IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2018, 13:38   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünyanın En Mükemmeliyetçi ve En Dikkat Çekici Kadını: Koç Kadını




Koç burcu kadını deyince sizin de aklınıza hemen enerjik, konuşkan, girişken ruhlu bir insan gelmiyor mu? Bu burcun kadınları enerjileriyle tıpkı bahar mevsimi gibidir. Aynı zamanda burcun başlangıç tarihi olan 21 Mart da Zodyak’ın ilk burcudur. Enerji dolu, kıpır kıpır koç burcu kadınlarını tanımanız için bilmeniz gerekenler.

1- Eğlenceli ve enerjik yapısı

Hayatın her anını yeni bir macera tadında yaşayan koç burcu kadını girdiği ortamlarda her zaman konuşkanlığı, eğlenceli tavırları ve esprileri ile dikkat çeker. Genellikle herkes tarafından sevilir ve benimsenir. Bunun sebebi koç burcu kadınının kendine has cazibesidir. Her daim çevresi kalabalıktır ve insanları etrafına toplamayı, ilgi odağı olmayı sever. Hayat enerjileri asla bitmez. Sabahtan akşama kadar bir şeylerin peşinden koşturabilir yine de akşam eğlenmek için her zaman enerjisi vardır. Çevresindeki insanları da peşinden sürükleyerek eğlenceye dahil etmeyi çok iyi bilir. Bu enerjisi bulaşıcı gibidir. Ayrıca koç burcu kadınları genellikle atletik yapılıdır çünkü spor yapmayı severler.

2- Lider olması

Koçlar liderdir. Girdiği ortamda hemen lider konumuna geçmeyi kendine görev bilir ve çoğu zaman diğer insanlara da bunu kabullendirir. Arkadaş ortamında da planları yapma görevini her zaman koç kadınları üstlenir. Organizasyonlar, partiler gibi kalabalık buluşmaların planı, onlar için çocuk oyuncağıdır, bunu keyifle yaparlar. Yöneticilik vasfı gerektiren mesleklerde çok başarılı olurlar çünkü hayatının her alanında yönetmeye bayılırlar.

3- Her zaman yeni fikirler üretmesi

Bunun sebebi koç burcunun yeni başlangıçların ve doğumun burcu olmasıdır. Yani her an yepyeni bir düşünceyle karşınıza çıkıp sizi şaşırtabilirler. Bu burcun kadını için sürekli yeni fikirlerle harekete geçmek sıradan bir iştir. Hevesli kişiliği ile dikkat çekerler ama kolay sıkıldıklarını da unutmamak gerekir. Büyük bir şevk ile başladıkları işlerin çabucak sonuca varmasını ister, sabırsızdır. Beklemek onları agresifleştirebilir çünkü bu onların yapısına terstir.

4- Kararlılığı

Koç kadınları sağlam karakterli ve kararlıdır. Hatta bazen bu kararlılık inatçılık boyutuna ulaşabilir ama koç kadınları geri adım atmaz. Bildiklerini, amaçlarını, arzularını savunmaya devam eder. Haklı olduğuna her zaman emindir çünkü o bilmeden konuşmaz. Bu nedenle bir koç kadını ile ters düşmeden önce tekrar düşünün çünkü kendi fikirlerini, sizi alt edene dek savunmaya devam edecektir.

5- Rekabetçiliği

Bütün bu hareketlilik sizi yanıltmasın. Koç burcu kadını tuttuğunu koparan bir kişiliğe sahiptir. İstemeyerek yapacağı hiçbir işe yanaşmaz. Vakit geçirmek ya da sadece para kazanmak için bir iş sahibi olmak onlar için asla yeterli değildir. Koç kadınları iş hayatlarında yükselmek ve takdir görmek ister. Hatta çoğu koç kadını alanında en iyi olarak ün salmayı hedefler. Rekabet onlar için hayatın her alanındadır. Yarışmayı bu kadar seven başka bir burç daha olduğunu hiç sanmıyoruz. Ortaya bir iddia atın ve koç kadınının ne kadar rekabetçi olabileceğini kendi gözlerinizle görün.

