IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış


Seneye 1 Ocak’ta karşıt burcun Koça geçecek olan Mars gezegeni ile başlıyorsun. Bu süreçte mevcut ilişkilerindeki sorunlar su yüzüne çıkabilir. Partnerin ya da ortaklarından beklenmedik çıkışlar görebilir, sen de aynı şekilde karşılık verebilirsin. Daha uyumlu ve sakin olmaya çalışmalı, bu dönemi ilişkilerindeki mevcut sorunları çözmek için kullanmaya çalışmalısın.

6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması ile hayatında aile ve evle ilgili konular ön plana çıkacak. Ailenle ilgili ek sorumluluklar yüklenmen gerekebilir. Evle ilgili zorlu koşullarla başa çıkmak zorunda kalabilirsin. İş ve aile hayatı arasında dengeyi sağlamak ve bu alanlarda mücadele vermek durumunda olabileceğin bir döneme giriyorsun.

21 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerini hareketlendirebilir. Bu dönemde tanışacağın kişiler vasıtasıyla yeni fırsatlar yakalaman mümkün.

21 Mart’ta burcunda gerçekleşecek olan Dolunay koşulların seni kısıtlamasına yol açsa da sana yeni fırsatlar getirebilir ve yeni girişimlerde bulunmanı sağlayabilir. Kariyer ve aile hayatı açısından zorlayıcı durumlarla karşılaşabilir ancak temkinli davranman ve sorumluluklarını ciddiye alman sayesinde güçlüklerin üstesinden gelebilirsin.

30 Nisan’da Oğlak burcunda retro harekete başlayacak olan Satürn yine aile ve kariyer alanlarında güçlüklere karşılaşabileceğine işaret ediyor. Daha esnek olmaya çalışmalı ve akıntıya karşı kürek çekmemeye çalışmalısın.

2 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması ise iş ve aile ile ilgili konularda güvenlik ihtiyacının artacağına işaret ediyor. Kariyerle ile ilgili sıkıntılar ya da maddi zorluklar kendini huzursuz hissetmene sebep olabilir. Hayatında dengeyi sağlamak için evinde yeni düzenlemelere gidebilir, işinle ilgili değişiklikler yapmayı isteyebilirsin.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması da aile ve iş konularıyla ilgili temaları devam ettiriyor olacak. Aile içi sorunlar ve finansal durumlar kariyer hayatını da olumsuz etkileyebilir. Temkinli olmaya çalışmalı ancak aile bireylerine karşı kırıcı davranmaktan kaçınmalısın.

Hem aşk ve güzellik gezegeni Venüs hem iletişim gezegeni Merkür 14 Eylül tarihinde burcuna geçiyor. Bu süreçte hem çevrendeki herkesin hayranlığını kazanacak hem de tatlı dilinle yılanı deliğinden çıkaracaksın. Kendini çok daha kolay ifade edebilir, iletişim yeteneğin sayesinde sevdiklerin için arabuluculuk görevi üstlenebilirsin. Eğer ilişkin yoksa hayatına yeni birileri girebilir. Beğenilen, arzu edilen biri haline gelebilir, son derece romantik bir dönem geçirebilirsin.

23 Eylül’de burcunda hareket etmeye başlayacak ve 23 Ekim’e kadar burada kalacak olan Güneş, sana ayrı bir çekicilik ve cazibe katacak. Bu bir aylık sürede sosyal ortamların aranan ve hayranlık uyandıran ismi olabilirsin. Tüm dikkatler senin üzerinde toplanabilir. Birçok yeni kişiyle tanışabilir, yeni bağlantıların sayesinde sayısız yeni fırsatla karşılaşabilirsin.

28 Eylül’de burcunda oluşacak Yeniay yaşadığın gerginlikleri üzerinden atabilmen için bir fırsat dönemi yaratabilir. Yeni bir aşk ya da yeni bir iş birliği söz konusu olabilir. Mevcut ilişkin daha da güçlenebilir ve sevdiklerinden aradığın desteği görebilirsin.

4 Ekim’de burcuna geçecek ve 19 Kasım’a kadar burada kalacak olan Mars arzu ettiğin enerjiyi kazandırırken bir taraftan da ilişkilerde daha dikkatli olman için seni uyarıyor. İlişkin varsa aranızdaki uyumu tehlikeye atacak fevri çıkışlardan kaçınmalısın. Bu dönemde ısrarcı ya da agresif davranışlar kayıplar yaşamana neden olabilir.

2 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiş yapacak ve yaklaşık bir sene boyunca bu burçta kalacak olan Jüpiter aile ve kariyer hayatında nihayet bir rahatlama sağlayabilir. Ailen büyüyebilir. Daha büyük ve konforlu bir ev satın alabilir ya da ilk kez ev sahibi olabilirsin. Gayrimenkul satışlarından gelir elde etmen de söz konusu olabilir.

Seneyi 26 Aralık’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulması ile kapatıyorsun. Güneş tutulması tüm sene boyunca etkin olan ev ve kariyerle ilgili temaları destekleyerek bu alanlarda yeni değişimlerin habercisi olabilir. Zorlu koşullarla karşı karşıya olabilirsin ancak bu değişimlerin gerçekleşmesi gerekmektedir. Aile bireyleri ile ilgili yeni sorumluluklar yüklenmen gerekliliği ortaya çıkabilir. Geleceğinle ilgili adımlar atman gereken bir döneme giriyorsun.

-

Aşk hayatı;
Bu yıl teraziler için evlilik yılı olacak. Aşk hayatınızda canlanma olabilir ve yeni biriyle tanışıp evlilik kararı alabilirsiniz. Bu yıl yaşayacağınız sorunlardan kurtulmak için alacağınız kararlar ise evliliğinizin çok daha mutlu olmasını sağlayacaktır.

İş hayatı;
Bu yıl terazilerin iş hayatındaki kötü kaderi değişecek. Yeni haberler ve yeni iş teklifleri kapınızda. Ancak artan masraflar ve ekonomik sıkıntılar, sizi yeni iş arayışlarına sokacak. 2019 yılının başlarında az para kazanıyor olsanız da, yılın ortalarına doğru güzel paralar kazanma imkanı yakalayacaksınız.

Sağlık hayatı;
Yaşayacağınız ufak sağlık sıkıntıları bu yıl da peşinizi bırakmıyor ancak atacağınız doğru adımlar, sizi bu sıkıntılardan çabuk kurtaracak. Bu yıl kalp ve tansiyon sorunlarınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl olurken fazla kilolarınızla sorun yaşayacağınız da bir yıl olacak.


2019 yılının sana her açıdan bol şans getirmesini diliyor, yeni yılın kutlu olsun diyoruz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burçlar terazi 2019, terazi burcu 2019, terazi burcu 2019 falı, terazi burcu 2019 genel bakış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOVA Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 13 Ocak 2019 17:23
AKREP Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
OĞLAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28