IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By xena

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
YENGEÇ Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



YENGEÇ Burcu 2019 Genel Bakış


Yeni yılın ilk günü Koç burcuna geçecek olan Mars iş hayatı ve evle ilgili konularda gerilimli bir süreçten geçebileceğine işaret ediyor. Ani bir iş değişikliği ya da farklı bir iş yapmaya başlaman söz konusu olabilir. İş yerin ya da yaşadığın yer de değişebilir.

6 Ocak’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Kısmi Güneş Tutulması ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Bekarsan bu dönemde hayatına yeni biri girebilir ya da evlilik kararı alabilirsin. Bir ortaklık anlaşmasına imza atabilirsin. Uzun vadeli bir ilişki ya da ortaklık içindeysen zorlu bir süreçten geçmen mümkün. Sorunlarla yüzleşip çözüp bulman gerekebilir.

21 Ocak’ta Aslan burcunda gerçekleşecek olan Tam Ay Tutulması ise dikkatini finansal konulara yöneltiyor olacak. Maddi kazançlarda ani iniş çıkışlar yaşayabilir, geçmiş harcamaların nedeniyle bütçeni toparlamakta zorluk çekebilirsin. Gelir kaynakların değişebilir. Finansal konularda temkinli davranman gereken bir sürece giriyorsun.

16 Mayıs’ta burcuna yerleşecek ve 2 Temmuz’a kadar orada kalacak olan savaş ve mücadele gezegeni Mars enerji seviyeni artırıyor ancak bu süreçte stres seviyeni kontrol altında tutmaya çalışmalısın. Kendini korumak adına fazla agresif ve savunmacı davranmaktan kaçınmanda yarar var. Yeni girişimler için uygun bir döneme giriyorsun. Fakat aceleci ya da düşünmeden hareket etmen kendine zarar vermene ya da kayıplara uğramana sebep olabilir.

4 Haziran’da burcuna geçecek ve 27 Haziran’a kadar oradaki yolculuğunu sürdürecek olan iletişim gezegeni Merkür ise kendini etrafındaki insanlara daha iyi ifade edebilmene yardımcı olacak. Duygularını çevrene kolaylıkla aktarabilecek, insanlarla daha kolay empati kurabileceksin. Finansal konularda senin için karlı olabilecek anlaşmalar yapabilir, yeni ortaklıklar kurabilirsin.

Güneş’in 21 Haziran’da burcuna geçmesi, yaşam enerjini ve hayattan aldığın keyfi artırıyor. Kendine daha çok güvenebilir, hayattan duygusal beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin. Bu bir aylık süreçte kendini huzurlu ve güvende hissedeceksin.

2 Temmuz’da burcunda gerçekleşecek Tam Güneş Tutulması kendinle ilgili konulara odaklanacağına işaret ediyor. Hayatında yeni bir başlangıç yapmak ya da seni ve sevdiklerini maddi ve manevi güvence altına alacak yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsin. Öte yandan ilişkiler ve ortaklıklar konularında temkinli davranman gereken bir döneme giriyorsun. Bekarsan ani bir evlilik kararı söz konusu olabilir. Uzun vadeli bir ilişki ya da ortaklık içindeysen bir sonlanma yaşayabilirsin. Bu süreçte sağlığına da dikkat etmen gerekiyor.

3 Temmuz’da Venüs burcuna geçiyor ve 28 Temmuz’a kadar sana ilişkiler konusunda şans getirmeye devam ediyor. Karşındaki insanlara karşı çok daha empatik, fedakâr, anlayışlı ve sevgi dolu olacağın bir döneme giriyorsun. Aşk hayatın her zamankinden daha romantik bir boyut kazanabilir. Ancak bu keyifli süreçte yemene içmene dikkat etmeli, kilo almaktan kaçınmaya çalışmalısın.

17 Temmuz’da karşıt burcun Oğlak’ta gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulması bu sene ilişkilerle ilgili süregelen bir sınav temasının içinde olduğuna işaret ediyor. İlişkilerin ya da ortaklıkların ani bir şekilde sonlanabilir. Sürüncemede kalmış bir hukuki sürecin sonuna gelebilir, açık düşmanlıklarla uğraşmak zorunda kalabilirsin.

18 Eylül’de Oğlak burcunda düz harekete başlayacak olan Satürn ilişkiler konusunda denge yakalamanı sağlayabilir. Üzerinde duygusal baskı hissetmeye devam edecek ancak sorunlara daha bilinçli ve sağlam tepkiler vereceksin. Bu dönemde bir evlilik ya da ortaklık anlaşmasına imza atman söz konusu olabilir.

2 Aralık tarihinde Oğlak burcuna geçecek olan Jüpiter ikili ilişkiler ve ortaklıklar konularında biraz daha rahat nefes almanı sağlayacak. İlişkiler açısından zorlu geçen bir senenin sonunda işlerin yavaş yavaş düzelmeye başladığını hissedebilirsin. Yeni başlangıçlar yapabilir, senin için karlı olacak ortaklık anlaşmalarına imza atabilir ya da ticari ilişkiler kurabilirsin. Ancak kendine ve şansına fazla güvenip düşünmeden hareket etmemelisin.

26 Aralık tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek yılın son Halkalı Güneş Tutulması ise ilişkiler konusunda nihai bir karar vermeni tetikleyerek yılı kapatıyor. Bu bir sene boyunca mevcut ilişkindeki sorunları düzeltemediysen bu durumda ilişkin sona erebilir. Tamam mı, devam mı kararı vermen gerekebilir. Eğer bekarsan senden yaşça büyük ya da daha olgun biriyle tanışabilir, evlilik kararı alabilirsin.

-

Aşk hayatı;
Bu yıl aşk hayatlarında gerçekçi bir tavır sergileyecek olan yengeçler, daha kesin ve net sırlar çizecekler. Yengeçlerin bu yıl aşk hayatlarında dikkatli davranmaları gerekebilir. Evli olan yengeçlerin evliliklerinin bitmesi söz konusu olacak. Aşk hayatınızda ise mantıklı karar vermek için pek çok şeyi gözden kaçıracaksınız.

İş hayatı;
Bu yıl yengeçleri iyi ve hızlı bir iş yaşantısı bekliyor. Beklemedikleri anda terfiler alacak olan yengeçler, sürpriz bir şekilde kariyer yükselmesi yaşayacaklar.

Sağlık hayatı;
2019’i yoğun bir tempo ile geçirecek olan yengeçler bu yıl bazı problemleri ile karşılaşacak, özellikle enerji eksikliği ve sinirlilik gibi problemler için önlem almanız gerekebilir.


Tüm dileklerinin gerçekleştiği ve sevdiklerinle birlikte bol bol zaman geçireceğin huzurlu bir yıl olsun.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 28 Ocak 2019, 22:30   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: YENGEÇ Burcu 2019 Genel Bakış




Pek inanmıyorum ama inanasimda geliyor.
Is hayatı konusunda , sanki doğru gibi. Allah'ım sen konuyu biliyorsun
Hakkımda hayırlısı olsun diyeyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burçlar yengec 2019, yengec burcu 2019, yengec burcu 2019 falı, yengec burcu 2019 genel bakış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
OĞLAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28
BALIK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28