IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:29   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BOĞA Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



BOĞA Burcu 2019 Genel Bakış

6 Ocak günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Güneş Tutulması hayata bakış açını, dünya görüşlerini, yabancılarla olan ilişkilerini, eğitim ve hukuki süreçlerle ilgili konuları etkiliyor olacak. Bu alanlarda seni huzursuz edecek ancak kendini geliştirmen için gerekli değişimler yaşayabilirsin.

21 Ocak’ta Aslan burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ise ev ve ailevi konularda etkisini gösterecek. Ev değiştirme, taşınma, evi güzelleştirmek amacıyla tadilat işlerine girişme söz konusu olabilir. Aile bireylerini fazla kuralcı bulabilir, özgürlüğünü ilan etmek isteyebilirsin.

14 Şubat günü Mars burcuna geçiş yapıyor. Enerji seviyen yükselmekle beraber, yine de temkinli hareket etmeli, ani ve fevri çıkışlardan kaçınmalısın. Enerjini bir hedefe odaklayarak, motivasyonunu yükseltebilir, elle tutulabilir ve somut sonuçlara ulaşabilirsin.

6 Mart günü tekrar burcunda ilerlemeye başlayacak olan Uranüs daha özgür ve bireysel davranmana sebep olacak. Hayatının bazı alanları temelden sarsılabilir. Uzun vadeli ilişkiler başlayabilir ya da bitebilir. İş ya da yaşadığın yeri değiştirmen söz konusu olabilir.

5 Mayıs günü burcunda gerçekleşecek Yeniay ile başlayacak dönemde gelecek planlarını gerçeğe dönüştürmek için gerekli adımları atmaya başlayabilirsin. Otorite konumundaki yeni insanlarla tanışıp desteklerini alabileceğin bir sürece giriyorsun. Sana yeni fırsatlar kazandırabilecek gruplara girebilir, organizasyonlarda bulunabilirsin.

6 Mayıs tarihinde iletişim gezegeni Merkür burcuna geçiyor yapıyor. Düşüncelerini daha kolay dile getirebilir, kendini daha iyi ifade edebilirsin. Zihinsel konsantrasyonun her zamankinden daha fazla olacak. Bu dönemde senin için karlı olabilecek anlaşmalara imza atman söz konusu. Ayrıca sana yeni beceriler kazandırabilecek eğitimler de alabilirsin.

Aşk ve güzellik gezegeni Venüs 15 Mayıs itibariyle burcuna girecek ve 9 Haziran’a kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek. Bu süreçte ilişkilerde olumlu gelişmeler bekleyebilirsin. İlişkin yoksa hayatına tutkulu bir aşk yaşayacağın yeni biri girebilir. Mevcut ilişkilerinde ise daha sahiplenici ve sevgi dolu olabilirsin. Finansal konularda da şansının açık olacağı bir dönemdesin.

2 Temmuz’da Aslan burcuna geçecek olan Mars ev ve aile ile ilgili alanlarda gerginlik ve sıkıntı yaşamana sebep olabilir. Aile bireyleri arasında ego savaşları yaşanacağı ve fikir birliğine varmanın çok zor olacağı bir sürece girebilirsin. Evle ilgili konular için her zamankinden daha fazla enerji harcamak durumunda kalabilirsin. Ayrı bir eve çıkman söz konusu olabilir. Taşınma, tadilat konuları ön plana çıkabilir.

Yine 2 Temmuz’da Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması kardeş ve yakın çevre ilişkilerini gündeme getiriyor. Bu konuda daha duyarlı olabilir, geçmişten gelen sorunlara çözüm bulmak için çabalayabilirsin.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulması ise yurt dışı, hukuki süreçler, yüksek öğrenim konularını ön plana çıkaracaktır. Kendini görüşlerin ve inançların yüzünden yakın çevren ile çatışabileceğin bir süreçte bulacaksın.

18 Eylül’de Oğlak burcunda düz harekete başlayacak olan Satürn ise sana yurt dışı, yüksek öğrenim, yabancılar ya da hukuki süreçlerle ilgili alanlarda sürüncemede kalmış konuları çözme ve harekete geçebilme fırsatı sağlayabilir.

31 Ekim’de Akrep’te retro harekete başlayan Merkür ilişkiler ve ortaklıklar alanında dikkatli olman gerektiğine işaret ediyor. Sözlerine hâkim olman gerektiği bir dönemden geçiyor olacaksın. Anlaşmalar imzalamak, yeni ortaklıklara ve uzun vadeli ilişkilere başlamak için uygun bir zaman değil. Hukuki süreçler de aleyhine işleyebilir. Bu konularda adım atmak için Kasım ortasını beklemen daha yararlı olacaktır.

12 Kasım’da burcunda oluşacak Dolunay ise 5 Mayıs itibarıyla atmaya başladığın adımların meyvelerini almaya başlayacağını, bir süreci bitirip, hayatında yeni bir süreç başlatacağını gösteriyor. Öte yandan, bu dönemde duyguların ve düşüncelerin arasında dengeyi sağlamakta zorlanabilirsin.

Senenin son tutulması olan ve 26 Aralık’ta Oğlak’ta gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulması yüksek öğrenim, medya, danışmanlık gibi konularda yeni kapılar açabilir ve yeni fırsatlar getirebilir. Fikirlerinde ve dünya görüşünde yeni düzenlemeler yapmak isteyebilir, yeni bakış açıları kazanabilirsin.

-

Aşk hayatı;
2019’in boğa burçları için tutkulu bir yıl olacağı görülmektedir. Sevgide ve saygıda tam sadakat gösteren boğa burçlarını bu yıl, aşkın doruklarına varacakları zamanlar beklemektedir.

İş hayatı;
Parayı seven ancak yorulmaktan nefret eden boğa burçları için, bu yıl en ideal meslekler masa başı işler olacaktır. Bu yıl boğa burçlarını iş hayatı pek yolunda görünmüyor. Bir takım olumsuzluklar ve sıkıntılar, iş hayatında sizleri bekliyor olacak.

Sağlık hayatı;
Boğa burçlarının aşırı derecede lüks tutkuları vardır. Savurganlıkları ve fazla para harcamaları nedeniyle bu yıl maddi sıkıntılar yaşaması bekleniyor. Bu sıkıntılar ve iş hayatının getirdiği stres de sağlığınızı olumsuz olarak etkileyecek. Sağlığınızla ilgili çok dikkatli davranmalı ve stresten uzak durmalısınız.


2019 yılında şansın seninle olmasını ve hayatın seni güzelliklere boğmasını diliyoruz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
boga burcu 2019, boga burcu 2019 falı, boga burcu 2019 genel bakış, burçlar boga 2019


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 28 Ocak 2019 22:30
BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
AKREP Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28