IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2018, 15:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
22 Aralık 2018'de Yengeç Burcunda Dolunay: Eteğimizdeki Taşları Döküyoruz




Aralık ayının ve yılın son gök yüzü olayı ayın 22’sinde gerçekleşiyor. Türkiye saati ile 20.48’de Yengeç burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Dolunay haritasında Aslan burcu yükseliyor.

Yükselen Aslan yöneticisi Güneş ise Oğlak burcunda ve 6. Evde bulunuyor. Dolunay haritanın 6 ve 12. Ev aksında yer alıyor. Dolunayın, öncü burçlarda ve sıfır derecede oluşması, hayatımızda yeni bir dönemin başladığına işaret ediyor. Aynı zamanda, ay düğümlerinin de yakın zamanda burç değiştirdiğini ve yine Yengeç-Oğlak aksına yerleştiğini ve önümüzdeki bir buçuk senenin temalarının, ilişkiler ve kariyer olarak belirlendiğini hatırlayalım. Bu Dolunayın da bu süreci başlatan olay olduğunu söyleyebiliriz. Birçok alanda yaşamamızı baştan düzenlememiz, her şeyi rayına oturtmamız gereken bir sürece giriyoruz.

İkili ilişkilerde büyük değişiklikler, dönüşümler olabilir. Yengeç-Oğlak aksındaki Dolunay, bu süreçte ilişkilerle ilgili önemli gelişmeler yaşayabileceğimiz, hatta aramızda bekar olanların evliliğe adım atabileceklerini de vurguluyor. Evlilik düşünen, uzun vadeli, kalıcı ilişki arayan bekarların harekete geçmesi için en uygun dönemlerden birindeyiz denilebilir.

Bu dönemde yüksek egomuz yüzünden eleştirilere karşı daha tepkili olabilir, kendimizi daha kırılgan ve savunmasız hissedebilir, güçlü muhalefetle ve düşmanlarla baş etmek zorunda kalabiliriz. Sert kutuplaşmalar ve çekişmeler yaşanabilir. Aile ve iş hayatımız arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebiliriz.

Ruh halimiz oldukça karamsar ve melankolik olabilir, içimize kapanabilir, kendi dünyamıza çekilmek isteyebiliriz. Dolunay Yengeç burcunda gerçekleştiği için, özellikle anne ile ilgili konularda çok dikkatli olmamızda yarar var. Annemiz ile olan ilişkilerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, sağlığıyla ilgili kontrolleri yaptırmayı unutmamalıyız.

Öte yandan, Dolunay’ın altıncı ev vurgusu, bizim de sağlıkla ilgili konularda dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor. Özellikle sindirim sistemi ve mide ile ilgili konular gündeme gelebilir. Midemizi yoracak yemeklerden kaçınmalı, daha sağlıklı yiyeceklere yönelmeliyiz. Eğer çalışıyorsak, iş ortamında kendimizi savunmak zorunda olduğumuzu hissedebilir, fazlasıyla gergin davranışlar sergileyebiliriz. Merkür’ün Yay burcunda olması, sonradan pişman olabileceğimiz abartılı sözler sarf etmemize neden olabilir. Gereğinden fazla alınganlık yapmamız bize zarar getirebilir. Bu süreçte, arkamızdan kuyumuzu kazan gizli düşmanlarımız ile de başa çıkmamız gerekebilir.

Genel olarak incelediğimizde, bu Dolunay’ın bizi yeni yıl öncesi biraz karamsar ve melankolik bir havaya sokacağını söyleyebiliriz. Ancak, egomuzun ve gerginliğimizin kurbanı olmadığımız sürece, bu dönemden zarar almadan çıkmamız ve yeni seneye mutlu bir başlangıç yapmamız mümkün.

Yengeç Dolunay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: Yengeç Dolunay’ı ev ve aile ile ilgili konuları ön plana çıkaracak. Geçmişte kaldığını düşündüğün sorunlar bu dönemde tekrar gündeme gelebilir. Ailenle aranda bu yüzden tartışmalar yaşanabilir. Yanlış anlaşılmalar ve alınganlıklar özellikle anne ya da anne figürü yerine koyduğun kişilerle çatışmana sebep olabilir. Eğer çalışıyorsan işin ve aile hayatın arasında dengeyi sağlamakta zorluk çekebilirsin.

