IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Aralık 2018, 09:58   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2019'da Başak burcunu neler bekliyor?




Geçtiğimiz yıllarda, yaşamı daha büyük bir pencereden görmenizi sağlayan olaylar yaşadınız. İlişkilerde değer sorunları, güven eksikliği oluştu. Bu yıl idealleriniz değişiyor. Daha romantik, katılımcı ve şefkatli tutumlar sergileyip karşılığını alacaksınız. İlişkilerde yaşadığınız sorunları aşmak için objektif ve tutarlı olmak önemli.

Özgün arkadaşlar, yeni yaşam deneyimleri edineceksiniz. Dikkatiniz kişisel yaratıcılığınıza odaklanacak. Sanat ve bilimle olan ilginiz artarken, yeni uzmanlık alanlarına yöneleceksiniz. Zaman zaman gelişen karamsarlık sizi zorlasa da yetenekler geliştikçe kendinizin farkına varıp özgürleşeceksiniz. Sevilmeme, yoksunluk duyguları gelişirse, arka planda yatan, sizden kaynaklanan sebepleri irdelemek ve dönüştürmek faydalı olur.

Dünyayı keşfetme, araştırma arzularınız artıyor. Kişisel gelişim alanında epey yol katedeceksiniz. Uranüs mart ayı itibari ile sizi dönüştürecek kuvvetli etkileri açığa çıkarıyor. Zihniniz soyut gerçekleri kabul edip içselleştirdikçe bakış açınız genişliyor.

Yabancılar, üniversiteler, yeni eğitimler, yurtdışı konularında vizyonunuz artıyor. Yaşam görüşünüze katkı sağlayan idealler değişiyor daha derin bir bilinç haline ilerliyorsunuz.

Siz değiştikçe yakın çevreniz, ikili ilişkileriniz dönüşecek ve ortak anlayışa doğru evrilecek. Başlangıçta yaşanacak zorlukları göğüslemek, kendinizle barışık olmak sene boyunca önemli. Kariyerinizde, sosyal statünüzde yenilenen hedeflere uygun biçimde gelişmeler yaşanacaktır.
Yaşam alanınızı yenileme, ev ya da araç alma arzularınız artabilir. Bu yıl önemli aşamalardan geçerek daha tutkulu, canlı ve dinamik olacaksınız. Evren size gerekli içgörüyü ve fırsatları sağlıyor. Yaşayacağınız sorunlara değil çözümlere odaklanmak seneyi verimli geçirmenizi sağlayacaktır.

SAĞLIK: Bağırsaklar, safra ve sindirim organlarında hassasiyetler olabilir. Alt bacaklarda varislerle ilgili sıkıntılar olabilir. Dizler, kemikler, dişlerde sorunlar yaşanabilir. Nefes yoluyla bulaşan rahatsızlıklara yıl boyunca hassasiyet gösterin.
1 Ocak - 14 Şubat: Alerji, tansiyon, dolaşım hassasiyetleri oluşabilir.
EĞİTİM/BECERİLER/HEDEFLER: Yabancı diller, felsefi konular sene boyunca sizi meşgul edebilir. Uzmanlık alanı değiştirme arzunuz artabilir. Kısa yolculuklar planlamak, görsel sanatlarla meşgul olmak sene boyunca iyi gelir.
Mart ayında Uranüs boğa burcuna ilerleyince düşünme ve algı yeteneğiniz gelişecek. Maddi değer yaratma hedefleriniz yenilenecek. Bu vakte kadar kendinize koyduğunuz sınırları yaratıcı becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Yaşam enerjiniz artacak sportif faaliyetlere yönelmek faydalı olur.
15 Şubat - 31 Mart: Yurtdışı, uluslararası konular, yükseköğretim alanında hareket olası. Hedeflerinizi yenileyebilirsiniz.



__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, basak, burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2019 yılında koç burcunu neler bekliyor? Beatrice Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Aralık 2018 13:32
2019 yılında Oğlak burcunu neler bekliyor? Beatrice Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Aralık 2018 13:31
2019 yılında kova burcunu neler bekliyor? Beatrice Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Aralık 2018 13:28
2019 yılında Balık burcunu neler bekliyor? Beatrice Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Aralık 2018 13:26
2019 yılında ikizler burcunu neler bekliyor? Beatrice Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 25 Aralık 2018 13:13