IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ASLAN Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



ASLAN Burcu 2019 Genel Bakış


6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması ile iş ve günlük hayattaki değişimler ön plana çıkıyor. Günlük rutinlerde seni kısıtlayacak zorluklarla karşılaşabilir, bunları aşmak için ekstra çaba göstermek zorunda kalabilirsin. İşyerinde önemli sorumluluklar yüklenmen gerekebilir. Sağlık konusunda da dikkatli olman ve kontrollerini aksatmaman gereken bir döneme giriyorsun.

Öte yandan 21 Ocak’ta burcunda gerçekleşecek Tam Ay Tutulması ilişkilerle ilgili sıkıntılı bir süreçten geçebileceğine işaret ediyor. Bireysellik temaları ön plana çıkabilir. Hayatındaki yüklerden kurtulup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Uzun süredir kararsız kaldığın konular bu dönemde netleşebilir ve bir karara varabilirsin.

27 Haziran’da iletişim gezegeni Merkür burcuna geçiyor ve burada bir geri hareket de yapacak. Bu dönemde kendine olan güvenin artacak, fikirlerini ve görüşlerini daha büyük bir özgüvenle dile getireceksin. İfade tarzınla insanları etkiyebilir, hitabet yeteneğinle ön plana çıkabilirsin. Ancak özellikle retro hareketin başlayacağı 8 Temmuz’dan itibaren daha kontrollü olmaya çalışmalı, düşünerek konuşmalı, başkalarını da dinlemeyi öğrenmelisin. Sabit fikirli ve inatçı davranışların insanlarla ilişkilerine büyük zarar verebilir. Bu retro sürecini kendini ve hatalarını gözden geçirmek amacıyla kullanabilirsin.

2 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması iç dünyana döneceğine ve kendini kırılgan ve hassas hissedebileceğine işaret ediyor. Zihinsel ve duygusal bir karmaşa yaşayabilir, endişe ve huzursuzluk duyabilirsin. Bu süreci hatalarınla, zayıf yönlerinle ve güvensizliklerinle yüzleşme aracı olarak kullanmalı ve bir sonraki dönem için hazırlanmalısın.

Yine 2 Temmuz’da burcuna geçecek olan Mars sana ihtiyacın olan enerji ve özgüveni kazandırabilir. Hayatının her alanında daha girişken ve cesur olacak, kendini daha çok göstermek isteyeceksin. Kendine olan güvenin iş ve aşk hayatında hedeflerine kolayca ulaşmanı sağlayabilir.

Öte yandan 17 Temmuz’da Oğlak burcunda oluşacak Kısmi Ay Tutulması seni günlük rutinler, sağlık ve iş yaşamı hakkında dikkatli olman konusunda uyarıyor. Hem günlük hem de iş hayatında ortaya çıkacak zorlu ve yıpratıcı koşullar sağlığını zorlayabilir. Başarılı olmak için kendini ruhsal ve fiziksel olarak aşırı yormaktan kaçınmalısın.

23 Temmuz ve 23 Ağustos tarihleri arasında burcunda yer alacak yönetici gezegenin Güneş her zamankinden daha çekici, enerjik ve özgüvenli olmanı sağlayacak. Bulunduğun her ortamda tüm dikkatleri üzerine toplayabilir, yaşamdan daha çok zevk alabilir, daha cesur ve girişken davranabilirsin.

28 Temmuz’da aşk ve güzellik gezegeni Venüs burcuna yerleşiyor ve 21 Ağustos tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürüyor. Çekiciliğin artabilir, çevrende birçok kişinin dikkatini çekebilirsin. Kendine son derece özen göstereceğin bir döneme giriyorsun. İlişkin yoksa aşk hayatın canlanabilir, kendini filmlerden fırlamış bir aşkın içinde bulabilirsin. Sosyal ortamların da popüler kişisi olabileceğin bir süreçtesin. Ancak kendini keyfine ve eğlenceye fazla kaptırıp sorumluluklarını ihmal etmen de mümkün. Dikkatli olmalısın.

1 Ağustos’ta burcunda meydana gelecek Yeniay özgüven patlaması yaşayabileceğini, hedeflerini daha net olarak belirleyeceğini gösterirken yeni bir hayata başlama arzuna da işaret ediyor. Bu süreçte daha kolay risk alabilir, hayatındaki değişimlere daha cesur yaklaşabilirsin.

11 Ağustos’ta Yay burcunda düz harekete başlayan Jüpiter sosyal ve aşk hayatındaki hareketlenmeyi artırabilir. Aşkta ve talih oyunlarında şanslı olduğun bir döneme giriyorsun. Yaratıcı yönün ortaya çıkabilir, hobilerini kazanca çevirebilirsin. Ancak eğlencenin dozunu kaçırmamalı, kontrollü davranmaya çalışmalısın.

Yine 11 Ağustos’ta Boğa burcunda retro harekete başlayacak olan Uranüs ev, iş, sosyal yaşam ve aile ilişkilerinde değişimlerin süreceğine işaret ediyor. Aile ve ev ile ilgili beklenmedik sorumluluklar almak durumunda kalabilirsin. Hayat amaçların değişebilir ve kariyerinde radikal değişiklikler yapabilirsin.

2 Aralık tarihinde Oğlak burcuna geçecek olan Jüpiter sana bu sefer günlük yaşam, iş hayatı ve sağlık konularında şans getiriyor olacak. İşle ilgili yeni fırsatlar yakalayabilirsin. Bu arada iş yükün de artabilir ancak bu durumdan hoşnut olabilirsin. Karşına sana yeni deneyimler kazandıracak, rehberlik edecek birileri çıkabilir.

Yılın son gökyüzü hareketi 26 Aralık’ta Oğlak burcundaki Halkalı Güneş tutulması ile gerçekleşecek. Bu dönemi hem ruhsal hem de fiziksel sağlığını güçlendirmek için değerlendirebilirsin. Aynı zamanda çalışma koşulların değişebilir. Yeni bir işe başlayabilir, iş ortamını değiştirebilir, farklı bir göreve getirilebilirsin.

-

Aşk hayatı;
2019 yılı aslanlar için oldukça güzel ilişkilerin başlayabileceği bir yıl. Evli olanlar özellikle yılın sonlarına doğru tüm problemlerinden kurtulacak ve mutlu bir hayat sürecekler. Ancak yılın ortalarında görülen gizli ilişki isteğinden uzak durmalısınız. Evli olmayanlar için de aşkı bulacaklar ve evlilik kararı alacakları güzel bir yıl olacak.

İş hayatı;
İş hayatında oldukça verimli bir döneme adım atacaklar. İş hayatında pek çok yeni fırsatla karşılaşmakla birlikte yeni terfiler ve yıl sonunda yeni fırsatlar sizleri bekliyor olacak.

Sağlık hayatı;
Fiziğine ve dış görünüşüne oldukça özen gösteren aslanları, oldukça sağlıklı bir yıl beklemektedir. Ancak iş hayatındaki yoğun tempoya ve strese bağlı olarak, boyun ve bel ağrıları ile karşılaşabileceğiniz bir yıldasınız. Beslenme ve spor hayatınızı düzenlemenizde fayda var.


2019 yılının sana bol şans getirmesini ve tüm hayallerinin gerçekleşmesini diliyoruz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan burcu 2019, aslan burcu 2019 falı, aslan burcu 2019 genel bakış, burçlar aslan 2019


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
AKREP Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28