IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış


6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması yeni yılın ilk günlerinde aşk ve sosyal hayatını ön plana çıkarıyor olacak. Mevcut ilişkilerin ciddileşebilir ve evlilik yolunda ilk adımlarını atabilirsin. Çocuk sahibi olmak için de uygun bir döneme giriyorsun. Hobi olarak gördüğün işlerin gerçek bir kazanç kapısına dönüşebilir.

21 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması ise iç dünyanda gelgitler yaşamana sebep olabilir. Bu dönemde hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmen gerekiyor. Gizli düşmanlıklar ve dedikodular ile başa çıkmak zorunda kalabilir, hislerini dışa vurmakta zorluk çekebilirsin.

19 Şubat’ta burcunda oluşacak Dolunay her zamankinden daha özgüvenli olmanı, daha girişken davranmanı sağlayabilir. Normalde riskli görebileceğin konular bu dönemde senin için daha cazip hale gelebilir.

2 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması yakın çevren ve kardeşlerin ile olan iletişim konularını gündeme getirebilir. Alınganlık yapmamalı, daha hoşgörülü olmaya çalışmalısın. Bu sayede sevdiklerinle daha kolay iletişim kurabilir, etrafındaki insanlara daha duyarlı ve empatik yaklaşabilirsin. Bu dönemde güvendiğin kişilerle yeni projelere imza atman ya da senin için kârlı olacak anlaşmalar yapman mümkün olabilir.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmı Ay Tutulması ise yüksek öğrenim, hukuk, medya, uzun yolculuklar ve yabancılarla ilişkiler konularında yeni gelişmeleri tetikleyebilir. İş nedeniyle yurt dışına çıkman, yabancılarla çalışmaya başlaman söz konusu olabilir. Kendini geliştirmek için daha çok çaba sarf edeceğin, ufkunu açacak insanlarla bir araya gelebileceğin bir döneme giriyorsun.

Savaş ve mücadele gezegenin Mars 18 Ağustos tarihinde burcuna geçecek ve sana ihtiyacın olan enerjiyi sağlayacak. Yüksek enerjini verimli kullanabilmek ve maksimum faydayı sağlayabilmek için kendini çok fazla yorabilir, bitkin düşebilirsin. Aşırı detaycı ve mükemmeliyetçi olmamaya çalışmalı, fiziksel ve ruhsal sağlığına dikkat etmelisin.

21 Ağustos’ta burcuna giriş yapacak ve 14 Eylül tarihine kadar burada kalacak aşk ve güzellik gezegeni Venüs hayattan daha fazla keyif almanı, daha huzurlu olmanı, sosyal hayatının renklenmesini sağlayabilir. Bu dönemde dış görünüşün ve kişisel bakımın senin için her zamankinden daha önemli bir hale gelebilir. Romantik hayatının da canlanabileceği bir süreçtesin.

23 Ağustos’ta burcuna girecek ve 22 Eylül tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek olan Güneş, sana enerji ve cesaret kazandıracak. Bu bir aylık dönemde, daha girişken olabilir, daha fazla risk alabilir, kendine ve hedeflerine daha fazla odaklanabilir, isteklerini daha fazla öne çıkarabilirsin.

30 Ağustos’ta burcunda gerçekleşecek olan Yeniay beklenmedik sürprizler ve yenilikler getirebilir. Ortak kaynaklarında ani artışlar olabilir. Hayatına yeni birileri girebilir, eğer istiyorsan çocuk sahibi olabilirsin.

Şans ve bolluk gezegeni Jüpiter 2 Aralık’ta Oğlak burcuna geçiyor. Yeniay döneminde başlayan değişim süreçleri bu dönemde de devam ediyor olacak. Aşk ve sosyal hayatında olumlu değişiklikler olabilir. Hayatın tadını çıkarabileceğin, hobilerinden keyif alacağın, hatta belki de hobilerini gelire dönüştürebileceğin bir döneme giriyorsun.

Yılın son gökyüzü hareketi olan ve 26 Aralık’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulması ise aşk ve sosyal yaşamında olumlu gelişmelere işaret ediyor. Bu dönemde çocuk sahibi olmaya karar verebilir, ciddi bir ilişkiye başlayabilirsin. Sana yeni şeyler katacak kişilerle tanışabilir, sosyal çevreni genişletebilirsin.

-

Aşk hayatı;
Titiz bir yapıda olan başak burçları için 2019 yılı arkadaşları arasında yükseleceği ve popüler olacağı bir yıl. Eylül ayında aşk dolu bir hayata adım atacak olan başakların, bu dönemde iletişim sıkıntıları da yaşadığı görülecektir. Bu yıl kıskançlık duygusunu yoğun olarak yaşasanız da, genel anlamda aşk hayatında bolluk ve bereket dolu bir yıl sizleri bekliyor.

İş hayatı;
Bu yıl aslanlar için maddiyattan çok kişisel gelişime dayalı bir yıl olacak. Genellikle eğitim ve toplantılarla geçireceğiniz iş hayatınızda ufak sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak elinizdeki kartları doğru oynadığınız takdirde, çok başarılı olacaksınız.

Sağlık hayatı;
Geçmişte yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtulacağınız bir yıl sizleri bekliyor. Genel olarak sağlıklı bir yıl geçirecek olsanız da beslenme ve egzersiz yapmanız ve bu alışkanlıklarınızı yeniden düzenlemeniz gerekmektedir.


2019 yılında düşlediğin her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
basak burcu 2019, basak burcu 2019 falı, basak burcu 2019 genel bakış, burçlar basak 2019


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
KOVA Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 13 Ocak 2019 17:23
AKREP Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
OĞLAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28