IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2018, 17:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
KOÇ Burcu 2019 Genel Bakış





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



KOÇ Burcu 2019 Genel Bakış


2019 senesine hızlı bir giriş yapıyorsun. 1 Ocak itibarıyla yönetici gezegenin Mars burcunda ilerlemeye başlıyor. Kendini daha girişken, daha enerjik, daha cesur hissedecek ve her alanda harekete geçmeye hazır olacaksın.

Kasım 2018 tarihinden itibaren burcunda gerileyen Uranüs ise 6 Ocak itibarıyla düz hareketine dönüyor. Bir süredir planladığın ancak uygulama fırsatı bulamadığın her şeyi gerçekleştirme fırsatını bu dönemde nihayet yakalayabilirsin.

6 Ocak tarihinde Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Parçalı Güneş Tutulması seni kariyer, aile ve ev hayatı konularında etkiliyor olacak. Bu dönemde daha fazla sorumluluk almak ve gelecek hedeflerini belirlemek zorunda kalabilirsin. Zorlu koşullar işin ve ailen için mücadele etmeni gerektirebilir ancak planlı hareket ederek arzuladığın başarıya ulaşabilirsin.

21 Ocak tarihinde Aslan burcunda oluşacak Tam Ay Tutulması ile ilişkiler ve sosyal hayatınla ilgili alanlarda bir sınavdan geçebilirsin. Bu süreçte özgür olma isteğin artabilir, ben ve biz kavramları arasında bir çatışma yaşayabilirsin.

5 Nisan’da burcunda oluşacak Yeniay kendini daha girişimci ve cesur hissetmeni, isteklerini daha direkt bir şekilde dile getirmeni sağlayacak. Tek bir hedefe konsantre olup zihninin dağılmasına izin vermeden ilerlemen arzuladığın sonuçlara ulaşmanı sağlayabilir.

21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında burcunda hareket etmeye başlayacak Güneş kendini daha dinamik, enerjik ve öz güvenli hissetmeni sağlayacak. Bu dönemde adımlarını netleştirebilir, seçtiğin yolda daha büyük bir cesaretle ilerlemeye başlayabilirsin.

17 Nisan’da burcuna giriş yapacak ve 6 Mayıs tarihine kadar orada kalacak olan Merkür kendini daha rahat ifade edebilmeni, daha hızlı düşünmeni ve hareket etmeni sağlayacak. İletişimlerinde daha direkt ve net olabilirsin.

20 Nisan’da burcuna geçecek olan Venüs ilişkiler açısından daha şanslı bir döneme girmeni sağlayacak. Yeni aşklar söz konusu olabilir. İlişkiler yoluyla önemli fırsatlar yakalayabilir, öz güvenli, direkt ve enerjik tavrınla herkes tarafından son derece çekici bulunabilirsin.

16 Mayıs’ta Yengeç burcuna geçecek olan Mars ev ve aile ilişkilerinde gerginlik ve çatışmalara sebep olabilir. Bu süreçte fevri davranışlardan, gereksiz alınganlıklardan kaçınmalı, ayrıca tadilat, dekorasyon, gayrimenkul alım satımı gibi konularda fazla para harcamamaya dikkat etmelisin.

2 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Tam Güneş Tutulması hayatında aile ve evle ilgili konuların ön plana çıkacağına işaret ediyor. Ailenin güvenliği ve geleceği hakkında yeni kararlar alabilir, yeni hedefler belirlemek isteyebilirsin. Gayrimenkul alım satım işleri yapman söz konusu olabilir.

17 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek Kısmi Ay Tutulması ise kariyer ve iş hayatı konularında etkisini gösteriyor olacak. Aile ve kariyer hayatı arasında dengeni sağlamakta zorlanabilir, sorumlulukların nedeniyle kendini kısıtlanmış hissedebilirsin.

11 Ağustos’ta Uranüs Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Finansal konularda eski fırsatlar yeniden önüne çıkabilir, geçmiş planlarının sonuçlarını bu dönemde alabilirsin. Ancak gelir-gider dengesini iyi sağlamalı, düzenli gelir sağladığın bir işin varsa riske atmamalısın.

14 Ekim’de burcunda gerçekleşecek Dolunay, 5 Nisan’dan sonra attığın girişimci adımların sonuçlarını almanı ve bugüne kadar elde ettiğin kazanç ve kayıpları hesaplayarak kendine yeni bir yol çizmeni sağlayacak. Ancak bu dönemde ikili ilişkiler ve ortaklıklar ile ilgili gerginlikler yaşayabilirsin.

18 Eylül’de Oğlak’ta düz hareketine başlayan Satürn, her ne kadar sorumluluklarının devam etmesine sebep olsa da iş ve aile konularında biraz daha rahat nefes almanı sağlayabilir.

2 Aralık’ta Oğlak burcuna geçecek olan Jüpiter, kariyer ve evle ilgili alanlarda şansını artırıyor olacak. Yeni iş fırsatları, atamalar, terfiler söz konusu olabileceği gibi, aile bireyleri ile ilgili de güzel gelişmeler yaşayabilirsin.

26 Aralık’ta Oğlak burcunda gerçekleşecek Halkalı Güneş Tutulması kariyerinde bir dönemin bitip, yeni bir dönemin başlamasına ve yeni başlangıçlar yapmana neden olabilir. Daha disiplinli olmayı, sorumluluk almayı, yeteneklerini verimli bir şekilde kullanmayı öğrenmen gereken bir döneme giriyorsun.

-

Aşk hayatı;
Bu yıl geçmiş yıllara göre aşk hayatınız daha hareketli ve renkli geçecek. Aile kurmak isteyen koçlar için iyi bir yıl olan 2019, bazı koçların ilişkilerinde kabuslar yaşamasına neden olacak. Bu yıl sevdiklerinizle aranıza bazı mesafeler koyabilir, devam eden ilişkileriniz içinde yaşadığınız bir takım problemler için, yanlış kararlar alabilirsiniz. Bunlara rağmen 2019’in sonlarına doğru, partnerinizle birlikte çok mutlu bir ilişki yaşayacaksınız.

İş hayatı;
Yıl başında maalesef ki masraflarınızın arttığı, harcamalarınızın fazlalaştığı bir durumla karşılaşacaksınız. Yılın başlarında iş hayatında sorunlar yaşayacak olsanız da yılın ortalarına doğru bu sorunlardan kurtulacak ve iş hayatınızı düzene sokacaksınız. Bu yıl işini seven koçlar için yeni fırsat kapıları açılacak ve devam eden işlerinde başarı sağlayacaklar.

Sağlık hayatı;
Bu yıl koçlar için sağlıklarına dikkat etmeleri gereken bir yıl olacak. Bu nedenle beslenmenize ve tansiyonunuza dikkat etmenizi öneririz. Bu yıl ağustos ayından sonra midenizde sıkıntı yaşayabilir ve yıl genelinde uykusuzluk problemiyle karşılaşabilirsiniz.


2019 yılının sana bol şans getirmesini, hiç bitmeyen yaşam enerjinin seni güzelliklere taşımasını diliyoruz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burçlar koc 2019, koc burcu 2019, koc burcu 2019 falı, koc burcu 2019 genel bakış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YENGEÇ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 28 Ocak 2019 22:30
ASLAN Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
BAŞAK Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
TERAZİ Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:29
YAY Burcu 2019 Genel Bakış vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Aralık 2018 17:28