geri hareket yapacak. Merkür’ün burcunda olması zaten güçlü olan hitabet yeteneğini daha da artıracak. Kendini ve isteklerini net olarak ifade edebilecek, analitik yeteneklerin ve gözlem gücün ile herkesin hayranlığını kazanacaksın. Merkür’ün retro konumda olacağı 31 Ekim ve 20 Kasım tarihleri arasında ağzından çıkan sözlere çok dikkat etmelisin. Uzun zamandır sakladığın bir sır ortaya dökülebilir. Ya da bir süredir kafanı kurcalayan gizli kalmış bir meseleyi gün yüzüne çıkarabilirsin. Bu süreçte fazla içine kapanmamaya çalışmalısın. Ketum davranışların sevdiklerini üzebilir.

8 Ekim ve 1 Kasım tarihleri arasında burcunda ilerleyecek olan aşk ve güzellik gezegeni Venüs, doğal cazibeni daha da artırıyor olacak. Bulunduğun ortamlarda ilgi odağı haline gelecek hem hayranlık hem de kıskançlık kazanacaksın. Bu süreçte ilişkiler yoluyla birçok yeni iş fırsatı da yakalayabilirsin. Maddi konularda risk almaktan çekinmeyeceğin bir dönemdesin ancak yine de temkinli olmaya çalışmalısın.

23 Ekim ve 22 Kasım Tarihlerinde burcunda kalacak olan Güneş, etkileyiciliğini ve ikna yeteneğini artırıyor. Bu bir aylık süreç içinde hem fiziksel hem de ruhsal olarak daha dayanıklı, güçlü ve azimli olabilir, karizmanla insanları peşinden sürükleyebilirsin.

28 Ekim tarihinde burcunda gerçekleşecek Yeniay, Merkür retrosu ile aynı dönemde oluşacağı için, temkinli davranman gereken bir döneme giriyorsun. Yeni bir ilişkin başlayabilir ya da hayatınla ilgili yeni hedefler belirleyebilirsin. Bir adım atmadan önce iki kez düşünmen gerekiyor. Yeni kararlar almak için her detayı incelemeli, eksileri ve artıları iyice tartmalısın.

19 Kasım günü burcuna geçecek ve yılı burada tamamlayacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars, hayatında değişiklikler yapma ve yeni girişimler için harekete geçme isteğini daha da körükleyecek. Ancak aceleci davranmamalı, temkinli hareket etmeye çalışmalısın. Kazalara açık olduğun ve önlem alman gereken bir dönemdesin.

2 Aralık günü Oğlak burcuna geçecek olan Jüpiter, bu sene seni zorlayan yakın çevre ve kardeşlerle olan iletişim, eğitim, seyahat, kişisel gelişim gibi konularda, biraz da olsa rahat bir nefes almanı sağlayabilir. Yeni fırsatlar ve gelişmeler ayağına gelebilir. Her ne kadar iletişim sorunları yüzünden gerginlik yaşasan da yine de kendini geliştirmek için alabileceğin eğitimler ve kazanacağın beceriler seni mutlu edebilir.

26 Aralık günü Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Halkalı Ay Tutulması, hayatında yeni gelişmeler ve değişikliklere işaret ediyor. Yeni iş anlaşmalarına imza atman ya da yeni projelerin sorumluluğunu alman söz konusu olabilir. Yaşadığın çevre değişebilir. Yeni bir çevreye girebilirsin. Kardeşlerin ve sevdiklerin ile iletişim sorunlarını çözmek için harekete geçebilirsin.

-

Aşk hayatı;
Yılın ilk aylarında peşinizi bırakmayan kıskançlık, bazı sorunlar yaratacak olsa da genel olarak aşk hayatında olumlu ve mutlu geçireceğiniz bir yıl olacak. Yeni aşklar ve yeni umutlar bekar akrepleri beklerken, evli akrepler ise evliliklerinde romantizm ve mutluluğu yakalayacaklar.

İş hayatı;
Akrep burcu bu bu yıl, iş hayatında olumlu gelişmeler beklemektedir. Buna bağlı olarak, maddi açıdan rahat olacağınız ve şans oyunlarından para kazanabileceğiniz bir dönem geçireceksiniz. Bu yıl iş hayatınızda büyük bir başarı ve yüklü miktarda para sizleri bekliyor.

Sağlık hayatı;
Sağlık açısından vurdumduymaz davranan akrepleri bu yıl, önemli sağlık sorunları bekliyor. Kemik ve eklem problemleri ortaya çıkabilir ve diş sağlığınızda önemli sorunlar yaşayabilirsiniz.


2019 yılında hayatın seni güzelliklere boğmasını ve tüm dileklerinin gerçekleşmesini diliyoruz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akrep burcu 2019, akrep burcu 2019 falı, akrep burcu 2019 genel bakış, burçlar akrep 2019


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOVA Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 13 Ocak 2019 17:23
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
OĞLAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
AKREP Burcu 2017 Genel Bakış Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Aralık 2016 11:18