IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2018, 13:21   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara göre yatak odası hataları




Yatak odasının kendince unutulmaz ve garip anlar yaratma konusunda son derece başarılı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek...

Yatak odasının kendince unutulmaz ve garip anlar yaratma konusunda son derece başarılı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek... İnsanlar soyunmaya başladığı zaman işler de tuhaflaşmaya başlar. Burçlarınız, yatak odasındaki davranışlarınızla ilgili bir takım ipuçları verebilir fakat biz yatak odasında hangi burcun efsaneleştiğini değil, yaptıkları hataları ve beceriksizlikleri ele alacağız.

Koç:
Yönetici gezegeni, biraz saldırgan olan Mars’tır. Bu nedenle yatak odası da zaman zaman bir savaş meydanına dönüşebilir. Koç yanlışlıkla partnerine belki çok sert ısırarak, belki şaplakların şiddetini çok iyi ayarlayamayarak zarar verebilir. Koç burcu ile seks yapmak her zaman oyunbaz fakat endişe veren bir aktivite olacaktır. Sekse olan açlıkları nadiren tükenir ve kan, ter gözyaşı içerisinde geçebilir.

Boğa:
Boğa burçlarının yatak odası hataları tahmin edeceğiniz üzere son derece müstehcendir. Partnerleri bunlara çok hazırlıksız yakalanabilirler çünkü boğalar dışardan son derece normal görünür. Venüs gezegeni tarafından yönetilmeleri, hedonist, haz düşkünü ve güzel şeylerden zevk alan insanlar olmalarını sağlar. Toprak grubu burcu olmaları onların duyusal, fiziksel ve dokunsal duyularının gelişmesine katkı sunar. Çalışkan, edepsiz ve terli insanlar tarafından kolayca baştan çıkarılabilirler. Dışarıda muhafazakar görünseler de, yatak odasında içlerindeki çılgın enerjiyi mutlaka dışarı çıkaracaklardır.

İkizler:
Bu burcun en büyük hatası yatak odasında çokça konuşmaları ve bir türlü rahatlayamamaları olabilir. Bu burç kendini sözlerle ve kelimelerle ifade etme konusunda çok başarılı olduğu için yatakta da sözlerine sarılabilir, bu da anın tadını çıkarmalarına engel olabilir. Akılları çok hızlı çalıştığı için birden garip şeyler söyleyebilirler; bu nedenle gergin bir hisse kapılmaları kolaylaşır. İkizler için durumu kurtaran şey, yöneticilerinin Merkür olmasıdır. Merkür, ikizlerin arsız yatak dili konusunda çok başarılı olmasına yardımcı olur.

Yengeç:
Yengeçlerin en büyük yatak hataları çok duygusal olmalarıdır; bu, partnerlerini boğabilir. Ay tarafından yönetilen yengeçler sürekli değişen duygulara sahipler, tıpkı gel-gitler gibi, fakat partnerleri bu değişkenliğin arkasında son derece sevgi dolu bir partner bulacaklardır. Çoğunlukla anne arketipi ile ilişkilendirilen yengeçler göğüsleri yönetir. Bu nedeele ödipal çatışmalar konusunda dikkatli olmalarında yarar vardır.

Aslan:
Aslan için bir aktivite ne kadar büyük ve gösterişli olursa o kadar iyidir. İç çamaşırı, müzik, mumlar, bazı seks oyuncakları aslanı baştan çıkarabilir. Eğer ağırbaşlı bir partnerleri olursa yatakta üstlerine bir sahne ışığı yansıyor gibi hissedebilirler. Gururlu ve dramatiktirler. Eğer iki sokak aşağıdan birilerinin seks yaptığını duyuyorsanız o muhtemelen aslan burcudur.

Başak:
Çok özenli aşıklar olabilirler. Anksiyeteleriyle başa çıktıkları ve cinselliği doğal bir aktivite olarak kabul ettiklerinde strese girecek bir şeyleri kalmayacaktır. Başak burçlarının yatak odasında yaptıkları en büyük yanlış, gerginliktir. Hizmetçi ruhlu bir mükemmeliyetçi olarak partnerlerini tatmin etmek onlar için her şeyden önce gelir. Bu da kendilerine aşırı baskı uygulamalarına, aşırı düzeltmeye ve aşırı eleştiriye sebep olabilir.

Terazi:
Teraziler de boğalar gibi Venüs tarafından yönetilirler fakat terazide Venüs, kendilerine olan düşkünlüklerini ve estetik, güzellik takıntılarını besler. Aynı zamanda cazibe, flört etme ve ilişkileri düzenleyen diğer dengeleri de yönetir. Terazi burcunun yapması muhtemel en utanç verici şey, aynada kendini izlerken ya da selfie çekerken yakalanmaktır.

Akrep:
Akrep derin ruhsal bağlarla ilgilidir. Anlaşmalı bir tek gecelik ilişki bile olsa akrep öyle takılır ki bağ kurmamak olanaksızlaşır. Nihayet akrep yatıştığında hayallerinizde bile göremeyeceğiniz derin tantrik hazlara hazırlıklı olmanızda fayda var. Bir akrep için yatak odasında en utanç verici olay, çok hızlı bir şekilde istekli ve yoğun olmaları olabilir.

Yay:
Bütün zodyak kuşağı içinde yatak odasında bulması en zor olan burçlar yaylardır. Genellikle mobil haldedirler, cesaret gerektiren şeyler kovalıyor ya da başka bir macera arıyorlardır. Yay burcunun seks falsoları ise uçağın tuvaletinde yakalanmak ya da ıssız yollardan geçen bir yabancı tarafından arabada fark edilmek olabilir.

Oğlak:
Oğlaklar genelde güçlü, işten anlayan, olgun (yaşlı) insanlara ya da tam tersi zayıf, her yöne çekilebilir kişilere ilgi duyabilirler. Profesyonel görünümlerine aldanmamak gerekir, bir toprak grubu burcu olarak bedenlerini iyi tanır ve seksten keyif alırlar. Bu güç bağları patron/sekreter, profesör/öğrenci ilişkilerine neden olabilir, böylece utanç verici ve garip dakikalar yaşayabilirler. İş ve aşkı birbirine karıştırmadan önce çok dikkatli olmaları gerekir.

Kova:
Birçok insanın reddedeceği davetleri kova burçları kabul edebilir. Kovalar garip cinsel eylemler için ideal adaylardır. Son derece havai ve bağımsızdırlar. Bu yönleri kendilerini, üstesinden gelemeyecekleri acayip durumlarda bulmalarına neden olabilir.

Balık:
En büyük hataları yatak odasında çok pasif olmaları ve muhtemelen uyuyakalmaları olabilir. Neptün sayesinde rüyaların etkisi altındadır. Balık ile yatak macerası puslu, miskin, şaşırtıcı olabilir fakat bazı insanlar böyle sever. İtaatkar olmaya meyilli olduklarından sert insanlara çekilirler.


__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, yatakodası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asya stili yatak odaları, 2014 Yatak Odası Modelleri Violent Ev Dekorasyonu 0 20 Mart 2014 20:48
Yatak Odası Dekorasyonu AnqeL Ev Dekorasyonu 1 19 Mart 2012 19:54
Burca Göre Yatak Odası Dekorasyonu Liaaa Ev Dekorasyonu 2 12 Mart 2012 10:02
Burca Göre Yatak Odası Dekorasyonu N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Şubat 2012 12:16
Yatak Odası Modelleri YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 2 02 Nisan 2010 17:33