6- Dürüstlüğü

Açık sözlüdür, düşündüğünü söyleme gereği hisseder. Bu dobra tavrından dolayı tüm çevresi koç burcu kadınına danışmanın faydalı olacağını bilir. Arkadaşlarına çok önem verir ve yeri geldiğinde sıcakkanlı ve anaç tavırlar sergileyebilir fakat açık sözlülüğünden ödün vermez. İnsanlara yardım etmek konusunda cömerttir çünkü fikrine danışılması hoşuna gider. Hem düşüncelerinin beğenilmesi hem de kendini dinlettirmek koç burcu kadını için çok önemlidir. Ayrıca bu burcun kadını birine karşı duygular besliyorsa kesinlikle taktik yapmaya çalışmayacak, her şeyi olduğu gibi anlatmak isteyecektir. Kimseyi kandırmaya çalışmaz, sevmiyorsa seviyor gibi görünmeye çabalamaz.

7- Bağımsızlığı

Koç kadını hayatında bir eşe ihtiyaç duymaz. Yalnızlıktan korkmaz. Bireyselliğe çok önem verir. Kendi ayakları üzerinde güçlüdür. Ayrıca kesinlikle emir alamaz ve kısıtlamalara gelemez. Çünkü koç kadını engellendiğini veya kısıtlandığını hissederse içindeki savaşçı ruhu çıkaracaktır.

8- Mükemmeliyetçiliği

Koç burcu kadını her konuda mükemmel olmak ister. Kıyafetlerinden, saçından, makyajından taviz vermez her daim mükemmel görünmek için uğraşır. Bu nedenle fütursuzca alışveriş yapabilir ve yine de tatmin olmaz. Ayrıca iş hayatında da hep en iyi olmak istediği için kendiyle yarışır, bu nedenle her zaman gelişmeye açıktır.

9- Aile hayatı

Bütün bunlara karşın eğer bir koç kadını aşık olur ve evlenirse, harikulade bir eş ve anne olacaktır. Çünkü ev hayatında da kendini mükemmeli sağlamaya zorlayacaktır.

10- Kıskançlığı

Koç burcu kadını aslında o kadar da kıskanç değildir. Sadece, gerçekten sevdiği insanları korumaya ve kollamaya bir miktar meyillidirler. Ama konu hayat arkadaşı olunca koç kadını bu "bir miktar"ın dozunu arttırmaktan çekinmez. Hatta belki sınırlamalarıyla biraz bunaltıcı olabilir. Tabii bu biraz da kişilik meselesi.

11- Kusurları da yok değil

Düşündüğünüzde aslında hangimiz bu kadar mükemmel olabiliriz ki? Koç burcu kadınının bu güzel özelliklerinin yanında tabi ki ufak tefek kusurları da yok değil. Bu kadar girişimci ve konuşkan olmasına rağmen koç burcu kadını biraz takıntılı olduğunu kimseye çaktırmamaya çalışır. Çünkü o aslında aynaya baktığında kendini asla yeterli görmez ve hep kendisi ile yarışır. Bu nedenle ufak bir eleştiri de morali bozulup depresifleşebilir. İlgi görmez ise oldukça sinirlenebilir. Her şeyiyle beraber koç burcu kadınları harikadır!


__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, kadın, koc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bulundukları Her Ortamda Tüm İlgiyi Üzerlerine Toplamayı Başaran Dünyanın En Çekici 10 Kadını Sanem Ah Kadınlar 2 31 Temmuz 2018 15:30
Ve karşınızda dünyanın en şık kadını Ezgi Ah Kadınlar 0 13 Eylül 2012 16:04
Dünyanın en pahalı kadını =) Jady Serbest Kürsü 21 30 Mayıs 2008 10:10