IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2018, 09:02   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
yeni yılda Türkiye'de olabilecekler




2018 yılının geride kalmasına artık günler kaldı. Peki 2019'da Türkiye'yi neler bekliyor? Astrolog Bengü Kadakal Karagül, yeni yılda Türkiye'de olabilecekleri yazdı...

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yıllık Güneş dönüşü haritasında ülkemizin 1’inci evi olan Yengeç yükseliyor. Ülkeyi ve bir bütün olarak halkı, genel refahı, sağlığı ilgilendiren konulara vurgu var. Yengecin yöneticisi olan Ay İkizlerde ve 12’nci evde yer alıyor.

Ay ülke haritasında halkı, özellikle kadınları, kamusal nitelikteki tüm meseleleri ifade eder. Ay’ın bulunduğu ev, halkın dikkatinin hangi konularda yoğunlaştığını gösterirken duyarlılıklarını da anlatır.

"HUZURSUZ BİR TOPLUMSAL YAPI VAR"

12’nci evde Ay, kısıtlanmış bir pozisyonda bulunuyor. Tatminsiz, amaçsız, sürekli eleştiren, huzursuz bir toplumsal yapı görünümü var.

Halk dogmatik inançlardan pozitif meraka yönlendirilme ihtiyacında. Ay’ın İkizlerin yöneticisi Merkür ile yaptığı görünüm sebebiyle halkın kısıtlanmışlığını aşmak için yeni iletişim yollarına ve eğitime ihtiyaç duyduğu görülüyor.

Bunu sağlayan imkanların yıl boyunca geliştiğine dair ibareler var. Sessiz ve derinden işleyen, bilhassa gençler arasında yaygınlaşan yeni ideallerin, iletişim kanallarının oluştuğunu görüyoruz. Halk, kendini ifade edeceği yeni sosyal organizasyonları, sivil toplum kuruluşlarını benimsemeye başlıyor. Nitekim 6 Ocak’ta yaşanacak Güneş Tutulması da bu konuyu tetikliyor.

GENÇLERİN MERAK DUYGUSU ARTIYOR

Gençler arasında bilgiye duyulan merak ve entelektüel ihtiyaçlarda artış görülürken, bağımsızlık arzularına vurgu var. Sadeleşmeyi öne çıkaran, ihtiyaçların doğru anlaşılması yönünde teşvik edici niteliği olan bu idealler, yılın ikinci yarısında daha etkin olacağa benziyor.

2 Temmuz’da gerçekleşecek Güneş Tutulması ideallerde dönüşümleri tetikliyor. Bu tutulmayla toplumun gençlerle ilgili kaygısı artarken; gençlerde değişim ihtiyaçlarını karşılayacak geniş kapsamlı plan ve program yapma ve sürdürme zorunlulukları açığa çıkıyor.

Yükselenle görünümde olan retro Neptün, Balık burcunda ülkenin inanç ve ideallerine dayalı hedeflerinde gözden geçirmelere neden oluyor. Düşünce üretmeyen, hayatı sığlaştıran, dogmatik tutumlarını sürdüren insanların hassasiyetleri artıyor. Bu gurupta aşırı kırılganlık, artan yönsüzlük ve inanç tazeleme ihtiyaçları açığa çıkabilir. Haziran ayına kadar süren bu görünüm yaz aylarında yerini sosyal gruplar vasıtasıyla dönüşüme bırakabilir.

Hukuki konularda geçmişten gelen davaların yükü devam ediyor. Yargıda işlerin yavaş ilerleyeceğine dair görünüm sürüyor.

Uluslararası konular ve anlaşmalarda, dikkatli davranılması gereken görünümler var.

Yükselene karşıt yerleşmiş olan Satürn, 7’nci evde uluslararası ilişkilerin, komşuların ülkemiz üzerindeki baskısını artırdığına işaret ediyor. Satürn ülke haritasında geleneksel yöntemleri, statükoyu gösterir. Bu yerleşimi ile baskıcı tutumların ülkenin refahı üzerinde dönüştürücü etkisi olduğunu görüyoruz.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, astrolog, yeniyıl


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'nin ilk petrol kuyusu! 70 yılda tam. CLasS Ekonomi Haberleri 1 11 Aralık 2018 12:53
Türkiye'de 4 yılda kaç kitap satıldı? coquettishness Haber Arşivi 0 03 Kasım 2013 13:27
Türkiye sağlıkta son 6 yılda neler yaptı? Juventus Sağlık Köşesi 0 13 Kasım 2009 13:56
Yeni Yılda, Yeni Renkleri Kullanma Rehberi Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 1 12 Mart 2009 03:38