Boğa: Yakın çevren, kardeşlerin ve arkadaşların ile ilişkilerin dolunaydan en çok etkilenen alanlar olacak. Bu dönemde duygularını kontrol etmekte zorluk çekebilir, alınganlığın nedeniyle sorunlar yaşayabilir, kendini sevdiklerine karşı savunmak zorunda kaldığını hissedebilirsin. Seni şaşırtacak, yakın çevren ya da kardeşlerin ile ilgili yeni haberler gelebilir. Daha kontrollü olmaya çalışmalı, egonu ortaya çıkarmak yerine, kendini geliştirecek projelere yönelmelisin.

İkizler: Dolunay, seni en çok maddi konularda etkiliyor olacak. Finansal konularla ilgili büyük bir gerginlik ve huzursuzluk hissedebilirsin. Bu dönemde güvenlik ihtiyacın artıyor. Yeterli kaynaklara sahip olmadığını düşünüp endişelenmen mümkün. Bütçende dengeyi sağlamakta zorlanabilir, aniden ortaya çıkan ödemeler, harcamalar yüzünden paniğe kapılabilirsin. Ayağını yorganına göre uzatman gereken bir süreçtesin. Kazançların ile ilgili daha akıllı adımlar atmalı, yeni teklifleri değerlendirmelisin.

Yengeç: Burcunda gerçekleşen Dolunaydan en çok etkilenecek burçlardan birisin. Kendini son derece hassas ve alıngan hissedebilirsin. Karamsar ve içe dönük bir ruh halinde olman mümkün. Her şeyi fazla kuvvetli hissediyor olacaksın. Sezgilerinin de artış göstereceği bir dönemdesin. Bu hayatında yolunda gitmeyen bir ilişkiyi ya da herhangi bir durumu sonlandırmak ve geçmişte bırakmak için çok uygun bir zaman. İkili ilişkilerde ve ortaklıklarda, daha kontrollü olmaya ve dilini tutmaya çalışmanda büyük fayda var.

Aslan: Yengeç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, iç dünyanda iniş çıkışlar yaşamana sebep olacak. Kendini ruhsal açıdan adeta kapana kısılmış gibi hissedebilirsin. İçine dönüp, insanlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsin. İş ortamı ya da günlük yaşam rutinleri senin için büyük bir stres kaynağı olabilir. Hem ruhsal hem de fiziksel sağlığına çok dikkat etmeli, kontrollerini kesinlikle aksatmamalısın. Hatta kısa bir mola verip, dinlenerek kendini toparlaman sana çok iyi gelebilir.

Başak: Yengeç Dolunay’ı, seni sosyal çevre ve arkadaşlık alanlarında etkiliyor olacak. Arkadaşların ya da sosyal çevrenle ilişkilerine yanlış anlaşılmaların ve alınganlıkların damgasını vurması mümkün. Bazı güven sorunları yaşanabilir. Arkadaşlık ilişkilerini tekrar gözden geçirmek isteyebilirsin. Ancak biraz daha esnek ve anlayışlı olmanda, eleştirileri daha ılımlı karşılamanda fayda var.

Terazi: Yengeç Dolunay’ı, seni ev ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. İşle ilgili konular gündeme gelebilir. Kariyerinle ilgili endişelerin olabilir. Kendini güvende hissetmeyebilirsin. İşinle ilgili bir yol ayrımı söz konusu haline gelebilir. Ailen ve iş hayatın arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanabilir, stresini hem işine hem ailene yansıtabilirsin. Bu dönemde üstlerinle ya da ailenle çatışmaktan kaçınmalı, ego patlamalarından kesinlikle uzak durmalısın.

Akrep: Yengeç burcundaki Dolunay, eğitim, yurt dışı, medya, hukuk alanlarında etkisini gösteriyor olacak. Dünya görüşünü sorguladığın, kendini bir arayış içinde hissettiğin bir döneme giriyorsun. Gergin bir ruh hali içinde olabilirsin. Bu dönemde süregelen hukuksal bir süreç varsa sonuca ulaşabilir. Bir eğitim ya da işle ilgili olarak istemeden da olsa seyahat etmek zorunda kalabilirsin. Fikirlerin konusunda da daha esnek olmanda, boş yere alınganlık yapmaktan kaçınmanda fayda var.

Yay: Dolunay, seni finansal konularda etkiliyor olacak. Ailenin parası, ortaklıklardan gelen gelirler, borç, vergi, sigorta gibi konularda gerginlik ve endişe yaşayabileceğin bir döneme giriyorsun. Eğer evliysen eşinin parası ile ilgili de huzursuzluk yaratan gelişmeler olabilir. Ödemelerini gecikmeli alabilirsin. Ya da önüne beklenmedik bir borç çıkabilir. Bu süreçte kredi kullanmaktan ya da borç almaktan kesinlikle kaçınmalısın. Harcamalarına çok dikkat etmen gerekiyor.

Oğlak: Karşıt burcundaki Dolunay seni ilişkiler konusunda dikkatli olman için uyarıyor. Almak zorunda kaldığın sorumluluklar seni yoruyor olabilir. Bu yüzden bu süreçte kendini karamsar ve öfkeli hissedebilirsin. İlişkilerini ya da iş birliklerini bu nedenle masaya yatıracağın bir döneme giriyorsun. Ancak son derece alıngan ve eleştiri kaldıramayacağın bir dönemde olduğun için tartışmalarda sarf ettiğin sözlere dikkat etmelisin. Geri dönüşü olmayan bir süreci başlatabilirsin. Eğer ilişkin yoksa, hayatına yeni biri girebilir. Ancak çok dikkatli olmalı, ilişkinin ciddileşmesinden önce her detayı gözden geçirmelisin.

Kova: Dolunay seni en çok, sağlık, günlük rutinler ve iş hayatı konularında etkiliyor olacak. Hem iş hem de günlük hayatında bir süredir çok sıkılmış ve bir değişiklik arıyor olabilirsin. Bu çok çalışmak zorunda kalacağın bir dönem olacak. Yetiştirilmesi gereken işlerin sorumluluğu tamamen üzerine kalmış ve seni boğuyor olabilir. Kendini savunmalı ancak gereksiz yere inatçılık ve alınganlık yapmaktan, gerginlik çıkarmaktan da kaçınmalısın. Sağlık konularında da dikkatli olmanda fayda var. Kontrollerini yaptırmayı unutma.

Balık: Yengeç burcundaki Dolunay, seni aşk ve ilişkiler konularında etkiliyor olacak. İlişkin yoksa bu dönemde yeni birinin hayatına girmesi mümkün. Güvenlik ihtiyacın seni bir aşka yönlendirebilir. Eğer uzun vadeli bir ilişki içindeysen ve çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan, bu dönemi değerlendirebilirsin. Yaratıcılığını gösterebileceğin konulara eğilebilir, hobilerine yönelebilirsin. Ancak, sevdiğin kişilerle tartışmaktan kaçınmalısın. Yanlış anlaşılmalar ve gerginlikler ilişkilerine kalıcı hasarlar verebilir.


alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
19 aralik, 2018, 22 aralik, aralik, astroloji, burclar, dolunay, gezegen hareketleri, gokyuzu olaylari, yorumlar, yukselen burclar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
23 Kasım 2018'de İkizler Burcunda Dolunay! vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Kasım 2018 21:09
5 Ekim Koç Burcunda Dolunay, Anıl Can Dolunay Ritüeli Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Ekim 2017 21:28
9 Temmuz Oğlak Burcunda Dolunay - Oğlak burcunda kanlı Dolunay! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:38
12 OCAK YENGEÇ BURCUNDA DOLUNAY Dream Günlük Burç Yorumları 0 03 Ocak 2017 13:03